Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ: Τιμάμε την ήμερα της Γυναίκας

- Advertisement -

Τιμάμε την ήμερα της Γυναίκας

Λουτράκι 8/3/2021

 

Η 8η Μαρτίου έχει καταγράφει στην συλλογική συνείδηση, ως ήμερα σύμβολο για τούς αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης, στην εργασία, την κοινωνία, την οικογένεια.

Η « Ώρα για Δράση» χαιρετίζει και τιμά όλες τις γυναίκες του δήμου μας και όλες τις γυναίκες όπου γης. Είμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους.

Τιμάμε και ευχαριστούμε τις γυναίκες, που εργάζονται στις δομές υγείας και δίνουν όλο τους τον εαυτό για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Στην άνεργη γυναίκα που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλον από την ανεργία, στις μητέρες που αγωνίζονται να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες, στεκόμαστε σύμμαχοι.

Στηρίζουμε τα αιτήματα τους και δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε μαζί τους για ισότητα, ελευθερία, χειραφέτηση και δικαιοσύνη.

Τους ευχόμαστε χρονιά πολλά και τις ευχαριστούμε που ομορφαίνουν την ζωή μας .

 

«Ώρα Για Δράση»

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με αφορμμη την σημερινη εορτη της γυναικας να δώσω και εγώ τις καθυστερημενες χρονικα ευχές μου (εξαιτιας της υπαρξης κάποιου τεχνικου προβληματκς στον υπολογιστη μου) στην κύρια Χαρα, στην κύρια Ελενη, στην κύρια Κωνσταντινα, καθώς επισης και σε ολες τις υπολοιπες κυρίες αναγνώστριες και σχολιαστριες του Loutrakiblog. Με ιδιαιτερη εκτιμηση, Τ.Ζ.

  2. Καλοσύνη σας και σας ευχαριστώ και εγω πολύ, αγαπητη κυρια Ελενη. Προσπαθω να συναγωνιστω, οσο μπορώ, σε savoir vivre τους κύριους Δημητρη Αβραμοπουλο και Χρήστο Ζαμπουνη!! Τ.Ζ.

  3. Εσείς κύριε Τ.Ζ. έχετε και τις γνώσεις και την καλλιέργεια και τους τρόπους και την ηλικία για να τους ξεπεράσετεκι από πάνω. Ελένη

  4. Θεωρω πως ισως υπερβαλετε λιγακι για την περι αυτου εξοχοτητα μου, αγαπητη μου κυρια Ελενη! Να ειστε καλα και παλι σας ευχαριστω θερμα για τα ομορφα και κολακευτικα σας λογια που λετε για μενα καθε φορα. Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog