Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Για την στέψη ο ένας, για την Ευρώπη ο άλλος

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, NovaSports1) γνωρίζοντας το αποτέλεσμα στο Αρης-ΑΕΚ που μπορεί να του δώσει και μαθηματικά τον τίτλο. Να παραμείνει στην πρώτη 4αδα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι των «αιωνίων» βρίσκει τον Ολυμπιακό να έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία με νίκη, εφόσον δεν νικήσει ο Άρης.

Έχει απέναντι του τη μοναδική ομάδα που τον νίκησε φέτος, τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» δίνουν τη δική τους μάχη για μια θέση στην Ευρώπη, έχοντας τη δυνατότητα να το κάνουν μόνο μέσα από το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός

Πέτυχε ευρεία νίκη εκτός έδρας επί της ΑΕΚ με 5-1 και την περασμένη Τετάρτη έφερε 1-1 στα Γιάννενα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει τον Παναθηναϊκό και ο Άρης δε νικήσει, οι «ερυθρόλευκοι» είναι και μαθηματικά πρώτοι στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, για να φτάσει τις 23 νίκες στο πρωτάθλημα σε 28 αγώνες. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι η μοναδική στα 30 τελευταία του για το πρωτάθλημα, με 25 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει και στα 30 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μετά την περσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στα πλέι άουτ.

Έχει μια μόνο απώλεια στην έδρα του, την ισοπαλία με τον Άρη στην κανονική περίοδο, που ήλθε με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 83’ του αγώνα.

Έχει κερδίσει τα υπόλοιπα 13 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι αήττητος στα τελευταία 15 στην έδρα του, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 12 Ιουλίου 2020 στα περσινά Playoffs, έχοντας σκοράρει σε όλα.

Ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 και πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τις απώλειες της ΑΕΚ.

Είναι τώρα ένα βαθμό πίσω από τον τρίτο ΠΑΟΚ και ένα μπροστά από την πέμπτη ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στις 14 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός έκανε δύο νίκες σε έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα και οκτώ για όλες τις διοργανώσεις. Και οι δύο νίκες είναι με τον ΠΑΟΚ, στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε στα τρία τελευταία εκτός έδρας, παίρνοντας μόνο ένα βαθμό. Αμέσως πριν είχε κάνει τέσσερις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, για πρώτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια.

Μεταξύ τους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στις 14 Φεβρουαρίου 2-1 του Ολυμπιακού, για να σπάσει το αήττητο στη σεζόν του Ολυμπιακού και παράλληλα να σταματήσει ένα δικό του σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη στα ντέρμπι των «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός είχε τέσσερις νίκες και τέσσερα ήταν ισόπαλα.

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 2-1 τον περασμένο Φεβρουάριο, αφού δεν είχε σκοράρει στα τέσσερα προηγούμενα.

Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τρία τελευταία στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό.

Έχει να κερδίσει τέσσερα διαδοχικά εδώ και 52 χρόνια. Από το 1966 ως το 1969 είχε κάνει τέσσερις νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει τα οκτώ τελευταία εντός έδρας, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ιστορία

  • Νίκες Ολυμπιακού: 48
  • Ισοπαλίες: 48
  • Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό

  • Νίκες Ολυμπιακού: 29
  • Ισοπαλίες: 22
  • Νίκες Παναθηναϊκού: 12

Στην κανονική διάρκεια

21.11.2020: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0
(21’ σουτ Φορτούνης)
14.02.2021: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-1
(6’ κεφαλιά Μαουρίσιο, 73’ σουτ Σανκαρέ – 82’ κεφαλιά Ελ Αραμπί)

 πηγή

Έρχονται δώρα για την εστίαση – Ακολουθεί ο τουρισμός και τα γυμναστήρια 

Μ.Χρυσοχοΐδης: Ειδεχθές έγκλημα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ 

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Πρέπει να τρέξουμε να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε» 

Συντάξεις Μαΐου: Πότε θα καταβληθούν ενόψει Πάσχα – Oι ημερομηνίες για κάθε ταμείο 

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μου το βάζετε 3 ώρες πριν την σέντρα βρε παιδιά. Το survivor μου το διαφημίζετε από την περασμένη Δευτέρα. Τέλος πάντων τι να σας κάνω σας έχω αδυναμία. Να πω εδώ ότι στα στατιστικά στοιχεία υπάρχει λάθος στις νίκες του ολυμπιακού και στην ισοπαλία. 30 νίκες 21 ισοπαλίες 12 νίκες ο Παο με γηπεδούχο τον ολυμπιακό. Αυτά γιατί υπάρχει πρόβλημα πάλι με τα σχόλια μην γράφω τζάμπα Αντρικος

  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ. ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΤΕΤΑΙ?

    • Toν μίκρυνε ο ολυμπιακός και το ξέρουν όλοι καλά αυτό. Από την εποχή ακόμη που αδυνατούσε να χτυπήσει τις μεγάλες ομάδες, προσέλαβε τον θωμά μητρόπουλο για να του φτιάξει το παρασκήνιο, με το κάλυμμα του Βίκτωρα. Από τότε, εισέρρεαν τα πριμ του πρωταθλητού-κυπελλούχου στο ταμείο του για να αγοράζει παίχτες χωρίς να βάζει από την τσέπη του ο πρόεδρος και να κονομάει τίποτα με είσοδο σε ομίλους, κανένα Χ, καμιά νίκη στην Ευρώπη. Έτσι, και με την οικονομική κρίση, οι άλλοι έπρεπε να βάζουν από την τσέπη τους. Γιαυτό μίκρυναν οι μεγάλοι και μεγάλωσε ο μικρός. Αγωνιστικώς νομίζεις μεγάλωσε?

  3. Οταν εγώ έλεγα ότι με το VAR χάνετε η ομορφιά του ποδοσφαίρου το ανθρώπινο λάθος η την απόφαση που πέρνει ο κόρακας υπέρ η κατά της κάθε ομάδας μου λέγατε αλλά ορισμένοι άμπαλοι !!Να υποθέσουμε ότι χθες δεν υπηρχε αυτο το VAR ποσο θα ήταν το ματς ??Ακυρωνει το γκολ του Φορτούνη στο 0-0 για χιλιοστά που στο σημείο αυτο άνοιγε το σκορ δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε !Δεν έφτανε αυτο στην πρώτη επίθεση της Παναθας έγινε μια φάση που ι κόρακας όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι αλλά κάρτα για θέατρο στον παίχτη !Ακυρωνει και το άλλο γκολ αργότερα και δεν δίνει το πέναλτι στον Φορτούνη !!Η ουσία είναι ότι με το VAR αν θέλεις να βρεις κάτι θα το βρεις !Αλλα δεν είναι κανένα έγκλημα να το ψάξεις γκολ είναι μπαλα παίζεις !Αντρικος

  4. ο Αντρικος δεν προκειτε να κάνει χασουρα και να λέει ομαδάρα και τέτοια γραφικά !Κατα καιρούς σας τα έχω ανάλυση και όσοι με παρακολουθούν τα γνωρίζουν !!Τα έχουμε πει ότι αυτός ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν παίζετε ουτε με τα Var τους ξένους κόρακες και ότι άλλο σκαρφίζονται για να σταματήσουν τον θρύλο !Καταρχας εκτός τα αλλά που έχει ο θρύλος έχει και προπονητή που οι άλλοι δεν έχουν !Χτες εκτός τα αλλά που πήγαν να στραβώσουν το ματς, ο Μαρτινς έκανε την αλλαγή της χρονιάς βγάζοντας τον Σέντερ μπακ που χτύπησε και βάζει δεύτερο Σέντερ φορ και αλλάζοντας ολο το πλάνο και το σύστημα !Τι σας λέω τώρα εσεις άμπαλοι είστε που να ξέρετε μισο δράμι μπαλιτσα !Απο σήμερα θα βάζω 48 αντί 47 !Αντρικος

  5. Ρε εσυ ΚΕΦΑΛΑΙΑ τι ομάδα εισε ρε 😝😝😝😝Τα παιδιά δεν φταίνε για το στατιστικό λάθος γιατί ετσι το πήραν το άρθρο με στατιστικό λάθος !!Θα μου πεις τώρα γιατί γράφεις με κεφαλλαια και άσε τις διαρριες για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού !Αντε γεια Αντρικος 48 🏆

  6. Σε ποιον μιλαει αραγε; Στον εαυτον του; Εδω συμπεριφερεται σαν να ελαβε απαντηση για το var, για πεναλτυ που εγινε η δεν εγινε η θα γινει, για οφσαιντ, για κορνερ, κλπ. Δεν παει καλα ο κοσμοοοοοος. Δεν θελει πολυ να ξελασκαρει η ρημαδα η βιδα…

  7. Μόλις τελείωσα την χασούρα σε κάτι φιλαράκια μου βαζελακια. Ξέρετε εγώ την χασούρα την κάνω πάντα την άλλη μέρα! Αφήνω να περάσουν 24 ώρες που λένε και οι γιατροί να δούμε την αντίδραση του ασθενή 😂😂Στα σοβαρά τώρα. Άκουσα την μεγαλύτερη μπιπ για το περιβόητο VAR από αντιολυμπιακους. Να ήταν λέει το VAR πριν καμιά εικοσαετία πόσο διαφορετικά θα ήταν λέει τα πράγματα. 😂😂😂Έλα εδώ ρε αμπαλε λαμογιο. Τα χρόνια του VAR ξένους διαιτητές με τα δικά σας κόλπα και όλα ελενχομενα δεν σας πετσοκοψα με 30 πόντους διαφορά με πλέι οφ και τέτοια. Ρε τόσο σανο ρε γαμωτο. Άσε μωρέ αξία στους αναξιους θα δώσουμε τώρα. Αντρικος 48

  8. Η πρώτη φορά νομίζεις πως είναι, φίλε 3:48? Άλλοτε καλησπέρισε τον εαυτόν του και τον συμβούλεψε να ρίξει τους τόνους. Αποδειξάρες λέμε! Οπότε τί μας λες τώρα? Μιλάμε, πολύ φεύγα το άτομο!!😂😂

  9. Βρε εσυ με τις βίδες 🤣🤣εγώ τα λέω γενικώς και οποιος ακούσει άκουσε !Μα ξέρω και σε ποιους απευθύνομαι ?!Εγω όπως έχω πει θα γράψω τα δικά μου σε όποιον αρέσουν καλώς σε όποιον δεν αρέσουν πάλι καλώς !Θελει να απαντήσει κανείς πάλι έχει καλώς !!Τοσες μπιπ ακούς και διαβάζεις καθημερινά αλλά εσυ ζορίιζεσε με τον Αντρικό !Δεν μπορώ να σ βοηθήσω φιλαράκι και να κοιτάξεις και εσυ λίγο τις βίδες μηπως θέλουν σφίξιμο 🤣🤣Φίλε μου ΤΖ δεν έχει μικρινει η Παναθα σου ο θρύλος έχει μεγαλώσει !!Πεσαν να φάνε τον Τριουδη για χτες αλλά δεν λένε ότι αν δεν ήταν ο Τριουδης θα πεζατε πλέι αουτ με την Λάρισα και τον Παναιτωλικό τώρα !!Ενα κανονικό προπονητή και κανα δυο παίχτες και να τα έχει με τον Βαγγελα και όχι τα λαμόγια που κάνει συναιτερακια και θα ανεβεί σιγά σιγά !Και λεφτά να βρεθούν 😉😉Αντρικος

  10. Συνεχίζω ποιος αδυνατούσε να χτυπήσει τις μεγάλες ομάδες ρε φουκαρά !!Τα πέτρινα χρόνια. διοίκηση δεν ειχα !και λεφτά και παιχταράδες ειχα αλλά μου κατέβασε τα φώτα ο Μελισσανίδης και καπνογόνα ο Γιδόπουλος !Δεν πήραν πρωταθλήματα ο Ντεταρι ο Φουνες και ο προτασωφ και επερνε ο Καραγκιοζόπουλος και ο Πατικας !,Εσυ που ησουν μεγάλη ομάδα τι εκανες οταν αλώνιζαν ο Τίγρης και ο Γιδόπουλος !!Ασε ρε αδερφε οταν θα παραδεχτείτε ποτε τον ανώτερο και να κοιτάξετε να τον φτάσετε έλα να μιλήσουμε !Επειδη όπως είπα εσυ πρέπει να εισε πολύ κουτός να σου πω ότι τα λεφτά που πέρνει από το Τσουλου δεν φτάνουν ουτε για τα έξοδα !οταν έχεις έναν Τζιοβάνι ένα Ριβαλντο και τετοιους παίχτες δεν τους δίνει 150 χιλιάρικα που παίρνουν ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆48 οι δικοί σας !Οταν καταλάβετε εσεις οι παναθηναϊκοί ότι βγάλατε τα μάτια σας μόνος σας θα καταλάβεις τη παραμυθά τρως !Θα έπαιρνε ο θρύλος 5-6 τίτλους εσυ που ησουν να τον κορτάρεις ?Πιστεψες ότι θα σε κάνει Μπαρτσα ο Βγενοπουλος !Περαστικα Αντρικος

  11. Μου το φαγατε πάλι το καλό το σχόλιο 🤔🤔Αντε να το γράψω λίγο ποιο ηρεμα μηπως φοβήθηκε αυτός που τσεκάρει τα σχόλια !»μεγαλωσε ο μικρός «μας λέει ο πελάτης !!Ο μικρός είναι ο θρύλος για όποιον δεν καταλαβε !!ο μεγαλος είναι ο Παναθας και έγινε μικρός !λοιπον για να μην λεμε τώρα ποιος την έχει ποιο μεγάλη ,την ομάδα λέω ,θα μιλήσουν οι αριθμοί που εσεις οι τρίτο δεύτεροι είστε καλοί μηπως βρεθεί καπου να περάσουμε τον μπαμπά»σας !Πριν αρχίσω τα κλεμμένα ρε αμπαλε ειχα η δεν ειχα περισοτερους τίτλους ??Ειχα σου λέω !!Θελεις από την Επαγελπατικη περίοδο και μετά η πριν !!Εσεις μου κλέψατε τα πέτρινα χρόνια τίτλους !Και στα χάλια μου πάλι καλύτερος ημουν εκτός κανα δυο χρόνια η καλή η ΑΕΚ !Να δεις ποσο θα σας μικραίνω ακόμα με τα μυαλά που έχετε !περαστικα Αντρικος

  12. Λοιπόν να αφήσουμε τώρα τις γκρίνιες και τις αντιπαλοτητες και ποιος είναι μικρός και ποιος μεγάλος και να γράψω κάτι που είδα το πρωί στα πρωτοσέλιδα και με έβαλε σε σκέψεις🤔9 εκατομμύρια μπανζετ λέει η Παναθα θα ρίξει ο Γιαννάκης ο Αφραγκουζος 😂😂😂😂😂😂😂😂😂Αυτά τα δίνουμε εμείς για καφέδες και στις καθαριστριες στου Ρέντη.😅😅Μεγάλωσε ο μικρός

  13. Κοσκωτάς ,Κόκαλης, Χοντρός πόσα άξια πρωταθλήματα μας κάνουν άραγες; Μέχρι και τα γαυρογήπεδο που παίζουν ,βούτα το έκανα από την ΓΓΑ ρε σεις τάχαμου για το 2004 … κάποτε είχε και στίβο για αθλητικούς αγώνες χα χα χα.

    • Αδελφέ, μη την ψάχνεις. Πάτημα του δίνεις για μπούρου-μπούρου. Αυτός είναι ο Γιώργος Μίνος του LB. Με τη διαφορά πως ο Μίνος πληρώνεται, ενώ αυτός δεν έχει τι άλλο να κάνει και ζαλίζει εδώ τον κόσμο.

  14. Εσυ ο 2241 βουτα στη θαλλασα που είναι ακόμα κρύα να συνέλθεις λιγουλάκι 😂😂επειδη από εκεί που ενημερωνεσε λένε τέτοια γραφικά γιατί είναι αντιολυμπιακοι και το μόνο που έχουν να λένε είναι αυτά !Για τα πρωταθλήματα άσε τα έχω γράψει πολλες φορές και δεν σε πέρνει να μπιπ !!Παμε στο περιβόητο θέμα του γηπέδου !!Κοροιδο πιάστηκε ο θρύλος εδώ !Κοροιδο μπορώ να πω και για την μεγάλη προεδραρα τον Κόκκαλη !Ο Ολυμπιακός και ο Κόκκαλης ήθελαν να φτιάξουν το γήπεδο στο Ρεντη !!Το γιατί άλλαξε ρότα ο Σωκρατης δεν το γνωρίζω φυσικα !Ο Ολυμπιακός το γήπεδο δεν το έχει δικό του αλλά ανήκει στο κράτος !!Πολιτικοι λόγοι σίγουρα που την πλήρωσε πάλι ο θρύλος !!Του Σωκράτη του έχω εκτίμηση αλλά στο θέμα αυτο δεν κοίταξε την ομάδα αλλά την πάρτη του !!Τωρα για δωράκια πολιτείας σε συλλόγους υπάρχει προϊστορία εκεί στην Λεωφόρο εκεί στην Φιλαδέλφεια και φυσικα Σαλονικα και τν Παοκαρα την ομάδα της πολιτείας !Αντρικος

  15. Τον Μινο τον πληρώνεις εσυ να λέει αυτά που λέει !εγω τουλαχιστον τα λέω τζαμπα !Αντε γεια 😂😂😂

  16. Αμ έτσι εξηγείται Παύλο μου, που λέει πως λαγάνα, μελομακάρονα δεν ξέρει να φτιάχνει. Βρε τι master sef και master baker λέει αυτός? Άλλο είναι το πόστο του. Πηλοφόρι αλευριού δουλεύει ο άνθρωπος, ας είναι καλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή.🍞🍩

  17. Ο αντίπαλος, λένε, δίνει αξία στον νικητή. Άρα δεν θεωρώ μεγάλη νίκη το 2-0, διότι παίξαμε απέναντι σε έναν μικρό, φουκαρά, κακομοίρη αντίπαλο με μόλις δύο πρωταθλήματα στην μακραίωνη ιστορία του της απατεωνιάς, της παράγκας, του παρασκηνίου.

  18. Αγαπητε μου φιλε, 09:02, υπαρχουνε 2 απιθανοι τυποι και φιλαρακια μαζι που διαφεντευουνε την τελευταια δεκαετια τις τυχες του ταλαιπωρου και φουκαριαρικου Ελληνικου ποδοσφαιρου, καταστρεφοντας το συγχρονως. Προκειται για το ανεπαναλληπτο, οσο και αχτυπητο διδυμο του “χοντρου και του λιγνου”, η κατα κοσμον, Μαρινακη και Αλαφουζου! Ο πρωτος ειναι δεδομενα επιβλαβης και επιζημιος για το Ελληνικο ποδοσφαιρακι με την απληστια και τον φαταουλισμο του, του δογματος να “κερδιζει ο Ολυμπιακος παση θυσια πρωταθληματα”, με θεμιτο και κυριως αθεμιτο τροπο! Ο δε αλλος, αποτελει την μεγαλυτερη ντροπη, στιγμα και κηλιδα στην ιστορια του περηφανου και ενδοξου Παναθηναικου, μικραινοντας τον και απαξιωνοντας τον διαρκως και συνεχως, καθιστωντας περιπου κατι σαν το μπο’ι’ του, και με ολη αυτη την κατρακυλα και το μαρτυριο της ιστορικης αυτης ομαδος να εξακολουθουν να υφιστατνται διχως την παραμικρη αντιδραση απο τον οποιοδηποτε(συμπεριλαμβανομενων και των φιλαθλων του τριφυλλιου)καθως επισης και χωρις κανενα φραγμο, σταματημο, και τελειωμο… Τ.Ζ.

  19. Βλέπεις ρε εσυ ΤΖ οταν χάσει ο θρύλος πως μαζεύονται όλοι 😜😜Τους έψαχνα τόσο καιρό και δεν τους εβρισκα 😜Μολις όμως χάσαμε ποιος τους πιάνει !Οταν ανασταίνεις τον πεθαμένο ετσι γίνετε !Ο αντίπαλος δίνει αξία στον νικητή λέει ο «τέταρτος»που άρπαξε 3 από την Παναθα και δεν μπορεί να κερδίσει ουτε την Τρίπολη !!Το ότι είναι 22 βαθμούς πίσω και τέταρτος και αν έχανε χθες ισως να μην έβγαινε και στην Ευρώπη «ΠΑΟΚ αφού «!!Ετσι είναι αυτά φίλε μου ΤΖ !Τα λέω σε εσένα γιατί εισε σοβαρός και δεν παρασύρεσε από τα γνωστά γραφικά που ακούμε !!Ετσι θα πάει μέχρι το τελος αυτή η αηδία τα πλέι οφ !να κάνει προπονήσεις ο θρύλος να ξεκουράζει και κανένα παίχτη που παίζουν 2 χρόνια σερί !!Ρε συ «νικητή «με το φετινό θα πάω στα 3 πρωταθλήματα η ακόμα 2 θα έχω !επειδη με κέρδισες λέω γιατ η νίκη είναι σαν να πήρες πρωτάθλημα !Αντρικος

  20. Φιλε και αγαπητε μου Μιχαλη, καθως και αξιοτιμοι συντελεστες του LB, εστειλα πριν απο λιγο ενα μακροσκελεστατο, ειναι η αληθεια, σχολιο που αφορουσε στα πεπραγμενα των Μαρινακη και Αλαφουζου, καθως και στις ομαδες των οποιων ηγουνται, γραμμενο πολυ προσεκτικα, καθολου υβριστικα και οπως παντα με αρκετα γλαφυρο, χιουμοριστικο, καυστικο, αλλα βεβαια και κοσμιο τροπο! Αγαπητοι μου φιλοι πως και δεν το περασατε- φανταζομαι καταλαβαινετε οτι περιμενα πως και πως να το δω αυτο δημοσιευμενο στο blog!! Με πολυ εκτιμηση, Τ.Ζ.

  21. Φίλε μας ΤΖ το σχόλιο σου έχει περάσει από ότι είδα !!Η πλάκα είναι ότι η φετινή φιέστα του πρωταθλήματος θα γίνει στο ματς με τους ισάξιους τον ΠΑΟΚ !!λες να έρθουν φίλε ΤΖ στην φιέστα η θα περιμενουν 33 χρόνια μηπως πάνε πάλι στην δικιά τους 😂😂😂Αν ο άφραγκος είναι άνθρωπος του προέδρου δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά ΤΖ μου !μπορω να σου πω με σιγουριά ότι ήταν στην παρέα με τους πολυμετοχικους τα λαμόγια τους δημοσιογράφους της ομάδας και φυσικα τών ( φιλάθλων θύρα 13 του τριφυλλιού ) φίλων της Παναθας που πήραν με τις πέτρες τον Τζιγκερ και γενικά την οικογένεια !!Ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός πρώτα κοιταει την ομάδα του και μετά τι κάνουν οι άλλοι !αυτο υσχιει και για την Παναθα !ηταν ο Μαρινακης με τα τον Κόκκαλη !Αν ήταν ο Φουφοτος πρόεδρος πάλι αυτόν θα βρίζατε δεν έχει σημασία το άτομο αλλά το ότι είναι πρόεδρος στον θρύλο !Ταπεινη μου γνώμη Αντρικος

  22. Για ποιόν λόγο αγαπητέ φίλε να περιμένεις πως και πως για να το δεις δημοσιευμένο? Δεν αξίζει να συμπεριφέρεσαι σαν εκφορτωτής κι εσύ. Αφού το έγραψες, θα πάρει τον δρόμο του. Κόσμιος άνθρωπος ακούγεσαι και πολιτισμένος εσύ.

  23. Εχετε δικιο, αγαπητε μου κυριε. Βλεπετε η ανυπομονησια πολλες φορες λειτουργει και σαν κακος συμβουλος! Παντως να ειστε καλα και σας ευχαριστω επισης και για τον καλο σας λογο. Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog