Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κτηνωδία στο Λουτράκι: Εξόντωσαν γάτες με φόλες. Αλλες πέθαναν και άλλες χαροπαλεύουν (φωτο)

- Advertisement -

Νέα φρίκη στο Λοτράκι, με περισσότερες από δέκα γάτες να έχουν πέσει θύματα της αρρωστημένης δολοφονικής μανίας.

Όπως αναφέρει ο αναγνώστης μας  αδίστακτος δολοφόνος σκόρπισε τον θάνατο σε πάνω από δέκα ψυχούλες στην περιοχή Άσπρα Χώματα Λουτρακίου…

4 γάτες τις θάψαμε και τουλάχιστον 10 αγνοούνται. Πολυ πιθανό να κρύβονται κάπου πολύ άρρωστα η νεκρά… Ψάχνουμε στις αυλές των σπιτιών, σε κάποιες δυστυχώς δεν μπορούμε να μπούμε διότι λείπουν οι κάτοικοι

μας λέει ο αναγνώστης μας που έθαψε και τις δικές του γάτες….

Διαβάστε την επιστολή του

Αγαπητοί ομάδα του loutrakiblog.gr,
Σας παρακαλώ αν έχετε την καλοσύνη να δημοσιεύσετε το παρακάτω κείμενο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά

«Ένα δυσάρεστο θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τους κατοίκους της περιοχής Άσπρα Χώματα στο Λουτράκι είναι μια μαζική δηλητηρίαση με ισχυρή φόλα που κάποιοι ασυνείδητοι – εγκληματίες, συμπολίτες μας δυστυχώς, χρησιμοποιούν για να εξοντώσουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο τόσο τα αδέσποτα όσο και τα δεσποζόμενα ζώα, κυρίως γάτες.

Έχουν πεθάνει αρκετά ζωάκια και άλλα χαροπαλεύουν.

Σύμφωνα με εκτίμηση κτηνίατρου πρόκειται για ισχυρό ποντικοφάρμακο το οποίο αναμειγνύουν με ζωοτροφή και τοποθετούν σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να μπορέσουν να καταγγείλουν τον ένοχο.

Οι φωτογραφίες των νεκρών ζωών είναι μακάβριες, γι αυτο σας στέλνω μόνο 2 φωτογραφίες από γατες που χαροπαλεύουν σε κτηνιατρείο.»

 

Σκιάθος: Έδεσαν σκυλάκι σε σωλήνα και το έπνιξαν (φωτο-video)

Μια προσφορά στο Χαμόγελο του Παιδιού από τον Ερυθρό Σταυρό Λουτρακίου (φωτο)

Στο Ράδιο Αρβύλα η Κόρινθος για το «στριπτίζ» στο δημοτικό συμβούλιο (video)

Λουτράκι: Σήμερα γάμος έγινε !! (φωτο)

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλοι εδω στρεφονταν εναντιον των σκυλων που εφαγαν φολες, με το αιτιολογιτικο οτι στην περιοχη του καζινο δαγκωναν. Για τις γατες τι θα πουν τωρα? Οτι τους γρατζουνουσαν?

  2. Τι θέλετε τώρα να μας το παίξετε και φιλοζωοι οι Λουτράκιωτες με ευαισθησία???έλεος γελάσαμε βραδυατικο.. καμιά παραλία το καλοκαίρι κ άντε γειά

  3. Όσο ο δήμος και τό κράτος δεν κάνει κάτι με τά αδέσποτα (και μιλάω για τά σκυλιά) αυτά δυστυχώς θά γίνονται συνέχεια διότι όταν ο άλλος έχει έξω από το σπίτι τού αγέλες από αδέσποτα σκυλιά και κάποιοι πάνε καί τά ταιζουν αυτά με την σειρά τους πλέον προστατεύουν την περιοχή τους και κάποιες φορές γίνονται επιθετικά κάνοντας τούς περίοικους να φοβούνται για τους ίδιους καί τά παιδιά τούς. Δεν θα έριχνα ποτέ φόλα αλλά κάποιοι τό κάνουν.

  4. Φόλες σε γάτες !!! Μα πόσο διανοητικά ανάπηρος πρέπει να είναι κάποιος για να το κάνει.Ίσως κουβαλάει βιώματα από μικρός, ίσως τον τάιζαν κοπριά κάθε μέρα,ίσως τον γ@@@@@@ τα βράδυα σε καμία γωνία τίποτα μαύροι η στην καλύτερη τίποτα Πακιστανοί. Μπορεί να ήθελε να π@@@@@@ καμία γατούλα,αφού μάλλον γυναίκα δεν θα του καθόταν.Τις έχει άχτι μάλλον,γιατί ίσως κάθονταν στο παράθυρο όταν ο σ ιχαμενος αυ@@@@@@ Και νόμιζε πως δεν τον βλέπει κανείς.Μια είναι η τιμωρία , του δίνεις να φάει κι αυτός φόλες και τον αφήνεις σε δημόσια θέα να χτυπιέται για βοήθεια μέχρι να του βγει η σκατοψυχη του…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog