Ικανοποίηση Σταματόπουλου μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου

Την ικανοποίησή του εξέφρασε σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον εκπρόσωπο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η υπογραφή της σύμβασης, αφορά στην ενεργοποίηση των διαδικασιών για την ανέγερση του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων και που ανοίγει το δρόμο για την ουσιαστική αναβάθμιση του Αστεροσκοπείου και της ευρύτερης περιοχής.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι τα προγραμματιζόμενα έργα θα εντάξουν το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου στο ευρύτερο πλέγμα οικοτουριστικών, περιβαλλοντικών, εκπαιδευτικών και
αρχαιολογικών αναπτυξιακών πόλων του δήμου, μαζί με τη λίμνη Δόξα Φενεού, το Μουσείο Στυμφαλίας και το Αρχαίο Θέατρο Σικυώνος.

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο του ΔΣ του Εθνικού Αστεροσκοπείου καθηγητή Μανώλη Πλειώνη για την άψογη συνεργασία, την υπογραφή της σύμβασης και την δρομολόγηση των έργων.

 

Πανελλήνιες 2021: «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων των υποψηφίων -Οι προθεσμίες και η διαδικασία

Κόρινθος – Λουτράκι: Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας

Τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στο Λουτράκι

Ερχεται χαράτσι για τα ανασφάλιστα οχήματα

Δύο νέα απορριμματοφόρα αγόρασε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων