Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Survivor: Τους χώρισε ο Λιανός πριν πιαστούν στα χέρια

- Advertisement -

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor. Άγριος καβγάς σημειώθηκε μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Ηλία Μπόγδανου. Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η συνδρομή των συμπαικτών τους και του Γιώργου Λιανού για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής φαίνονται οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να βρίσκονται στον στίβο όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα επάθλου με τον Αλέξη Παππά να λέει στον Ηλία Μπόγδανο:

“Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα στο λέω ξεκάθαρα ότι θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω”.

“Ψήφιζε με όσο θες ρε φίλε δεν με πειράζει. Με ενοχλείς. Έχεις θέμα με εμένα. Δεν σε ξανά βλέπω ποτέ τελείωσε, ούτε στον αγώνα. Άντε φύγε από εδώ β@@@@”, του απαντά ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος φαίνεται να αγανακτεί και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Οι δύο παίκτες κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια κάτι που αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και του Γιώργου Λιανού ο οποίος ακούγεται να λέει: “Τέλος οι χαρακτηρισμοί”.

https://youtu.be/IDmdTXdLnAw

 

 

Αυτά είναι τα 91 ελληνικά ναυάγια που θα γίνουν υποθαλάσσια μουσεία για καταδύσεις

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Πρέπει να τρέξουμε να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε»

Μ.Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Κρούει τον κώδωνα κινδύνου η ΓΣΕΕ για τους θανάτους των τελευταίων ημερών

Προκαταβολή σύνταξης: Πότε μπαίνει η πρώτη δόση – Ποιοι μπλοκάρονται από το σύστημα

Ενοποίηση 25 πιστοποιητικών σε 1 – Ποιους διευκολύνει η νέα διαδικασία

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηπως ξέρει κανείς ποτε θα τελειώσει αυτή η αηδία το Survivor??Ημαρτον που λέει και ο γίγαντας ο Γεωργίου !!στο φέισμπουκ μπαίνεις πάρε survivor στα σάιτ μπαίνεις πάρει ξανα survivor !Λες να κάνω το loutrakiblog therapy μπας και το γλιτώσω το survivor την τρως και εδώ την πατάτα !!Αντε να τελειώσει να ησηχασουμε 😎

  2. Εμ ο ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ γουστάρει survivor από εκεί να καταλάβεις !Δυστυχως αυτοι που βλέπουν survivor και τέτοια ποιότητας παιχνιδαρες ψηφίζουν κιόλας !Αυτο είναι το κακό !να βλέπεις δεν είναι κακό !Τοσο σου κόβει και ανοίγεις το στόμα σαν χάνος να δεις τον Νταφυ τον Λιανό πως το διάολο τους λένε αλλά ψηφίζεις τον Γεωργιάδη τον Χαρδαλιά τον Τσίπρα την χρυσή Αυγή !Ειπαμε τόσο σου κόβει !Ρε αμπαλε ΚΕΦΑΛΛΑΙΑ Αύριο το survivor θα τελειώσει πως θα την βγάλεις ?Για αυτο σε λέω βλάκα !Ασχολησου τουλαχιστον με την ομάδα σου που δεν μας λες ουτε πια είναι όπως κάνει ο Αντρικος και άσε τις παιχνιδαρες !Παιχνιδαρες κάνει ο θρύλος και ρίχνει 5 στην ΑΕΚ 3 στο βαζελακο και μια 4 στον παοκακι την Κυριακή !Αντρικος με ζοχαδιάσες πρωί πρωί

  3. Παλι ζοχαδιαστηκε ο φευγα? Με ποιον τα εβαλε τωρα? Καποιον κεφαλαια λεει. Δωσε πονο μεγαλε. Λιγα εγραψες ρε. Χρονο εχεις αβερτα κουβερτα. Γραφε ρε μη σταματας.

    • Τι να κανει και αυτος ο ερμος καπως πρεπει να περναει το χρονο του οσο εχει στην στοφα τα ψωμια..Αφου βρισκει και τα κανει καλα κανει..Βολευετε ετσι και το blog και δειχνει πιο “ενεργο”.

  4. Ο Αντρικος ζοχαδιάζετε οταν βλέπει βλακείες να λέγονται και κυρίως να γρραφονται !γελαω επίσης και παρά πολύ οταν βλέπω κάτι γραφικούς σαν τον 1835 !Θα σου έλεγα για αβέρτα κουβέρτα που λες αλλά θα με κοψουν !Ας γελάσω Λοιπον 😂😂😂χρόνο έχω για όλα και για όλους !ρε εσυ «αβέρτα»survivor βλέπεις ρε ?Εχεις χρόνο η δεν προλαβαίνεις γιατί κοιτάς με ποιον ζοχαδιάζετε ο Αντρικος !Ρε θα σας στρώσω εγώ που θα μου πάτε και εκεί να δεις survivor !!Αντε γεια μας εγώ θα δω Λίβερπουλ -Ρεάλ οι άλλοι ας δουν το survivor απόψε 😎⚽️

  5. Τι εξυπονοεις που λέει ο Φατσεας ρε εσυ Μαχ (βολεύετε ετσι και το μπλογκ και δείχνει ποιο «ενεργό «) ??Για ξανα ριχτά γιατί δεν το κατάλαβαν οι σχολιάστας τι εννοείς ποιο «ενεργό « !!Πως την λένε ρε εσυ Μαχ την παροιμία με το γαϊδούρι και το σαμάρι να με συμπαθας δεν την θυμαμε !!Παντως εσυ λες για μένα αλλά ριχνεις και την μπηχτή στο loutrakiblog!Την πάτησες mad Mαχ !Δεν ξερεις ότι για μένα καρφακι δεν μου καιγετε τι λέτε για μένα ,αλλά να λέτε για το μπλογκ και να το σχετίζετε με εμένα μπουκάρω και σας τα λέω έξω από τα δόντια. Λοιπόν έρμε Μαχ να λες ευχαριστώ που το μπλογκ σου δίνει βήμα να λες τις μπιπ σου γιατί άλλου με ένα «Μαχ»που βαζεις θα έτρωγες σουτ και θα έμπαινες γκολ στο καραισκακη !Δεν συνεχίζω μην φέρνω σε δύσκολη θέση τα παιδιά του loutrakiblog

    • Δεν χρειαζεται να ξαναριξω τιποτα.Αυτοι που καταλαβαν ,καταλαβαν.Και απο οτι φαινεται καποιοι το πιασαν το νοημα.οσο για το οτι λεω εγω μπιπ σε αυτο το μπλογκ,το να το λες εσυ ,το λες και υποκρισια…Παντως εγω ξερω και που πεφτει και το Καραισκακης και το ΣΕΦ και το Μελινα Μερκουρη και το Παπαστρατειο..Αμα θες σε κανω και tour μπας και μαθεις.

  6. Αξιότιμε κύριε Μαξ, φρονώ πως μπορείτε και μόνος σας να αντιληφθείτε την κουτοπονηριά: “εμένα πρόσβαλλέ με, αλλά μην πειράξεις τους συντάκτες”. Και αυτό το γράφει ο κύριος που πολλάκις τους έχει επιτεθεί, επειδή δεν αναρτούν τα υβριστικά του σχόλια και επειδή δεν κάνουν αναρτήσεις σε θέματα που ο ίδιος θέλει ή δςν θέλει. Η, θποτίθεται, ενόχλησή του έχει να κάνει μόνο με την υποχθόνια επιθυμία του να αναρτούν οι κ.κ. συντελεστές ό,τι γράφει. Πόσο θλιβερός γίνεται…

  7. Για να μην ακούγομαι ως συκοφάντης, να επιχειρηματολογίσω ότι παλαιότερα είχε ζητήσει εδώ και ποσοστά από όσες, όποιες δηλαδή, απολαβές μπορεί να έχει η ιστοσελίδα, με την αιτιολογία πως την κάνει δημοφιλή με τα σχόλιά του. Ο ίδιος κατόπιν εορτής ισχυρίστηκε ότι αστειεύετο, αλλά να υπενθυμίσω πως ο ίδιος έχει δηλώσει πως όταν αστειεύεται μιλάει σοβαρά και το αντίθετο. Ας με διαψεύσει. Με εκτίμηση προς το πρόσωπό σας, Αθανάσιος Κ.

  8. Βρε Αθανάσιε φαινεσε σοβαρός άνθρωπος αλλά μερικές φορές με τα γραφωμενα σου κοντεύεις να με ξεπεράσεις στα Τραλαλα Τραλαλα που λέω !Μα είναι δυνατόν να έλεγα σοβαρά ότι θέλω ποσοστά από το μπλογκ ??Ημαρτον δηλαδή !!Το ότι ποτε μιλάω σοβαρά και ποτε αστεία το έχω πει και το ξαναλεω αλλά αυτο πάλι δεν κολαει εδώ !Στον άλλον τώρα που λέει ότι δεν αναρτούν «υβριστικά «σχόλια !Που ξερεις εσυ βρε αδερφε τι γράφω στα σχόλια που κόβουν !Τα κόβουν για το ύφος για τυχόν περισσότερο προληπτικούς λόγους και αυτο μπορεί να το πουν τα παιδιά του μπλογκ να σου λύσουν την απορία !Ενα σχόλιο δεν το κόβουν γιατί βρίζω !Εγω τουλαχιστον ξέρω τι γράφω και ξέρω και γιατί τα κόβουν αλλά Αστο καλύτερα !Την Καλησπερα στον Αθανάσιο και στον άλλο τον 1138 σχόλιο με την καλεί την μνήμη Αντρικος

  9. Εγω δεν απορω καθολου. Το εισοδημα του προσπαθει να συμπληρωσει ο ερμος. Τι 17 λεει ο φιλος αλλου? Με 14.000 το χρονο, με ενοικιο στο κεφαλι κλπ, δεν ζει κανεις. Λογικο ειναι να ψαχνει λυσεις να βαλει κατι στην τσεπη του να επιβιωσει δηλαδη ο φουκαρας. Απ’ το φορτωνε-ξεφορτωνε θα ζησει? Δε γινονται αυτα.

  10. Αντε να το γράψω πάλι μήπως δεν το έστειλα. Αγαπητέ Αθανάσιε φαινεσε σοβαρός άνθρωπος είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το έλεγα σοβαρά για ποσοστά 😂Ήμαρτον δηλαδή. Το πότε μιλάω σοβαρά και πότε αστεία το έχω πει και το ακολουθώ πίστα. Ο άλλος ο φιλος να μας πει 6 νούμερα στο λόττο αφού μας λέει ότι το μπλογκ κόβει σχόλια μου σαν υβριστικά. Για το ύφος μου και ίσως να προλάβουν περισσότερα παρατράγουδα ναι. Τα παιδιά μπορούν να το πουν αν βρίζει ο Αντρικός.. Αλλιώς το είχα γράψει το σχόλιο αλλά τέλος πάντων.

  11. Για ξαναρίξε βρε mad max ξανα και αυτά ου είπες για το Καραισκακη και το Σεφ !Ελπιζω να έχω καταλάβει λάθος και να μην προσπαθείς να μου πεις κάτι για τον Ολυμπιακό !Δηλαδη μας κανείς εκτός τα αλλά και παρατηρήσει ολυμπιακοφροσυνης στον Αντρέα !!Να το ζήσω και αυτο !Να σε προλάβω γιατί εσυ εισε πολύ «γρήγορος» μπιπ δεν ξέρω αν εισε Ολυμπιακός η όχι !Εισε δεν εισε άμα λες παπαριτσες θα τα ακούς από τον Αντρέα όπως γνωρίζεις δεν χαρίζονται σε κανεναν !Στον άλλον το γραφικο τώρα που από 17 το πήγε 14 😜😜Με συγκινεί το ενδιαφέρον σου για το πως την βγάζω !Θα με προσλάβεις εσυ σε κανένα από τα εργοστάσια σου και γυρίζω αύριο στο Λουτρακι !Αντρικος

  12. Τελικα μέχρι και άρθρα για το survivor κάνει «ενεργά «ο Αντρικος !!Ανασταινω και πεθαμένους 😜😜Να μου πεις ποιος ασχολητε με το survivor εδώ στο μπλογκ ?μονο ο ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ που του αρέσουν οι παιχνιδαρες !!τελικα ρε εσεις είμαστε όλοι πάρε τον έναν και χτυπά τον άλλων !Εχουμε όλοι και από ένα κόλλημα !Ο άλλος έχει κόλλημα με τα μισθα ο άλλος με τα τσουβάλια ο ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ ζει στον κόσμο του ο Αθανάσιος να θυματε τις δηλώσεις μου !Τελικα εγώ που έχω το κόλλημα με τον θρύλο πρέπει να είμαι και ο ποιο φυσιολογικός 😜😜Μεταξύ μας τώρα έχω μπει σε πολλούς στο μάτι η το ρουθούνι γιατί είμαι γαβρακος !Ειμαι και βαθύ ΠΑΣΟΚ και Γκιωνικος 😜Δηλαδή τα τρία κακά 😂😂Αυτά τα αντί με φαγανε !!Αντε καλή Κυριακή καλή ξεκούραση σε όσους ΑντρεαςαΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆48 δουλεύουν !!Στους άλλους που δεν δουλεύουν να βρουν καμία δουλειά σαν εκφόρτωτες σαν τον Αντρικό 😂😂Αντε γεια χάσαμε και τον ΜαΧ 🔭😂⚽️

  13. προλειαίνεις το έδαφος για να ζητήσεις πάλι ποσοστά ρε? Λες και η συντακτική ομάδα εργάζεται για σένα. Για εκείνους είνσι σοβαρός βιοπορισμός, για σένα χαβαλές, πλακίτσα. Σα δε ντρέπεσαι λίγο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog