Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αργολίδα: Έντυσε το φορτηγό του με τους ήρωες του ’21 για να γιορτάσει τα 200 χρόνια…

- Advertisement -

Εντυπωσίασε ο πρόεδρος της κοινότητας Δρεπάνου Ναυπλίου Σωκράτης Δωρής με την πρωτοβουλία του να ντύσει το φορτηγό του με τους ήρωες του ’21 για να γιορτάσει τα 200 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δωρής με το φορτηγό του ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και πρόθεση του είναι όλοι οι Έλληνες να θυμηθούν και να τιμούν τους ήρωες του 1821 που διακόσια χρόνια μας έχουν δώσει την ελευθερία μας.

Ως πρόεδρος της κοινότητας Δρεπάνου ο κ. Δωρής έχει προγραμματίσει μια σειρά ακόμη ενεργειών ώστε να τιμηθούν οι ήρωες του ’21 στο Δρέπανο Αργολίδας.

argonafplia.gr

 

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με έφιππους, παραδοσιακές πολεμικές στολές και «Ραφάλ»

Σπουδαία ανασκαφή στο Ισραήλ: Βρήκαν πάπυρο ηλικίας 2.000 ετών με ελληνικά κείμενα κοντά στη Νεκρά Θάλασσα

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που δείχνει δεν έχει καμία σχέση με την επανάσταση. Είναι η άφιξη του Όθωνα στην Ελλάδα στο Ναύπλιο. Μάλλον ανιστόρητος είναι.

    • Aυτό σε πείραξε μόνο φίλε μου? Εδώ ακόμη οι άνθρωποι, εν έτει 2021, χρησιμοποιούν ακόμη πολύ οπισθοδρομικές μεθόδους καθαριότητας..!!

  2. Κλέβει τις εντυπώσεις το Δρέπανο και μπράβο του, όπου από το φυτώριό του ξεπήδησε και ο μέγας μπαλαδόρος, ο επωνομαζόμενος Χέστιτς του Δρεπάνου.

  3. Βρε συ τραβά να σε πάει καμία βόλτα με το φορτηγό ο πρόεδρος. Στο δρόμο να του πεις αυτά που λες για το Δρεπανο!!! Να του πεις και το λόγο που τα λες. Βρε εσύ πες μας και εμάς να μάθουμε γιατί τα λες. Δεν θα σου κόψουν την απάντηση τα παιδιά του μπλογκ που βρίσκεις δικαιολογία 😂😂Το ότι χαλάς όλα τα άρθρα με τις βλακειες που λες δεν έχει βρεθεί κάνεις να πει κάτι. Τώρα όμως θα πουν ο ζοχαδας ο Αντρικος μαλώνει με τον κόσμο. Μπορεί και εσύ να το γράψεις. Λοιπόν θα μας πεις γιατί γράφεις για το Δρεπανο και θα γελάνε και τα αργιτικα πεπόνια. Να του περάσετε το σχόλιο loutrakiblog γιατί έχει πει ότι απαντάει και δεν το πέρασε το μπλογκ. Φυσικά να περάσει και το δικό μου.! Θα τους στρώσω όλους όπως λέω συνέχεια. 😎

  4. Τι έγινε ρε εσυ με το Δρεπανο !Μηπως απάντησες και δεν σου το περασαν πάλι τα παιδιά !Οταν λέω εγώ ότι ορισμένοι τα παντελονια τα φοράτε για να μην κρυώνετε ξέρω τι λέω !!Μηπως βρε loutrakiblog έγραψε ο άνθρωπος και δεν του το περασατε ?😜😜😜Όλα αυτά είναι αποδείξεις σε όλα αυτά που γράφω και ξαναγράφω για το ποιος χαλάει άρθρα κάνει μανουρες ξεκινάει καυγάδες και λοιπα !Τα άτιμα τα γραπτά μένουν !Χαιρετισμους στο ωραίο μας Λουτρακι στο Δρεπανο και στην ωραία μας τηνΕλλαδα !!Αντρικος

  5. ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ Ο ΧΡ. ΜΙΧΑΣ, ΠΑΛΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΞΕΚΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΡΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΑΡ’ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΡΕΕΕΕ. ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΖΟΧΑΔΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΥΛΑΡΕ ΛΙΓΟ.

  6. Ποιος είπε για το Χρήστο ρε πανβλακα.,?? Δεν σας έχω πει αν δεν καταλάβαινε να μην πεταγεστε. Ο Χ. Μιχας είπε ο άνθρωπος το σχόλιο του εγώ “ενοχλήθηκε” με άλλον. Επειδή εσύ κολλάει το μυαλουδακι σου ξεκόλλα όλη την εβδομάδα και όχι την Κυριακή που κουλαρουν όλοι. Γιατί γράφεις με ΚΕΦΆΛΑΙΑ θα μας πεις τώρα 😂😂😂Έχε χαρεί που έχω κέφια σήμερα. Έφτιαξα χτες ένα ταψί μπακλαβα και ένα γαλακτομπουρικο γιατί λέω κάποιος θα μου ανεβάσει το ζάχαρο να έχω καβανζα. Αντε γειά και πιάσε θέση στα βράχια θα βάλει αέρα αύριο 😂😂😂Αντρικος

    • Φιλε Αντρικο, ειχες δεν ειχες, με εκανες τωρα να λιμπιστω σαν τρελος, γλυκο, γι’ αυτο εχουμε και λεμε, λοιπον: Σοκολατινα, σερανο, “ποντικακι”, νουγκατινα, προφιτερολ, σοκολατακια, μους σοκολατας, γαλακτομπουρεκο, μπακλαβας, καντα’ι’φη, καρυδοπιτα, λουκουμαδες, κοκκακι, εκλερακι, σουδακι, τρουφες, μπεζεδες, αμυγδαλωτα, μηλοπιτα, πασταφλορα, ταρτα, κρεμα καραμελε, πανακοτα, τιραμισου, μιλγφε’ι’γ , μιλκσε’ι’κ, ριζογαλο, κιουνεφε, καζαν ντιπι, εκμεκ, φοντανακια, ζαχαρωτα, σαμαλι, ντονατς, μερεντα, νουτελα, πραλινα φουντουκιου, κε’ι’κ, τσουρεκι, σοκοφρετα, χαλβας, χαλβαδοπιτα, τριγωνα Πανοραματος, γλυκο κουταλιου “περγαμοντο”, διπλες, μελομακαρονα, κουραμπιεδες, κλπ… Αν παρ’ ελπιδα, παρελειψα κατι, το συμπληρωνεις…Τ.Ζ.

  7. Ξεχασες Τουλούμπες και τουλουμπακιια 😂😂Αυτά τα έφτιαχνα πριν 30 χρόνια ΤΖ μου !!Και τα γλυκά θέλουν μέτρο γιατί αλλιώς θα γίνεις σαν τον Πρόεδρο 😜ΤΖ μου !!

  8. Καλέ φίλε Τ.Ζ., σε καλησπερίζω. Μάλλον τίποτα δεν ξέρει να φτιάχνει από την μακρά λίστα που ανέφερες, εκτός από ψωμί αλειμμένο με ζάχαρι. Αυτό μόνο για γλυκό θα έχει, για 2 λόγους: 1. Άγνοια, 2. Ανικανότητα. Βλέπεις, δεν πιάνουν τα χέρια όλων. Μίχος

  9. Λίγο σάκχαρο, ελαφρά πίεση, κάτι η καρδιά, το άσθμα θέλει προσοχή, η LDL ανεβαίνει στα ύψη με τα sauces and mashed potatoes, το ουρικό οξύ δεν μας τα λέει καλά, αλλά από νύχια και κάλους είμαστε υγιέστατοι και έχουμε όρεξη να φτιάξουμε μελομακάρονα με κρυφή, παραδοσιακή συνταγή από τη γιαγιάκα.

  10. Να καλημερησω εδω τους εκλεκτους φιλους Μιχο και Jole7 και βεβαιως και τον αξιοτιμο φιλο μας τον Αντρικο! Αντρικο, οταν λες μην τυχον και γινω σαν τον προεδρο, τι ακριβως εννοεις? Στα κιλα, η στη λαμογια!!? Τ.Ζ.

  11. Βρε καλος τον ισάξιο τον Μίχο 😂😂που σου ησου εσυ ρε μανάρι τόσο καιρό που σε έψαχνα 😂😂Δεν μου τα λες καλά !Σου έκανα πριν λίγες μέρες δημόσια έκκληση να μας σχολιάσεις για το πρωτάθλημα και αν το πήρε δίκιο ο θρύλος και αβαβα ο Μίχος !!Παντως το ψωμί αλειμμένο με ζαχαρι έχει μεγαλώσει γενιές πολύ πριν από την δικιά σου !!Τα αλλά που λες είναι ανάξια σχολιασμού !!η έκκληση πρόσκληση υσχιει παντως 😂😂ο 0024 να κάνει δυο εμβόλια μηπως δεν τον πιάσει το ένα και μας πάθεις τίποτα χτυπά ξύλο 😜😜Ρε προβλήματα που έχουν ορισμένοι φίλε ΤΖ !Να περιμενουν τι θα πω και τι θα γράψω να βγουν να που την μπιπ τους !Παω να φάω λίγο μπακλαβά το γαλακτομπουρικο τελειωσε 😂😂😂Αντρικος !γεια σου Μίχο μου ισάξιε

  12. Στην αφίσα ο Κολοκοτρώνης καβάλα στο άλογο, αλλά δεν δείχνει την Τριπολιτσά με το δάχτυλο. Τυχαίο? Δεν νομίζω..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog