Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λουτράκι-Θλίψη: «Εφυγε» ο Παναγιώτης Παππάς (Πέκας)

- Advertisement -

«Εφυγε» σήμερα το πρωί για άλλες γειτονιές, ένας αγαπητός άνθρωπος , ο Παναγιώτης Παππάς (Πέκας), 67 ετών ,κάτοικος Περαχώρας Λουτρακίου.

Ο Παναγιώτης Παππάς αφιέρωσε τη ζωή του στον εθελοντισμό μετά τη συνταξιοδότησή του.

Δράσεις στο Ράλι Ακρόπολις, τα Χριστούγεννα, τις Απόκριες, στο Αθλος και Ενέργεια, στους Εθελοντές εν δράσει κ..α.

Παντού με χαμόγελο, με αγάπη για τον τόπο να βοηθά, όπου και όπως μπορούσε.. Ανθρωπος γλεντζές, ανοιχτόκαρδος.

Θλίψη σκόρπισε σε όλους μας ο χαμός του, αφού χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο.

Μαχητής και δυνατός πάντα, δε λύγισε, στο τέλος νικήθηκε…

Ο Παναγιώτης Παππάς αφήνει πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα Φωτεινή (Φωφώ, επίσης εθελόντρια) , τις δύο αγαπημένες του κόρες Αλεξάνδρα (Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου) και την Χρυσάνθη καθώς και τα αγαπημένα του εγγονάκια.

Η κηδεία του θα γίνει τηρουμένων των μέτρων για τον κορονοϊό, βάσει κυβερνητικών οδηγιών, αύριο το μεσημέρι στις 12, στο Κοιμητήριο της Περαχώρας.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη από όλους μας στο loutrakiblog.gr

Συλλυπητήρια στην οικογένεια…

 

 

22 Μαρτίου: Το Λουτράκι συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Κορονοϊός: Διπλάσια κρούσματα στην Κορινθία σήμερα 22 Μαρτίου

ΕΟΔΥ: Νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων. Τα κρούσματα σήμερα 22 Μαρτίου

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Έφυγες” πολύ γρήγορα, ρε γείτονα!! Καλό παράδεισο να χεις!! Θα σε θυμόμαστε έτσι ακριβώς όπως σε γνωρισαμε:καλοκαρδο, ήσυχο, φιλότιμο και πολύ ΑΛΗΘΙΝΟ!!

  2. Ένας αγαπητός άνθρωπος που θα μας λείψει εδώ στην γειτονιά.Το γέλιο του και η καλημερες του.Καλο παράδεισο, και κουράγιο στην οικογενεια σου.

  3. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ,ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.

  4. Αυτός δεν ήταν ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και μετά στην ΕΛΠΑ…??Στην φωτογραφία φαίνεται πολύ διαφορετικός -κουρασμένος…..Ήταν καλό παιδί – και ευθύς χαραχτήρας…..!Υποκλινόμαστε σε αυτόν -και στην φύση…..!?

  5. Γελαστός καλωσυνατος αγαπούσε τόσο πολύ την οικογένεια του τον τόπο του τους αγώνες τον εθελοντισμό.Μας υποδεχοσουν στην γιορτή σου και της Φωφως με τόσο αγάπη…Κολλητή δεν έχω λόγια παρηγοριάς δεν υπάρχουν λόγια αυτές τις στιγμές..Βαγγέλης Βλασσης

  6. Εφυγες φίλε και συμμαθητή καλό σου ταξίδι , συλλυπητήρια στην οικογένειά σου ιδιαίτερα στην άξια σύντροφό σου τη Φωφώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog