Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor. Άγριος καβγάς σημειώθηκε μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Ηλία Μπόγδανου. Οι δύο παίκτες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και χρειάστηκε η συνδρομή των συμπαικτών τους και του Γιώργου Λιανού για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής φαίνονται οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να βρίσκονται στον στίβο όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα επάθλου με τον Αλέξη Παππά να λέει στον Ηλία Μπόγδανο:

“Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα στο λέω ξεκάθαρα ότι θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω”.

“Ψήφιζε με όσο θες ρε φίλε δεν με πειράζει. Με ενοχλείς. Έχεις θέμα με εμένα. Δεν σε ξανά βλέπω ποτέ τελείωσε, ούτε στον αγώνα. Άντε φύγε από εδώ β@@@@”, του απαντά ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος φαίνεται να αγανακτεί και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Οι δύο παίκτες κοντεύουν να πιαστούν στα χέρια κάτι που αποφεύχθηκε με την παρέμβαση και του Γιώργου Λιανού ο οποίος ακούγεται να λέει: “Τέλος οι χαρακτηρισμοί”.

 

 

Αυτά είναι τα 91 ελληνικά ναυάγια που θα γίνουν υποθαλάσσια μουσεία για καταδύσεις

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Πρέπει να τρέξουμε να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε»

Μ.Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Κρούει τον κώδωνα κινδύνου η ΓΣΕΕ για τους θανάτους των τελευταίων ημερών

Προκαταβολή σύνταξης: Πότε μπαίνει η πρώτη δόση – Ποιοι μπλοκάρονται από το σύστημα

Ενοποίηση 25 πιστοποιητικών σε 1 – Ποιους διευκολύνει η νέα διαδικασία