Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: 25η Μαρτίου: Φωταγωγήθηκε με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και αγωνιστές του ’21

- Advertisement -

Το Λουτράκι, τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση! Εμβληματικά κτίρια «ντύθηκαν» με τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας !

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης το ιστορικό κτίριο Beau Rivage στην παραλία Λουτρακίου και το κτίριο των Ιαματικών Πηγών, φωταγωγήθηκαν με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας αλλά και αγωνιστών του 1821.

Αυτά τα σημεία επέλεξε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων να στείλει το δικό του μήνυμα για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, φωταγωγώντας στα εθνικά χρώματα το βράδυ της Τετάρτης 24 και Πέμπτης 25 Μαρτίου, δύο ιστορικά κτίρια-τοπόσημα του Λουτρακίου με την βοήθεια του 3d mapping projection .

Άλλωστε, με αφορμή την επέτειο, την 25η Μαρτίου, θα «ντυθούν» στα γαλανόλευκα εμβληματικά κτίρια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ !

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Το χρονικό της Επανάστασης & Η “Μάχη της Περαχώρας” 

200 χρόνια από την Επανάσταση: Δράσεις του δημοτικού σχολείου Περαχώρας 

Σάμιουελ Χάου. Η άγνωστη ιστορία του Αμερικανού φιλέλληνα και η προσφορά του στη Κορινθία. 

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά, ζήτω η Πατρίς, ζήτω το Έθνος! Φαντάσου να ειχαμε τον συριζα κυβερνηση στο μεγαλειώδες αυτό γεγονός. Θα ανακοίνωνε, ας κάνουμε μια νέα αρχή για να σταματήσουμε αυτές τις φασιστικές παρελάσεις. Τις σταματάμε από σήμερα Παρελάσεις θα γίνονται μόνο για τους αγωνιστές της…”εθνικής αντίστασης”.

  2. Καλημερα και χρονια πολλα στην Χαρα, στον Μιχαλη καθως και στους συνεργατες τους στο LB, οπως επισης και σε ολες τις φιλες και τους φιλους συναναγνωστες. Τ.Ζ.

  3. ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΦΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ,ΠΑΕΙ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΝΑ,ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ,ΜΕΡΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog