Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Του έριξαν πρόστιμο στην αυλή του σπιτιού του για άσκοπη μετακίνηση (video)

- Advertisement -

Ο δικηγόρος Γιάννης Γιάτσιος περιγράφει την περιπέτεια της οικογένειας στις Σέρρες που της επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί δεν είχαν βεβαίωση για μετακίνηση…μέσα στην αυλή του σπιτιού τους

Πρόστιμο επιβλήθηκε σε οικογένεια στις Σέρρες επειδή έκαναν τραπέζι στην αυλή του σπιτιού τους με λίγα φιλικά και συγγενικά άτομα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιάννη Γιάντσιο, που μίλησε στην εκπομπή του OPEN TV, «Ωρα Ελλάδος», στον σύζυγο της οικογένειας κόπηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση… στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, αστυνομικοί των ΟΠΚΕ συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια του ακινήτου και αφού της επέβαλαν πρόστιμο την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για δακτυλικά αποτυπώματα και την κράτησαν εκεί για 4 ώρες. Οπως αναφέρει ο δικηγόρος, υπάρχει ενημέρωση πως το πρόστιμο τελικά θα ακυρωθεί. Δείτε την καταγγελία του δικηγόρου στο OPEN TV:

 

 

200 χρόνια από το ’21: Μαθητές από το Ναύπλιο φτιάχνουν μία συγκινητική ταινία για την επέτειο

Ανακοινώθηκε η επιστράτευση ιδιωτών γιατρών από το υπουργείο Υγείας

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test αύριο Δευτέρα 22 Μαρτίου στο Λουτράκι

Πάτρα: Ήθελε να αυτοκτονήσει – Την έσωσαν τελευταία στιγμή οι αστυνομικοί (video)

Ενημερωτική Ημερίδα: Μάθε πώς να εξάγεις σε 182 χώρες

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύγε στην αστυνομία που με απαράμιλλη τόλμη γλύτωσε τα πα’ι’δακια από τη σχάρα και την μαρουλοσαλατα.Πρεπει να τους παρασημοφόρησει ο κύριος Χρισοχο’ι’δης και να τους δώσει και βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog