Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεγάλη προσέλευση για rapid test στην Περαχώρα (φωτο)

- Advertisement -

Αρκετά είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περαχώρα με αποτελέσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία στους κατοίκους του όμορφου χωριού του δήμου μας.

Αυτό αποδεικνύεται από τη μεγάλη προσέλευση των κατοίκων να κάνουν το rapid test που πραγματοποιεί ο δήμος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την εθελοντική προσοφρά του Ερυθρού Σταυρού.

Πριν ακόμα ανοίξουν οι πόρτες του πολιτιστικου κέντρου, δεκάδες κάτοικοι ήδη περίμεναν να κάνουν το τέστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr στα πρώτα 60 τεστ βρέθηκαν δύο θετικά

Μόλις ολοληρωθεί η διαδικασία,περίπου στη μία το μεσημέρι θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • τι λες βρε φιλε? Ποιο βωμό? ειμαστε εμείς υποψηφιοι? ποια ψηφαλάκια? ο άνθρωπος ήταν εκεί τον βγαλαμε φωτογραφία. Αλλωστε ο Βασιλης ο Βασιλείου είναι ενα καλό παιδί που προσπαθεί για τον τόπο του.Σε αυτό δε χωρά αμφιβολία!

  1. Ρε εσυ πονηρέ πες ποιος εισε να σε τραβήξουν και εσένα τα παιδιά του μπλογκ φωτογραφία !Μα ποσο βλαξ εισε «μπα τι λέτε « 🤡Αξία του δινετε που του απαντάτε !αΝα βλέπουν και οι άλλοι εδώ μέσα τι νούμερα κυκλοφορούν ανάμεσα μας !Του απάντησαν τα παιδιά αλλά αυτός εκεί να συνεχίσει την μπιπ που λέει !Αν για ένα πράγμα είναι το loutrakiblog στην κορυφή είναι για το ποσο αντικειμενικό είναι απέναντι σε όλους και ισότιμα να πω τους αντιμετιπιζουν όλους εδώ ειδικα με τα σχόλια πολιτικού περιεχομένου !!Καλη Αποκριά σε όλους

  2. Δεν ειναι αθλητική η ανάρτηση. Οπότε να σταματησουν τα τσαλιμια καποιοι τελειωμενοι που προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη των συνδημοτων μου. Να εστιασουν στο ποδοσφαιρο και να αφησουν τα του τοπου μας. Αυτα αφορουν εμας. Δεν θα το κανουμε φραντζα το μπλογκ.

  3. 2223 τραβα να φας τίποτα σουπιές και ταραμά !!Δεν κολαει ο ιός με ταραμά να ξερεις 🤣🤣🤣Τι ομάδα εισε θα μου πεις 😂😂Αντε γεια Αντρικος με τα τσαλιμάκια του 😎🦑

  4. Μιλησε κανενας για σενα ρε 1:02? Σε ενοχλησε κανεις εσενα? Μπας και κοιμασαι ξεσκεπαστος και βλεπεις συνεχως εφιαλτες? Δεν εχει ξαβασυμβει αυτο, καθε δυο αναρτησεις εχουμε και σχολιο αυτου του προσβεβλημενου που παιρνει τα παντα προσωπικα. Κοιτα εδω ρε, και στο 13:03 παλι αρπαχτηκε με καποιον. Ελεος ρε. Συνελθε!!!!

  5. Σουπιές και ταραμά και εσυ !!Ρε εγώ σχολίασα Ρε για αυτόν που είπε στα παιδιά του μπλογκ !Ρε και ξε ρε εκεί που σε παίρνει !Αντε μπράβο !Σας έχω πει τα μισόλογα και δεν ειπαμε και δεν λεμε για σένα και τέτοια όχι σε εμένα .φοράτε παντελονια η φούστες για να ξέρω !με γυναίκες δεν τα βάζει ο Αντρικος !!Αν τώρα εσεις θεωρήστε άνδρες όχι άντρες αφήστε τα μισόλογα και ότι έχετε να πείτε πείτε το στα ισα.!Γιατί φοβαστε ?Ανωνυμοι είστε ετσι και αλλιώς !Ρε που έχω μπλέξει με τους βαρεμένους εδώ μέσα !!Αντε γεια μας να περάσει παρακαλω !

  6. Τα ίδια παντελάκη μου. Πάλι ενοχλήθηκε, πάλι πειράχτηκε,πάλι ζοχαδιάστηκε, πάλι επιτίθεται, πάλι βρίζει και πάει λέγοντας. Σκόπιμα το κάνει γιατί τα παιδιά του μπλογκ δεν είναι αυτός. Η μετανάστευση βλάπτει την υγεία του. Όποιος διαφωνίσει με άλλον, αυτός επεμβαίνει για να δίνει ένα παρών. Μιλάμε, δεν παίζεται ο άνθρωπος.

  7. **Θα περάσει…!! Αλλα λίγο συμπόνια στον ξενόγλωσσο ανδρέα μας …Μην ξεχνάτε ότι ξέρει και Αγγλικά… 😂Δεύτερο προτέρημα φτιάχνει σαρακοστιανές λαγάνες….!!Χαλβά δεν ξέρω αν μπορεί να μας φτιάξει…??

  8. Χαλβάς λένε πάει ταμάμ μετά από μπακαλιάρο σκορδαλιά που σου αρέσει ρε εσύ Παυλαρα 🤔🤔να πω την αλήθεια χαλβά δεν ξέρω να φτιάχνω ούτε λαγανες 😉Αντε γειά μας

  9. Σημερα ειναι μερα γιορτης στην Ελλαδα εξ’ ου και η αργία. Ξεκινάει η σαρακοστή. Ούτε σήμερα μπορείς να ηρεμίσεις; Ακόμη και σήμερα πρέπει να ζοχαδιαστείς και να επιτεθείς σε κάποιον εδώ Έχουμε πατροπαράδοτα ήθη κι έθιμα. Αν δεν μπορείς να τα σεβαστείς, σεβάσου τουλάχιστον τον εαυτό σου. Στο τέλος-τέλος, δική σου επιλογή ήταν να φύγεις για το εξωτερικό. Δεν σε πιέσαμε εμείς. Οπότε μην μας ενοχλείς, για να μην σε ενοχλούμε. Αυτά τα ολίγα και χρόνια πολλά για την ημέρα. Χαλάρωσε επιτέλους και ξεκόλλα ρε.

  10. Γιατί να ξεκολλησω ρε !Στο επιστρέφω το ρε !Αλλος μου κολλάει και τον ξεκολλά μετά ο Αντρεας !!Τι δουλειά έχει αν είναι αργία νηστεία η εθνική γιορτή !Ας σεβαστούν και οι άλλοι τις μέρες και μετά θα σεβαστώ και εγώ !!Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα σχολίαζα καθόλου αν δεν έβλεπα αυτόν τον βλάκα να τα βάζει με τα παιδιά του μπλογκ !Αυτο φυσικα δεν άρεσε σε κάτι γραφικούς !Για κοιτα πριν πεις την εξυπνάδα σου και εσυ τι έχει προηγηθεί Ξεκολα εσυ και οι άλλοι και δείτε ποιος είναι ο κολλημένος που θα μου πεις σεβασμό !Αντε γεια μην τα ακούσεις εσυ !

  11. Χαλάρωσε και πάρ’το αλλιώς. Κοίτα εσύ την δουλειά σου εκεί κι εμείς την δική μας στην Ελλάδα. Άντε μπράβο και ρελαντί.

  12. Και εσυ ρε πατρίδα με ποια ιδιότητα μας λες να χαλαρώνουμε και τι να κοιταμε και πως θα παίρνουμε τις στροφές !!Οπως λέει και ένα άλλος με ξερεις και σε ξέρω ???Μαλλον εσυ με ξερεις ισως εγώ όχι γιατί εισε και ανώνυμος από πάνω !Κοιτα εσυ την δουλειά σου στην Ελλάδα στην Περαχώρα στο Λουτρακι που μενεις και άσε με εμένα από έξω !Εσυ με αναφέρεις στις δουλειές σου όχι εγώ !Εγω θα σου απαντήσω γιατί μου κανείς ζοριλίκια και τζαμπα μαγκιές !!κανω μηπως λάθος πατριώτη ??Τον Αντρέα αν τον πειράξεις θα σου τη πει !!Οπως εγώ δεν ασχολουμε με εσάς ετσι να μάθετε και εσεις !Δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω άλλο έργο !!τα έχουμε πει δεκάδες φορές !Σχολιαστε γραφτε ότι θέλετε για άλλους επώνυμους ανώνυμους !οταν γράψεις για μένα θα πάρεις την απάντηση πάντα σε λογικα πλαίσια !!Αντρικος πιστευω να περάσει να το διαβάσει ο φίλος μας ισως το καταλάβει με το καλό !!

  13. Ο καθένας που θα έπεφτε στο κρεβάτι θα κοιμόταν αμέσως κατάκοπος αν έγραφε δυο εγκυκλοπαίδειες την ημέρα εδώ. Φυσικό είναι. Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα, που λέει και το άσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog