Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Εκλεισε και ένα τμήμα στο 2ο νηπιαγωγείο Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

Διαβάστε στο loutrakiblog.gr

Ασχημα είναι τα νέα αναφορικά με τη διασπορα του ιού στα σχολεία του Λουτρακίου.

Πριν λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε ότι ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε ένα εκ των δύο τμημάτων του 2ου νηπιαγωγείου Λουτρακίου, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως τις 15 Μαρτίου.

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα σχολεία στο Λουτράκι, αφού επιβεβαιώνονται κρούσματα κορονοϊού ή σε δασκάλους ή σε μαθητές.

Κρούσμα κορονοϊού σε παιδάκι ιδιωτικού νηπιαγωγείου-παιδικού σταθμού επιβεβαιώθηκε σήμερα στο Λουτράκι. Το βρεφικό και το μεταβρεφικό τμήμα του σταθμού θα παραμείνουν κλειστά για 14 ημέρες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα το πρωί, έκλεισε το Γ2 τμήμα του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου, αφού η δασκάλα της τάξης είναι θετική στον κορονοϊό.

Το τμήμα θα παραμείνει κλειστό έως τις 15 Μαρτίου 2021.

Παράλληλα κλειστά παραμένουν έως τις 8 Μαρτίου το 3ο δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο Λουτρακίου

Λουτράκι: Κρούσμα κορονοϊού σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό

Λουτράκι: Δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο δημοτικό σχολείο

Δήμος Λουτρακίου-Π.-Αγ.Θ.: Αίτηση δωρεάν ελέγχου COVID-19

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεωρώ απαράδεκτο ότι γενικότερα επικρατεί μια μυστικότητα από τους υπεύθυνους στα σχολεία όσο αφορά τα άτομα που βρίσκονται θετικά, με αποτέλεσμα να μη προφυλασσονται όσοι μπορεί να ήταν γύρω τους.μαθευτηκε για δασκαλα στο 2ο δημοτικό σχολείο αλλά κάποιοι το αποκρύπτουν.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κ ΑΝΕΎΘΥΝΟ…Προτιμουν να κολλήσουν πολλαπλάσια ατομα από το να μάθουν ότι νόσουν για λίγες μέρες?

  2. Ρε παιδιά είστε σοβαροί η δασκάλα με κρούσμα θα πήγε στο γραφείο θα μεταδωσε τον ιο και σε άλλους συναδέρφους αυτοί θα έκαναν μάθημα,στα παιδιά και μετά πάει λέγοντας ο ιός…Κλειστε τα τα σχολεία γινόμαστε μεταφορείς ιού.

  3. Απλά για να γνωρίζετε, η δασκάλα ξεκίνησε πυρετό το Σάββατοκυριακο, την Δευτέρα σχολείο δεν πήγε αλλά απευθείας για τεστ μοριακό στο νοσοκομείο….. Δεν πήγε στο σχολείο με συμπτώματα και δεν θα έβαζε σε κυνδυνο συναδέλφους και παιδιά!!!! Αντίθετος, με κάποιους γονείς που έστελναν τα παιδιά τους άρρωστα…. Γράφεται μόνο για την δασκάλα αλλά υπάρχουν αρκετά παιδιά που νοσούν

  4. Και εγώ λέω ότι ο ΕΟΔΥ πρέπει να πάρει τα αυστηρότερα μέτρα που πρέπει…Εδω το Σαββατοκύριακο και μέχρι τώρα έχουν έρθει βουλιαγμένη περαχωρα κάποιοι στα εξοχικά τους..

  5. Δηλαδή ο ιός το σαββατοκυριακοπαρουσιαστηκε;Εγώ ξέρω ότι πυρετό κανείς μετά από 3 μέρες από την έκβαση του ιού.. άρα ο νοών νοείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog