Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορινθία: Πέθανε από κορονοϊό διευθυντής σχολείου – Συγκινούν τα λόγια για το “τελευταίο αντίο”

- Advertisement -

Πέθανε μετά από μάχη 20 ημερών με τον κορονοϊό, ο διευθυντής δημοτικού σχολείου, Λεωνίδας Ανδριανέσης…

Στο κείμενο που έγραψαν για να τον αποχαιρετήσουν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σολωμού Αναστάσιος Καραβοκύρης,  ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παναγιώτης Κοντογιάννης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναστασία Τσουλουχά, μιλούν για το έργο, την προσωπικότητα αλλά και τη μάχη του εκπαιδευτικού, που αποδείχθηκε δυστυχώς άνιση.

«Τον επισκέφτηκε με την αρρώστια της εποχής η οποία έγινε μεσολαβητής για την άνοδο του στο θρόνο του Θεού. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο στον κόσμο της εκπαίδευσης. Υπήρξε σπουδαίος παιδαγωγός και ήταν επιτυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής, άνθρωπος, δάσκαλος, σύζυγος, πατέρας» γράφουν στο κείμενο και συνεχίζουν…

«Κύριε Λεωνίδα, με ευλάβεια υπηρετήσατε την εκπαίδευση και για 30 και πλέον συνεχόμενα χρόνια ως διευθυντής του δημοτικού σχολείου Σολωμού. Αγαπήσατε τα παιδιά ασχοληθήκατε ως λειτουργός με αυτά. Σμιλέψατε με τη σκέψη και το λόγο αγνές και αδιαμόρφωτες υπάρξεις. Όσοι σας είχαν δάσκαλο σας χρωστάνε το εὖ ζῆν.

Γιατί ο κύριος Λεωνίδας ως εμπνευσμένος και χαρισματικός δάσκαλος ενέπνευσε την αγάπη για την μόρφωση, την πνευματική καλλιέργεια, την ελευθερία, την εργατικότητα, την κοινωνική προσφορά. Μεταλαμπάδευσε αξίες και ιδανικά διαιώνια: αγάπη για το θεό, τον άνθρωπο, τον τόπο, την πατρίδα. Σεβασμό και αλληλεγγύη!»

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συλληπητηρια στην οικογενεια του .Κριμα να φευγουν αξιοι ανθρωποι .Γι αυτους που χαζογελανε σε καθε αναρτηση των κρουσματων ,που δεν πιστευουν ..ο ιος χτυπησε την πορτα στο νομο σας , χτυπησε την πορτα του φιλου σας του συγγενη κ του γνωστου σας . Αυτοι οι ανθρωποι που εφυγαν απο την ζωη ειχαν δικαιωμα να ζησουν παραπανω …δεν αποφασιζει κανεις ποιος πρεπει να ζησει η οχι η αν ειχε προβληματα υγειας καποιος γι αυτο πεθαινει .Φευφουν απο την ζωη ανθρωποι ενεργητικοι κ μαχιμοι .Αυριο μπορει να ειναι καποιος δικος σας ανθρωπος .Ελπιζω να σοβαρευτειτε καποια στιγμη κ να συμπεριφερθειτε υπευθυνα . Δεν ξερει κανεις πως θα αντιδρασει ο οργανισμος του αν κολλησει . Μια μασκα ειναι η υποθεση ..αν το κανουμε σωστα 1 μηνα δεν θα προχωρησει αλλο ουτε θα χρειαζεται αλλο λοκ νταουν

  2. O Θεός να τον αναπαύσει. Την απώλειά του ας την δει η προκομένη που έγραψε εδώ πως τα σχολία πρέπει να ανοίξουν για να εκτονώνονται τα παιδιά. Καλό Παράδεισο Λεωνίδα!!!

    • μαλλον αυτη θελει να ξεδωσει ας πουμε ,αυτες ειναι οι αλλοπαρμενες φιλε μου ! Στην Κορινθια δεν εχουμε τοσους περιορισμους οπως σε αλλους νομους .Ολοι κανουν την βολτα τους εδω .Κ τα πιτσιρικια βολταρουν στην παραλια . Κριμα να φευγουν ανθρωποι που θα ειχαν τουλαχιστον αλλα 10-15 η 20 χρονια μπροστα τους .Μη ξεχναμε οτι εχει ανεβει το προσδοκιμο ζωης πλεον κ δεν ειμαστε στο π.Χ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog