Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μια Κορίνθια υποψήφια για το νέο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (φωτο)

- Advertisement -

Τιμή για την Κορινθία αποτελεί η υποψηφιότητα της Αικατερίνης-Ελένης Κοκιοπούλου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Η Πρόεδρος της Κορινθιακής ομάδας “ΠΑΟ Η ΚΌΡΙΝΘΟΣ ΒΟΛΕΥ”, Αικτερίνη – Ελένη Κοκιοπούλου, είναι υποψήφια στις εκλογές που θα γίνουν το Σάββατο 27 Μαρτίου στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΕΟΠΕ.

Ονομάζομαι Αικατερίνη-Ελένη Κοκιοπούλου και είμαι υποψήφια για το Δ.Σ της Ε.Ο.ΠΕ με την κίνηση του κου Γεώργιου Καραμπέτσου ” ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ”.
 
Εργάζομαι ως ασφαλιστική σύμβουλος από το 1996 στην πόλη της Κορίνθου.Έχω διατελέσει ταμίας επί 6 συναπτά έτη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου καθώς και αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου για 2 έτη.
 
Το 2013 εντάχθηκα ώς μέλος στην ομάδα του ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Από το 2016 έως και σήμερα κατέχω την θέση της προέδρου.
Έχοντας αφιερώσει πολλές ώρες τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του αθλήματος μας.
Θεωρώ πως μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην εξυγίανση και στην ανάπτυξη του αθλήματος μας που έχει ξεκινήσει η κίνηση του κου Γεώργιου Καραμπέτσου   ”ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ”.
 
Τον ευχαριστώ θερμά για την πρόταση που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.
 
Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου Καλή επιτυχία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog