Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανοίγει η εστίαση: Με τραπεζάκια έξω και self test, μετά το Πάσχα

- Advertisement -

Με αυστηρά μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους και με self tests για τους εργαζόμενους αναμένεται να γίνει το άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποστηρίξει ότι η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα.

«Ίσως η εστίαση ανοίξει πριν τον τουρισμό»

Μετά το Πάσχα τοποθέτησε χρονικά το άνοιγμα της εστίασης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Μετά το Πάσχα πιστεύω θα μπορούμε να ανοίξουμε εάν η εξέλιξη της πανδημίας είναι ομαλή», τόνισε μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο τόνισε ότι η λειτουργία των εστιατορίων και καφετεριών θα ξεκινήσει με τραπέζια στους εξωτερικούς χώρους. Σημειώνεται ότι η επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα μας ξεκινά επίσημα στις 14 Μαϊου. Την ίδια εκτίμηση, για άνοιγμα της εστίασης μετά το Πάσχα, κατέθεσε και .

«Ο καιρός είναι σύμμαχός μας. Έχουμε κάνει και ενέργειες προκειμένου να αυξηθεί ο εξωτερικός χώρος πολλών μαγαζιών. Θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε πρόσφατα από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο OPEN.

Σύμφωνα με το Mega το πιθανότερο είναι η εστίαση να λειτουργήσει μόνο σε εξωτερικούς χώρους την Τρίτη του Πάσχα. Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

 

Αφορολόγητη και ακατάσχετη η επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών

Καταργείται το SMS στο 13033, πότε ρίχνει αυλαία

Χάνουν Επιστρεπτέες και αιτήσεις για το «Γέφυρα 2» χιλιάδες επιχειρήσεις

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog