Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια εμφάνισε ο Κουφοντίνας

- Advertisement -

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια εμφάνισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας ως απόρροια της απεργίας πείνας και δίψας που κάνει.

Η εξέλιξη γνωστοποιήθηκε από το νοσοκομείο της Λαμίας στο οποίο νοσηλεύεται με το ιατρικό ανακοινωθέν να ξεκαθαρίζει πως «το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης της» κατάστασης του πάλαι ποτέ μέλους της 17 Νοέμβρη.

Συγκεκριμένα, το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας έχει ως εξής:

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της»

Λουτράκι: Προσφυγή του Νίκου Λόη κατά της απόφασης του δημ. συμβουλίου για το ΚΤΕΛ

3.175.000 ευρώ από το «Αντώνης Τρίτσης για «Σοφικό – Αγγελόκαστρο – Δήμαινα» και «Άγ. Βασίλη – Στεφάνι – Μυκήνες»

Trackday μοτοσυκλέτας στα Μέγαρα, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ!

Γεωργιάδης: Εκτακτη επιδότηση 3.000 ευρώ ανά επιχείρηση και 1.000 ευρώ ανά εργαζόμενο

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι κάντε τον και εθνικό Ήρωα τον δολοφόνο της 17 Νοεβρη..Ρε υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στην χώρα.Αν δεν θέλει να φάει μην τον πιέζετε δεν είναι και μωρό.

  2. Α τον φουκαράααα. Μην μας φύγει γιατί είναι χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας. Θα χάσει ο κόσμος αν πεθάνει ο Κουφοντίνας. Θα γίνει, όπως λένε και οι καλλιτέχνες, ο τρομοκρατικός κόσμος φτωχότερος.

  3. Ίσως τον πείραξε το πολύ τζατζίκι την πέμπτη. Σιγα μη δεν τσικνιστηκε. Τα περι απεργιας πεινας δεν πειθουν. Αν θελει να αυτοκτονησει, γιατι προσελαβε δευτερο δικηγόρο αυτον τον Σοφό? Για τρελους ψαχνετε? Τον κουφοντί να λυπηθούμε? Όπως εστρωσε, ας κοιμηθεί…αιωνίως ο κουφοντί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog