Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Η ισχυρή δημοκρατία, η πραγματική δημοκρατία, είναι μεγαλόψυχη, δίκαιη και ανθρώπινη

- Advertisement -

Η ισχυρή δημοκρατία, η πραγματική δημοκρατία, είναι μεγαλόψυχη, δίκαιη και ανθρώπινη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. παραβιάζει τις βασικές αρχές του κράτους δικαίου και της αστικής δημοκρατίας. Κωφεύει προκλητικά στα αιτήματα του νομικού κόσμου, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων,  της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, πανεπιστημιακών, καλλιτεχνών, διανοουμένων, των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που την καλούν να  εφαρμόσει τους νόμους της χώρας, να σεβαστεί τα δικαιώματα των κρατουμένων και την ανθρώπινη ζωή.

Η τρομοκρατία δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία, έχει καταδικαστεί στα ελληνικά δικαστήρια και στην συνείδηση του ελληνικού λαού. Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου όμως, ο νόμος και τα δικαιώματα πρέπει να ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως,

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ σημειώνει ότι όλοι και όλες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα  και την αξία της ανθρώπινης ζωής, ως βασικά στοιχεία του κράτους δικαίου και του πολιτισμού της χώρας μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί τους νόμους της χώρας και την δημοκρατία για την οποία γενιές ολόκληρες αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν.

 

Κορονοϊός: 29 κρούσματα σήμερα στην Κορινθία (27-2-2021)

Σύσκεψη υπό τον Ν. Χαρδαλιά για τον κορονοϊό, με συμμετοχή υπουργών και του συνόλου των περιφερειαρχών

Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά στο Λουτράκι

Λουκέτο σε τεράστια ελληνική εταιρεία: Εκατοντάδες εργαζόμενοι στο δρόμο

Ολυμπία Οδός: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του κόμβου Ξυλοκάστρου από 1-5 Μαρτίου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε η αριστερά έδειξε συμπόνια για ενόχους? Μόνο για συντρόφους. Αντιθέτως, η αριστερά κατασκεύαζε ενόχους και τους κατακρεουργούσε κάτω από το πρόσχημα προδοσίας, αδιαφορώντας για παιδιά, ηλικιωμένους, ακόμη και εγκύους γυναίκες. Ο κουφοντίνας είναι δολοφόνος 11 ανθρώπων και σε κομμουνιστική χώρα, όπως η Βόρεια Κορέα, θα είχε εκτελεστεί με αντιαεροπορικά βλήματα.

  2. Ο κουφοντίνας είναι τρομοκράτης και κατά συρροήν δολοφόνος. Δεν είναι μόνο η Κορέα ρε φίλε. Και στην κομμουνιστική Κίνα αυτούς τους εκτελούν, σε πολιτισμένα κράτη, όπως η Αμερική, τους τελειώνουν με ενεσούλα, ενώ σε ισλαμικά κράτη ταξικών αδελφών του σύριζα, τους αποκεφαλίζουν, όπως στην Σαουδική Αραβία. Άρα είναι πολυτέλεια το ότι ζει ο φολοφόνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog