Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο άτυχος 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας σκοτώθηκε πέφτοντας από τα αφύλακτα πρανή στον Ισθμό.

Για ακόμα μια φορά ο γράφων Χάρης Μαρίνης λέγω ότι : Δυστυχώς αυτό το θλιβερό γεγονός επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μου , τις προβλέψεις μου και τα όσα είχα βγάλει στην δημοσιότητα με δηλώσεις μου σε κάθε είδους μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης από το 2016 έως και σήμερα.

Είχα θεωρηθεί και κατηγορηθεί ως γραφικός, ως συκοφάντης , ως κακόβουλος και άλλα πολλά . Τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει , εγώ άπλα για τον λόγο ότι θήτευσα ως εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της Α.Ε.ΔΙ.Κ για ενάμισι χρόνο περίπου γνώριζα και γνωρίζω την εγκληματική αμέλεια αδιαφορία και εγκατάλειψη από την τότε διοίκηση και των διευθυντικών στελεχών της Α.Ε.ΔΙ.Κ για την λήψη μέτρων πρόληψης – ασφάλειας και την ανύπαρκτη αλλά επιβεβλημένη συντήρηση της Διώρυγας.

Αυτοί είναι υπόλογοι και υπεύθυνοι για ότι έχει συμβεί μέχρι και σήμερα με αποτέλεσμα η Διώρυγα να είναι κλειστή περίπου τους τρείς τελευταίους μήνες , και θα παραμείνει κλειστή για πολλούς ακόμα μήνες λόγο καταπτώσεων χωμάτινων όγκων πολλών χιλιάδων κυβικών μέτρων.

Τεράστια ευθύνη όμως έχουν και οι εκάστοτε κυβερνήσεις και οι βουλευτές τους που εκλέγονται στον Νομό Κορινθίας καθώς και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων οι οποίοι ήταν ενημερωμένοι εγγράφως.

Ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη έχει η Εισαγγελία Κορίνθου στην οποία εγώ προσωπικά έχω καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου της Α.Ε.ΔΙ.Κ αναφέροντας και επισημαίνοντας κάθε πρόβλημα και τονίζοντας κάθε κίνδυνο λέγοντας επί λέξη << θα θρηνήσουμε θύματα >>.

Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν ελήφθησαν σοβαρά υπ, όψιν από κανένα , η δε Εισαγγελία Κορίνθου έθεσε την αναφορά μου στο Αρχείο με ελαφρά την συνείδηση.

Σήμερα ποιος θα απολογηθεί για όλα αυτά ? και ποιος θα γιατρέψει τον πόνο της μάνας και του πατέρα του άτυχου 14χρονου Βαγγελάκη ? Μήπως οι οι Κορίνθιοι Βουλευτές και Υπουργοί ? μήπως ο Περιφερειάρχης ? η μήπως ο κάθε ένας που έχει μια θέση πολίτικης εξουσίας και ασκεί πολίτικη επάνω στο όνομα Βαγγέλης Τσάκωνας ο άτυχος 14χρονος !!!

 

Ενας χρόνος από το χαμό του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον Ισθμό

Συνεδριάζει η Κοινότητα Ισθμίων – Τα θέματα

«Σβήνει» το πάγωμα 9 μηνών που είχε τεθεί στην εξόφληση δανείων – Τι πρέπει να κάνουν οι δανειολήπτες

Αντ.Μπουζά: “Να επανέλθει η δημοκρατικότητα στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου “

Κιάτο: «Όταν τα λόγια του περιφερειάρχη Π.Νίκα γίνονται πράξεις»

Επίδομα 534 ευρώ: Τι ώρα θα δουν σήμερα τα χρήματά τους οι δικαιούχοι