Σε ηλικία μόλις 50 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Δημήτρης Μανωλάς, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 50 ετών, γεμίζοντας θλίψη την οικογένειά του και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Να σημειώσουμε ότι άλλοι δύο δημοσιογράφοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, ο Τάσος Θεοδωρόπουλος και ο Θοδωρής Σαραντής.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ έφυγε από τη ζωή έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατό του.

 Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Με θλίψη η οικογένεια της ΕΡΤ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο Δημήτρη Μανωλά, ο οποίος έχασε άδικα τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 50 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Δημήτρης Μανωλάς, από το 1992, προσέφερε τις υπηρεσίες του στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, με αφοσίωση επαγγελματισμό και ήθος, εργαζόμενος στον τεχνικό κλάδο. Διετέλεσε διευθυντής Λειτουργίας Τηλεόρασης στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων, ενώ, επί σειρά ετών, δίδασκε ΜΜΕ στο ΤΕΙ Αθηνών. Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.