Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στολίστηκε αποκριάτικα το Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Aποκριάτικες φιγούρες κοσμούν την κεντρική λεωφόρο και την παραλία του Λουτρακίου!

Η πόλη κάθε χρόνο στολιζόταν στο πλαίσιο του εορτασμού των καρναβαλικών εκδηλώσεων που κορυφώνονταν την τελευταία Κυριακή των Απόκρεων, με την παρέλαση των αρμάτων και των πληρωμάτων τους !

Φέτος, λόγω κορονοϊού δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις..

Στόχος είναι να γίνουν τα εμβόλια όπως γίνονται, να γίνονται πολλά τεστ, και αφού φτάσουμε τέλος Ιουνίου στο 60-65% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί, θα μπορούμε να μειώσουμε τα μέτρα. Όλοι θέλουμε να ανοίξουν τα μαγαζιά, έχουμε μπει σε κατάθλιψη. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει υπό προϋποθέσεις. Θα γίνουν πιο χαλαρά τα πράγματα, λίγη υπομονή, τόνισε η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κ. Ματίνα Παγώνη

Και πρόσθεσε

«Απόκριες δε θα κάνουμε, αλλά μάσκες θα φοράμε. Θα είναι σαν να κάνουμε απόκριες. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες πόσο θα κρατηθούν τα μέτρα. Είναι δύσκολες μέρες, το ξέρουμε όλοι. Καρναβάλι δε θα γίνει, είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να γίνονται καρναβάλια; Χτες ήταν λίγα τα κρούσματα, αλλά ήταν πολύ λίγα και τα τεστ. Πάντα τις αργίες δεν μπορούν να γίνουν πολλά τεστ»

Δείτε τον αποκριάτικο στολισμό του Λουτρακίου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει είμαστε έτσι και αλλιώς υπάρχουν πολλοί που είναι μασκαρεμενοι όλο τον χρόνο και δεν χρειάζονται στολές και μάσκες. Κάπου είδα στο φεισμπουκ σε αστείο ποστ Κουλη – Άδωνις τι θα ντυθείς τις απόκριες, απαντήσει, καραγκιόζης, ωραία ούτε ούτε στολές ούτε μάσκα. Ακριβώς!! Γενικά μιλάω πάντα. Μασκαραδες έχουμε πάντα 😎Αντρικος. Τα έχω πάρει με έναν πονηρό σε ένα άλλο άρθρο που μας την *είπε “ότι γράφω για το Σαββίδη και τον θρύλο και δεν ασχολουμε όπως οι άλλοι με τον Κορονοιο 😡Ρε το μασκαρα η καλύτερα Γκρέκο μασκαρα που έλεγε και το τραγούδι. Αντρικος

  2. Πάλι μοιράζουν λεφτά? Αφού μετά τις 19.00 δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνθρωπος έξω γιατί τα τοποθέτησαν? Να τα δει αναμμένα ποιος?Γιατί την ημέρα δεν καταλαβαίνεις κάτι από στολισμο εκτός από τους φθαρμενους-ξεβαμμενους-ηλικιωμενους πλεον μπαστακες…εκτός τόπου κ χρόνου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog