Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για την εξαφάνιση του Στάθη Άνθη, αδερφού του σεφ Δημήτρη Άνθη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει τον βιασμό του από γνωστό ηθοποιό.

Ο Στάθης Άνθης, όπως αναφέρει και το Χαμόγελο του Παιδιού, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου από το Πλίμουθ της Αγγλίας.

Το Xαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνισή στις 14 Μαρτίου, όταν και επικοινώνησε άμεσα με τον αρμόδιο συνεργαζόμενο φορέα στην Αγγλία Missing People UK, ο οποίος είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του Στάθη Άνθη, στην Αγγλία.

Σήμερα (19.03.2021) το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 33χρονου και στην Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Στάθης Άνθης έχει ύψος 1,80 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μουσταρδί μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Το Χαμόγελο του Παιδιού για την εν λόγω εξαφάνιση, έχει ενεργοποιήσει όλες τις συνεργασίες του, όπως την Interpol, τις Αστυνομικές Αρχές του Manchester, την Ελληνική Αστυνομία και τον αρμόδιο συνεργαζόμενο φορέα Missing People UK, ώστε να βρεθεί ο Στάθης Άνθης το συντομότερο δυνατόν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Κορονοϊός: Tα κρούσματα σήμερα 19/3. Ψηλά και η Κορινθία

ΕΛΣΤΑΤ: Απώλειες 126,5 εκατ. ευρώ για καταλύματα και εστίαση τον Ιανουάριο

Παρατείνονται οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 23χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βουλή

Αρση lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι – Ανακοινώνει τα μέτρα ο Χαρδαλιάς