Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτη εξέλιξη: Εμφάνισε σφυγμό το 3χρονο αγοράκι που βρέθηκε μέσα σε βαρέλι και δηλώθηκε νεκρό

- Advertisement -

Απίστευτη είναι η εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίστηκε αργά το απόγευμα στην Κρήτη με ένα 3χρονο παιδί, το οποίο αρχικά είχε δηλωθεί νεκρό όταν εντοπίστηκε σε βαρέλι με ασβεστόνερο, να παρουσιάζει τελικά σφυγμό και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το 3χρονο παιδί παρουσίασε σφυγμό και διασωληνώθηκε προκειμένου να διακομιστεί στο Ηράκλειο και στην Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χάρακα προσπαθούσε επί σχεδόν δύο ώρες να επαναφέρει τον μικρό.

Παρουσίασε σφυγμό μέσα στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και άμεσα έσπευσε Όχημα Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός προχώρησε στην διασωλήνωση και συνοδεύει το παιδί που μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκαν συγγενείς της οικογένειας ενώ είχαν πάει στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Όπως ήταν φυσικό, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν ότι ο μικρός θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Για τα σημάδια ανάκαμψης του αγοριού ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, το παιδί υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο σφυγμός παραμένει αρκετά ασθενής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα αγοράκι ηλικίας 2-3 ετών εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι, χωρίς τις αισθήσεις του, στο χωριό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχάνων Αστερουσίων Ηρακλείου.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Τραγωδία στην Κρήτη: Τρίχρονο παιδάκι βρέθηκε νεκρό σε βαρέλι με νερό

Θέσεις εργασίας στο Λουτράκι

Συναγερμός στην Πάτρα: Στη ΜΕΘ 15χρονη – 6 περιστατικά ανήλικων με κορονοϊό

Κορονοϊός: Δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία – Πλησιάζει η επίταξη ιδιωτών γιατρών

Τροχαίο στη Βουλή: Μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον 23χρονο Ιάσονα (φωτο-video)

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεος ομως ειναι μεγαλος και πραγματικα μοιαζει αυτο απιστευτο, οσο και με θαυμα! Ολοι μας αποψε να προσευχηθουμε και να αναψουμε στο σπιτι μας ενα κερακι προκειμενου να τα καταφερει τελικα και να επιζησει αυτο το παιδακι… Τ.Ζ.

  2. Ο εορταζων Αγιος Αλεξιος, αποκαλουμενος και ως ο ανθρωπος του Θεου, εσωσε απο βεβαιο θανατο αυτο το 3χρονο αγορακι! Τ.Ζ.

  3. Δυστυχως από ότι διάβασα πριν λίγο δεν τα κατάφερε το παιδάκι 😢Κουράγιο στην οικογένεια τι άλλο να πούμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog