Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Mαρία Πρωτοπαππά: Να δοθεί άμεσα λύση για τους πρόσφυγες των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Aνακοίνωση εξέδωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Μαρία Πρωτοπαππά.

Η κ. Πρωτοπαππά τονίζει το πρόβλημα με τους πρόσφυγες στους Αγίους Θεοδώρους που εδώ και μέρες διαβιούν σε πρόχειρα καταλύματα έξω από τη δομή φιλοξενίας, αφού η σύμβαση για τη φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο ΗΛΙΟΧΑΡΗ έχει λήξει. Το πρόβλημα όμως παραμένει χωρίς να έχει δοθεί κυβερνητική λύση..

Η κ. Πρωτοπαππά επιρρίπτει ευθύνες και στη δημοτική αρχή του κ. Γιώργου Γκιώνη για ελλιπείς ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Μαρίας Πρωτοπαππά

 

     Έχουν περάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες και ένας σημαντικός αριθμός προσφύγων έχει εγκατασταθεί σε σκηνές έξω από τη δομή στους Αγίους Θεοδώρους. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι έρμαια κακών μεταναστευτικών πολιτικών είναι αναγκασμένοι να κατασκηνώσουν πλάι στην ΠΕΟΑΚ.

Οι συνθήκες αυτές φυσικά δε τιμούν κανένα κράτος  που θέλει να λέγεται ευρωπαικό και που έχει ψηλά στην ατζέντα τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά δε τιμούν και το δήμο μας. Θα πρέπει να δοθεί μία λύση. Δεν είναι συνθήκες διαβίωσης αυτές αφενός και αφετέρου υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δυστυχήματος. Πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα.

Αναρωτιόμαστε οι τοπικοί άρχοντες δε βλέπουν τις εικόνες αυτές;

Αλλά τι να πει κανείς για τη Δημοτική Αρχή;  Απλά συνεχίζει…το πέταγμα του χαρταετού.

 

Για την παράταξη

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ/με θέληση και γνώση

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Δανία, χώρα προηγμένη, τους διώχνουν γιατί λένε στην Συρία είστε πλέον ασφαλείς. Αν κι εμείς είμαστε προοδευτικοί και όχι οπισθοδρομικοί και βάρβαροι χωριάτες, πρέπει να ακολουθήσουμε το δανέζικο παράδειγμα.

  2. η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της να τους παράσχει βοήθεια μιας και τοσο νοιάζεται !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog