Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΤΩΡΑ-Γιώργος Γκιώνης: Mεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις στο δήμο μας

- Advertisement -

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γιώργος Γκιώνης, στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο Tουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και βρίσκεται σε εξέλιξη..

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στο έργο του LTO και στην αγαστή συνεργασία του με το δήμο, την πετυχημένη προβοή ποτ έγινε το καλοκαίρι του 2020 με αποτέλεσμα την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών παρά την πανδημία και  ακολούθως έκανε λόγο για την τουριστική ανάπτυξη και την προοπτική του δήμου

Η Brown Hotels αγόρασε ήδη τρία ξενοδοχεία στο δήμο μας εκφράζοντας ενδιαφέρον και για άλλες μονάδες. Μια ακόμη μεγάλη εταιρεία ενδιαφέρεται για την ανέγερση μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας, ενός 5άστερου ξενοδοχείου  ενώ και ένας μεγάλος κληρονόμος από την Αμερική που κληρονόμησε ένα ξενοδοχείο από τον πατέρα του έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επένδυση.

ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιώνης

 

Διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του LTO με θέμα «Απολογισμός Δράσεων 2020»

Aποτελέσματα rapid test στην Περαχώρα

Αίτηση δωρεάν ελέγχου COVID-19

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Αντιδράσεις από τους Τοπικούς Συμβούλους των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εταιρια Brown hotels, απ οσο εχει γινει γνωστο, εχει εξαγορασει και ανακαινιζει τα ξενοδοχεια “Loutraki Palace” στο Λουτρακι και “Hanikian” στους Αγιους Θεοδωρους. Το τριτο γνωριζετε ποιο ειναι? Ευχαριστω Τ.Ζ.

  2. Επισης μια πληροφορια λεει πως οι Ισραηλινοι της Brown hotels, εξαγορασαν και μια παραθαλασσια εκταση στα Λουτρα της Ωραιας Ελενης, προκειμενου να κατασκευσουν και εκει ενα 5αστερο ξενοδοχειο. Τ.Ζ.

  3. Σωστός φίλε Τ.Ζ. θα βρεθούν ετσι πολλές δουλειές για πολλά νέα παιδιά. 5στερο που θα διαθετει τα παντα και θα τα εχει ολα. Οχι μονο πισινες και σπα, αλλά διαφορα ειδη εστιατοριων, καφετεριων κλπ. Οποτε και ρεσεψιονιστ θα θελουν, και καθαριστές και ζαχαροπλαστες και μαγειρες. Μονο συνεργείο αυτοκινητων και φουρνο δεν θα εχουν δηλ. Ολοι οι αλλοι χρειάζονται και θα βρουν δουλεια. Οι τελειωμενοι, οι ανειδίκευτοι και οι τεμπεληδες να μενουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog