Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Aπαράδεκτος στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Συνηθισμένο φαινόμενο στο Λουτράκι αποτελεί το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας παρκάρουν τα μηχανάκια τους, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς άλλος να παρκάρει αυτοκίνητο.

Βεβαίως δεν το κάνουν άθελα. Παρκάρουν τα μηχανάκια τους έτσι, ώστε επιστρέφοντας να βρουν τη θέση κενή για τα δικό τους αυτοκίνητο.

Ομως ο συμπολίτης της φωτογραφίας έχει σχεδόν καταλάβει «ετσιθελικά» τις θέσεις που θα χωρούσαν τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα..

Ας μην είμαστε πλεονέκτες 

 

Κλειστά τα ΕΛΤΑ Κορίνθου λόγω κορονοϊού (φωτο)

Εντοπίστηκαν μεταλλαγμένα κρούσματα στην Κορινθία

Στα ύψη τα κρούσματα στην Κορινθία την Πέμπτη 4 Μαρτίου

Σωτήρης Τσιόδρας: Διαφωνεί με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσο κι αν μας φαίνεται παράξενο, το παρκάρισμα παράλληλα με το πεζοδρόμιο είναι απόλυτα νόμιμο σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

  2. Απ’ ότι φαίνεται ο δρόμος είναι σχεδόν άδειος… Το μηχανάκι δεν είναι παράνομα στο δρόμο παρκαρισμένο σαν κάποια άλλα που τα ‘χουνε πάνω στα πεζοδρόμια και δεν περνάνε οι παίζει… Και φυσικά δεν μπορείς να το πειράξεις Γιατί είναι παράνομο.. Αν ήταν αυτοκίνητο και είχε πιάσει δύο θέσεις πάρκινγκ περίπου θα το πιάνεις να το τράβαγες για να βάλεις το αυτοκίνητο σου..!!

    • Μια χαρά παρκάρισμα είναι….το ερώτημα είναι εάν πληρωνη τα τεληΚυκλοφορίας και την ασφάλεια για να έχει το δικαίωμα να παρκαρη?????

  3. Σε διαβαση πεζων δεν ειναι,διαβαση καροτσιων και αναπηρικων αμαξηδιων
    δεν κλεινει,σε σταση λεωφορειου ή ταξι δεν ειναι.πινακιδες εχει κανονικα,ο ανθρωπος εχει παρκαρει νομιμα.ειναι ντροπη να περναει το blog τετοια αναρτηση πρωτον γιατι δειχνει αγνοια του κοκ (απο την στιγμη που δεν αναφερει καν οτι δεν υπαρχει παρανομια) και δευτερον για να βγαζει ο καθενας την πικρια του και τα κομπλαξ του..γιατι φαινεται ξεκαθαρα οτι υπαρχει χωρος να παρκαρουν αμαξια.Και σιγουρα και καθετα να το εβαζε,με την προυποθεση οτι θα τηρησει τις αποστασεις για να παρακρουν και να ξεπαρκαρουν οι αλλοι,δεν πιανει θεση 2 αμαξιων.

    • Αν όλα τα δίκυκλα στάθμευαν κανονικά ( όπως αυτό της φωτό) οι κουτακιδες δε θα έβρισκαν πάρκινγκ ποτέ …

  4. ΆΚΥΡΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ΣΑΣ! ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΟΤΑΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΆΚΙ! ΜΆΛΛΟΝ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ…..ΦΙΛΤΡΆΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΟΥΜΕ !

  5. Απαράδεκτος είναι ο αναγνώστης, που σας έστειλε την φωτογραφία.Παράνομο παρκάρισμα δεν έχει κάνει. Καθόλα νόμιμος είναι. Ούτε έχει πιάσει δύο θέσεις πάρκινγκ σε έναν σχεδόν άδειο δρόμο.Και η απόσταση που έχει το μπροστινό αυτοκίνητο μπορεί να μην την άφησε το μηχανάκι αλλά το αμάξι και να πάρκαρε αφού είχε παρκάρει πρώτα το μηχανάκι.Όσο για να τον πονηριδη που λέει να το μεταφέρεις Ν γνωρίζει ότι αυτό ΕΊΝΑΙ παράνομο, και μπορείς άνετα να κατηγορηθεί άμα το ακουμπήσεις.Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε κ. Αυγολέμονο

  6. 22,48 και τους κάδους που μετακινείται για να μπορείτε να παρκάρετε είναι παράνομο αλλα το κάνετε…Παντως έξυπνο αυτό με την μετακίνηση.

    • Να μιλάς για τον εαυτό σου, αν μετακινείς εσυ κάδους!!Εδώ ούτε κάδοι φαινονται ούτε τπτ, ούτε το έχω κάνει εγώ προσωπικά ποτέ.Αυτό που έβγαλες και συμπέρασμα ότι εγώ μετακινώ τους κάδους για να παρκάρω με ξεπερνά. Ρε μπας και είσαι εσύ ο αυγολέμονος και παρεξηγήθηκες??

  7. μπράβο του τα μηχανάκια όσοι ξέρουν τα παρκάρουν σε ευθεία όχι πλάγια γιατί θέλουν να καβατζαρουν τα πάρκιν…Οσοι έχουν πάρει δίπλωμα το γνωρίζουν.

  8. Εσεις που ασχολείστε με την τάξη και τους νόμους πως περάσατε σήμερα Τσικνοπέμπτη σε σπίτι με τοσα ατομα να τσικνιζετε;; Δεν κοιτάτε καλύτερα αυτους τους απαραδεκτους που κλείνουν αναπηρικά και βαζουν οχηματα πανω στο πεζοδρόμιο και δεν μπορουμε να περάσουμε ουτε πεζοί. Ότι να ναι πραγματικά..

  9. Έχετε σκεφτεί ότι μπροστά μπορεί να ήταν παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να έφυγε;Όπως λένε και οι παραπάνω φίλοι είναι νομιμότητος κάποιος έχει μείνει στην εποχή που όποιος είχε μηχανή ήταν καμικάζι αλήτη; κλπΒαγγελης

  10. Σε πολλά μαγαζιά μπροστά υπάρχουν σχεδόν διαλυμένα μηχανάκια σταθμευμένα μόνιμα για να εμποδίζουν το παρκάρισμα των ΙΧ. Από εκεί δεν έχεις καμιά απαράδεκτη φωτογραφία να μας δείξεις;

  11. Ο δρόμος είναι άδειος μόνο εκεί που είναι το μηχανάκι. Και είναι άδειος γιατί είναι εκεί το μηχανάκι. Το οποίο δεν βρίσκεται σε αυτό το σημείο μόνο όταν επιστρέφει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που παρκάρει εκεί… Για αυτούς που ξέρουν…. Επίσης κάτι άλλο παράνομο που φαίνεται στην εικόνα είναι η κάμερα που βρίσκεται κρεμασμένη στο κλιματιστικό και καταγραφεί όλο τον δρόμο…. Αστυνομία…. Οεο….

  12. Και δεν είναι το μόνο στον συγκεκριμένο δρόμο. Όσες φορές και να περάσεις από εκεί. Τα ίδια αυτοκίνητα είναι στις ίδιες θέσεις. Άρα η δεν τα κουνανε καθόλου. Η έχουν παντρευτεί τις θέσεις λόγο “παλαιότητας” η τις κρατάνε με διαφορά μέσα….

  13. Ε ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος !!Το κάναμε θέμα πως παρκάρισε το παπάκι !!Και ως συνηθως οι συγκινολιολογοι Λουτρακιου Περαχώρας και Αγίων θα εκφράσουν τις γνώσεις τους !!Αντε Καλησπερα

  14. Ο αναγνώστης δεν μιλάει για την νομιμότητα ή όχι του παρκαρισματος.Μιλάει για τον σεβασμό μεταξύ μας. Είναι γνωστό της πάσης ότι βάζοντας το δίκυκλο σου κατά αυτόν τον τρόπο διαρκώς μπροστά από την οικία σου ή το κατάστημα σου αποτρεπεις το δικαίωμα να παρκάρει κάποιος άλλος εκτός από εσένα και τους οικείους σου. Μην κρυβόμαστε πίσω από δαχτυλο μας αυτή είναι η αλήθεια και είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  15. Σύνηθες φαινόμενο στο κέντρο του Λουτρακίου αυτό με τα μηχανάκια. Αλλά πρέπει να αναφέρουμε και το γεγονός ότι και τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται οι Αθηναίοι και γεμίζουν οι θέσεις στάθμευσης, κάποιοι από αυτούς μετακινούν συνεχώς τους κάδους οπουδήποτε, δήθεν στην αρχή για να ξεφορτώσουν βαλίτσες κλπ αλλά μετά τα αφήνουν εκεί παρκαρισμένα τα οχήματά τους, παρόλο που κλείνουν πολύ τον δρόμο και είναι πάνω στη γωνία. Τι να τους πεις πια..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog