Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλαμάτα: Το 3ο Kalamata Dance Cup ξεκίνησε τις προετοιμασίες του

- Advertisement -

To 3ο Kalamata Dance Cup (Φεστιβάλ & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού) ξεκίνησε τις προετοιμασίες του για το Νοέμβριο του 2021 στη Καλαμάτα.

Ο Διεθνής Πολιτιστικός θεσμός της πολύπλευρης διοργάνωσης χορού παγκόσμιας προβολής, μετά την περσινή του αναβολή, επιστρέφει δυναμικά και προγραμμάτισε να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο Καλαμάτας “Τέντα”, με την ελπίδα πως μέχρι τότε θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, που διανύουμε και με την ευχή να επαναλειτουργήσουν σύντομα τα καλλιτεχνικά εκπαιδευτήρια.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Kalamata Dance Cup, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “Dance Challenge”, σε συνεργασία με την POLISART Κοιν.Σ.Επ, θα εργαστούν και φέτος σκληρά με όρεξη, αφιλοκερδώς για την επίτευξη των στόχων του.

Το Kalamata Dance Cup που προσελκύει πλήθος καλλιτεχνών και επισκεπτών από Πελοπόννησο, υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στοχεύει στη διατήρηση & ενίσχυση διεθνώς του χαρακτηρισμού που προσδίδεται στην πόλη της Καλαμάτας ως πολιτιστική Πόλη του Χορού, στη γνωριμία με το Μεσσηνιακό τόπο και στην τόνωση της οικονομίας του προσδίδοντας γενική ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

To τριήμερο Φεστιβάλ χορού προβάλλεται ήδη στο visitgreece.gr του ΕΟΤ και σε πολλά άλλα κανάλια επικοινωνίας. Για το 2021 έχει στόχο να προβληθεί και σε περισσότερα αθηναϊκά & διεθνή ΜΜΕ.

Στοχεύοντας στη διατήρηση συνεργειών και συνεργασιών της, η Οργανωτική Επιτροπή του 3KDC2021, αιτήθηκε εκ νέου αιγίδας και επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), όπως επέτυχε και τα προηγούμενα έτη.

Επιπροσθέτως, θα έχει και την ουσιαστική στήριξη του Δήμου Καλαμάτας. Ευελπιστεί για φέτος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να ανταποκριθεί θετικά και να υποστηρίξει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση πολιτισμού στο πλαίσιο ενίσχυσης του Θεματικού Τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: Φεστιβάλ Χορού & Διεθνής Διαγωνισμός Χορού
Fb page: KALAMATA DANCE CHALLENGE

πηγή

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Γιατί φοράμε το ‘’βραχιολάκι’’ με την λευκή και κόκκινη κλωστή 

ΣΠΟΑΚ: Aπομάκρυνση ακατάλληλου υλικού που είχε επιστρωθεί παραλία του Κορινθιακού

Ιατρικός Συλλογος Αργολίδας: Σημαντική επιβάρυνση του Αργολικού Κόλπου από τα λύματα του Βιολογικού 

Κορωνοϊός – Μακρή: Εξετάζεται η παράταση της σχολικής χρονιάς (video)

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΖ θα πάρεις μέρος στο φεστιβάλ η δεν τα πας καλά με τον χορό 🕺😜Εγώ ημουν λάτρεις του χορού πριν αμνημονεύτων χρόνων στις θρυλικές ντίσκο του Λουτρακιου Κορίνθου Κοκκωνιου κλπ !!Δεν θέλω να σε «ψαρώσω»αλλά έχω προλάβει και τα «παπάκια « 🐥🐥🐥!!Καλησπερα στην όμορφη Καλαμάτα με τις ωραίες καλαματιανές τις ελιές 😜

  2. Αντρικο, η Καλαματιανη συζυγος μου είναι δεινη χορευταρου, μιας και θεωρεί πως με χορεύει εμενα στο ταψι, η τουλαχιστον έτσι την αφήνω να νομίζει!! ΥΓ. Η Μεσσηνια ως τοπος βγάζει σιγουρα πολύ ωραίες ελιες, αλλά διαθέτει ομως και αρκουντως ωραιες κοπελιες!! Τ.Ζ.

  3. Το ξέρω για τις Καλαματιανές αλλά δεν ήθελα να πω κάτι μην παρεξηγηθώ πάλι 🤔🤔Έχω και μια «εμπειρία «από μια κοπέλια από τα μέρη εκεί κάτι δεκαετιες πριν 😜Η σύζυγος σου είναι από την Καλαμάτα και εσυ από Αργοστόλι αν δεν κάνω λάθος !!Διορθωσε με αν έχω καταλάβει λάθος !Ειχα έρθει στα μέρη πριν 4 χρόνια περίπου για ένα μικρό tour Μεσσηνη Καλαμάτα και τελείωσα με Γυθειο !Αγνωριστα εκεί τα μέρη ειχα δεκαετιες να πάω προς τα εκεί !!Χαιρετισμους φίλε ΤΖ και καλούς χορούς Καλαματιανούς που μου αρέσουν κιόλας !!Αντρικος

  4. Kαλησπερα Αντρεα. Κοντά επεσες. Η καταγωγή μου ειναι από την Σαμη της Κεφαλονιας. Όσο για την Καλαματα ομορφη και εξελισσομενη συνεχώς ειναι, αλλά εμένα προσωπικα μου αρέσει περισσότερο το Λουτρακι, διότι διαχρονικα διατηρει την μεγαλοπρέπεια του και την αρχοντια του, βγάζοντας προς τα έξω μιαν αστική αύρα, συν το οτι έχει και το βασικο πλεονέκτημα της εγγυτητας με την πρωτεύουσα. Τ.Ζ.

  5. Κεφαλλονιά από τα ωραιότερα νησιά. Έχω πάει διακοπές εκεί. Έμενε θυμαμε λίγο έξω από τα Λουρδατα και κάθε μέρα γύριζα και κάθε παραλία του νησιού. Εκεί στη Σάμη είναι τα Σπήλαια αν θυμαμε καλά. Όλα τα μέρη στην ωραία μας Ελλάδα είναι ωραία και καθένα έχει και τα χαρακτηριστικά του και την ομορφιά του. Λεφτά να υπάρχουν 😜😜Γειά σου φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog