Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Πρωτοπαππά- Γκιολή για θέματα του δήμου Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ.

- Advertisement -

Θέματα που αφορούν τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων συζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής στη συνάντησή του με την δημοτική σύμβουλο Μαρία Πρωτοπαππά, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του εν λόγω δήμου, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα έργα αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το δήμο, και ο ηλεκτροφωτισμός του επαρχιακού δικτύου.

Επίσης, έγινε αναφορά στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων -έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, του οποίου έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος και σύντομα θα αρχίσουν εργασίες-, στον Βιολογικό Καθαρισμό των Αγίων Θεοδώρων, στους δύο κυκλικούς κόμβους στην είσοδο του Λουτρακίου και στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Από την πλευρά της, η κ. Πρωτοπαππά συνεχάρη την περιφερειακή Αρχή για τις πρωτοβουλίες ανάδειξης της περιοχής του Ισθμού, που είναι το πιο σπουδαίο σημείο ενδιαφέροντος στην Κορινθία, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα της χώρας μας.

 

 

Οδηγήθηκε στη φυλακή ο δράστης που μαχαίρωσε τον αστυνομικό στο Λουτράκι (φωτο-video)

Κορονοϊός: 29 κρούσματα σήμερα στην Κορινθία (27-2-2021)

Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά στο Λουτράκι 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είστε γατονια loutrakiblog για αυτό σας έχω αδυναμία. Κάτι είχα σχολιάσει και για τον φόβο των Ιουδαίων που λέει ο λόγος δεν πέρασε. Εδώ θέλω να σταθώ λιγάκι. Έχουν καταφέρει ορισμένοι εδώ μέσα με τις αντιδράσεις του σε ότι σχολιάσει ο Αντρικός να περνάει από σαράντα κύματα και ιερή εξέταση. Η κακοτυχία κσκοψυχια ευτυχώς λίγων έχουν καταφέρει να επικρατεί μια κατάσταση εδώ στο μπλογκ τι θα πει ο Αντρέας γιατί θα το πει γιατί τα βάζει με τον έναν και με τον άλλο! Εγώ όπως έχω δηλώσει από την πρώτη μέρα που σχολιάζω στο μπλογκ το κάνω για να ενημερωθώ να διασκεδάζω και όχι να μου βγάζουν ο καθένας το κόμπλεξ του. 🙄Θα υπάρχει συνέχεια κάποιος όπως γίνετε πάντα θα γκρινιάζει πάλι! Αντρέας

  2. Thanks 😅😅😅Το ακολουθώ όσο γίνετε αυτό αλλά μερικές φορές το παρακανουν. Μέχρι και σε αθλητικό ποστ που θα γράψω θα μου το χαλάσουν οι γνωστοί γραφικοί για να πάνε την κουβέντα εκεί που θέλουν. Θα τους “γράφω” και θα γράφω τα κατεβατά μου και άστους να λένε. Έτσι για την ιστορία μου αρέσει το παλτό της κυρίας Προτωπαππα 😜Την καλησπέρα μου στο loutrakiblog και σε όλους τους φίλους και φίλες του μπλογκ και λέω φίλους και φίλες γιατί μπορεί να διαφωνούμε να μαλώνουμε αλλά έχουμε και ένα είδος” φιλίας” καθημερινά εδώ μέσα. Αντρικος 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog