Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ελλάδα συνεχίζουν να προτείνουν για τις φετινές διακοπές τα βρετανικά ΜΜΕ

- Advertisement -

Τα μεγάλα βρετανικά MME συνεχίζουν να εκθειάζουν τις ομορφιές της Ελλάδας και να προτείνουν, τόσο την νησιωτική όσο και την ηπειρωτική χώρα ως ιδανικό προορισμό διακοπών, ενόψει του ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής αγοράς στις 14 Μαΐου, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Με την συμβολή της υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, η «Daily Mail» φιλοξένησε πρόσφατα-τόσο στην έντυπη όσο και στην on line έκδοσή της- ταξιδιωτικό αφιέρωμα στην Κέρκυρα, ενώ η «Guardian» επιλέγει 10 παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας χωρίς πολυκοσμία (crowd-free) για ξεκούραση και ηρεμία.

Σε άλλο άρθρο της η Guardian, ανακαλύπτει την γαλήνη στα Δωδεκάνησα, η «Εvening Standard» υποδεικνύει 11 νησιά του Αιγαίου ως τα καλύτερα μέρη για διακοπές, το περιοδικό «National Geographic Traveller» αναδεικνύει την γαστρονομική πλευρά της Αθήνας και η «Sunday Telegraph» υπό τον τίτλο: «Ελλάδα ή Ισπανία» εκθειάζει μεταξύ άλλων τον ελληνικό πολιτισμό και την συμμετοχή του λόρδου Βύρωνα στον απελευθερωτικό αγώνα της χώρας μας.

 

Κορονοϊός: Tα κρούσματα σήμερα 19/3. Ψηλά και η Κορινθία

ΕΛΣΤΑΤ: Απώλειες 126,5 εκατ. ευρώ για καταλύματα και εστίαση τον Ιανουάριο

Παρατείνονται οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 23χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βουλή

Αρση lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Ανακοινώνει τα μέτρα ο Χαρδαλιάς

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα. Θελω να ρωτησω τις φιλες και τους φιλους συναναγνωστες του LB, εαν γνωριζει κανεις σας, ποιο ειναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ξενοδοχειακο συγκροτημα της Ελλαδος σε δυναμικοτητα δωματιων και κλινων? Προσεξτε οταν λεω μεγαλυτερο ξενοδοχειακο συγκροτημα, εννοω φυσικα να αποτελειται και να λειτουργει αυτο σε μια ΕΝΙΑΙΑ υφισταμενη μορφη και χαρακτηρα ξενοδοχειακου καταλυματος, και οχι φερ’ ειπειν, ενα τουριστικο συγκροτημα κατασκευασμενο μεν στον ιδιο ακριβως χωρο και σημειο και κατω απο το Brand της ιδιας ιδιοκτησιας, πλην ομως αποτελουμενο διαφορετικων και ξεχωριστων κτιριακων ξενοδοχειακων μοναδων και εγκαταστασεων. Τ.Ζ.

  2. Αυτά είναι στα δικά σου χωράφια φίλε ΤΖ !😜Λογικα από τα λίγα που γνωρίζω για ξενοδοχειακές μονάδες πρέπει να λες για περιοχές της Κρήτης ,πόρτο Καρρας η αυτο το ακριβό στο Πόρτο Χέλι !!Τελος πάντων πες μας τι θες να πεις γιατί είναι ενδιαφέρον όλες οι πληροφορίες σε τέτοια θέματα !!

  3. Αγαπητε μου Αντρικο, θα περιμενω 2,3 μερες μηπως το γνωριζει και το αναφερει καποιος φιλος συναναγνωστης και αν οχι, τοτε θα το αποκαλυψω. Παντως για να βοηθησω λιγο θα πω πως ΔΕΝ ειναι καποιο απο τα πολυτελη και ακριβα ξενοδοχεια της Ελλαδιτσας μας… Τ.Ζ.

  4. Σιγουρα δεν ητανε και τοσο ευκολο να απαντηθει το ερωτημα ποιο ειναι συγκεκριμενα το μεγαλυτερο ξενοδοχειο της Ελλαδας, μιας και ειδικα τα τελευταια χρονια εχουνε κατασκευαστει πολλες, οσο και γιγαντιαιων διαστασεων ξενοδοχειακες μοναδες στη χωρα μας. Το μεγαλυτερο ξενοδοχειακο συγκροτημα ομως ολων βρισκεται στην νοτιοανατολικη Κερκυρα και ονομαζεται “Ακτη Μεσσογγης”, 3 αστερων, αλλα καλλιστα θα μπορουσε να χαρακτηριστει και 4αστερο, με κατι λιγοτερο απο 1.000 δωματια, για την ακριβεια διαθετει επισημως 970 δωματια με 1.900 κλινες, μια κανονικη πολιτεια δηλαδη και επισης κατι πολυ βασικο, ειναι και αρκετα οικονομικο και προσιτο… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog