Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες

- Advertisement -

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή βίας και καταπίεσης, ενάντια στην ανισότητα των δύο φύλων και μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε για την

προάσπιση των ίσων δικαιωμάτων των γυναικών στην εργασία, την εκπαίδευση, τα πολιτικά δικαιώματα, την επιστήμη, την τέχνη, την οικογένεια.

Σήμερα, οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη διαχείριση των κρίσεων, στον τομέα της υγείας και τον αγώνα για την αντιμετώπιση του covid-19, συμμετέχουν ενεργά στην πολιτική, είναι εργαζόμενες, επιστήμονες και πάνω από όλα μητέρες.

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς καταγγελιών κάθε μορφής βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού από Δημόσια πρόσωπα και σε αρκετούς εργασιακούς χώρους.

Τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας εις βάρος των γυναικών, επιβάλλουν να είμαστε σε εγρήγορση, ως Ελληνική Κοινωνία, ως Δημόσιος Τομέας, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση για να δημιουργηθεί ένα δίχτυ προστασίας για όλες τις γυναίκες. Στηρίζουμε την πορεία κάθε γυναίκας στην εργασία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και στεκόμαστε με σθένος απέναντι στις διακρίσεις που υφίστανται οι γυναίκες σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της ζωής τους.

👑Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog