Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

25η Μαρτίου: Ιστορική φωτογραφία με τον πρίγκιπα Φίλιππο ντυμένο τσολιά

- Advertisement -

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ και δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος είχε φωτογραφηθεί ντυμένος τσολιάς το 1930 σε ηλικία 9 ετών.

Την ιστορική φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα ανάρτησε στο twitter ο ιστορικός Όσκαρ Αάνμοεν , που είναι ειδικός στην ιστορία των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Ο πατέρας του πρίγκιπα Κάρολου γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1921 και είχε τον τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας» και αποτελεί το μακροβιότερο αρσενικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

πηγή

Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Δέος και συγκίνηση (φωτο, video) 

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Ανακαλεί προσωρινά την πιστοποίηση Φέτας ΠΟΠ από τη Γαλακτοβιομηχανία Όμηρος

Βρετανία: Συνετρίβη μαχητικό – Πρόλαβαν και εκτινάχθηκαν τα μέλη του 

Αεροπλανοφόρο Αϊζενχάουερ : Ο πανίσχυρος γίγαντας του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκεί που έκανα την loutrakiblog therapy μου πέφτω πάνω στο άρθρο αυτο !!Για τον μακαρίτη τον Φιλλιπα !!Σημερα γίνετε και η κηδεία !Δεν βάλατε κανα σχετικο άρθρο !παγκοσμιο γεγονός η κηδεία του Πρίγκιπα του Ενδιμβουργου !Τον πήρε στο λαιμό του ο Πρίγκιπας της Ουαλλιας !οχι εγώ βρε ο Τσαρλυ ο γιος του !Ηθελε κιμά γαρίδας και μπισκότο σουπιάς πλάι πλάι με τον γουρλήτον Κουλη !!Μεινε ορφανός τώρα 😜Σήμερα είχαν φύγει από την ζωή αυτή ο μεγαλος Μητροπάνος ο Παπάζογλου και μέχρι και όσκαρ είχε πάρει ο Χατζιδάκης για το «ποτε την Κυριακή «!Και συναυλία ο Μικ Τζάγκερ με τους Stones είχαν δώσει στην Αθήνα που δεν τελειωσε ποτε λόγο της χούντας που ερχόταν !!Ευτυχως που έχετε τον Αντρικό νας σας τα θυμηζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog