Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε 15χρονο κορίτσι (φωτο-video)

- Advertisement -

Στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, σήμερα το μεσημέρι και ενώ το 15χρονο κορίτσι βρισκόταν με τον πατέρα του, δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο, ο οποίος τη δάγκωσε στο πόδι.

Όπως καταγγέλει η μητέρα της 15χρονης στο loutrakiblog.gr το θέμα με την επιθετικότητα των αδέσποτων τείνει να γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο.

Το κορίτσι επέβαινε στο μηχανάκι του πατέρα της και εντελώς ξαφνικά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας της, το αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε και δάγκωσε την 15χρονη στο ποδι.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου του παρασχέθηκαν  οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

H μητέρα της ανήλικης θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Δήμου Λουτρακίου

 

Ακούστε τι δήλωσε η μητέρα της 15χρονης για την περιπέτεια της κόρης της στο Loutrakiblog.gr

Τρία θετικά κρούσματα σήμερα 15/04 στο Λουτράκι

Κόρινθος: Aδέσποτος σκύλος δάγκωσε στο πρόσωπο 8χρονο αγοράκι

ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Αγ.Θεοδώρων: “Δώσε το email σου”

Συνεργασία του Περιφερειάρχη για θέματα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Λουτράκι: Ζητείται κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης 

 

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιστεύω ολοι είμαστε ζωόφιλοι , αλλα παραπαει το θέμα με τα αδέσποτα . Τρέμουμε να περάσουμε απο κάποιους δρόμους μη δαγκώσουν εμάς η τα παιδιά μας!!!! Όσες φορές αποτανθηκαμε στους υπεύθυνους , η απάντηση ήταν : δεν υπαρχει λύση. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει κατι; Και εμείς ζωόφιλοι είμαστε. Πριν όμως αγαπάμε τον άνθρωπο. Παπαδόπουλου Μαρια

  2. Δεν υπάρχει αυτό! Στο Λουτράκι σε έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας και της ευρωπαϊκής Ένωσης να μην μπορείς να κυκλοφορείς είτε πεζός, είτε με ποδήλατο γιατί στην πέφτουν τα αδέσποτα και σε δαγκώνουν. Ντροπή για τον Δήμο μας!

  3. Ντροπή για το ρεπορτάζ σας! Η φωτό του σκύλου είναι προϊόν υψηλής δημοσιογραφίας ! Μπράβο σας ! Κάλπικη δυστυχώς όπως και ο φόβος που υποδαυλίζετε με τέτοια θλιβερά ρεπορτάζ

    • Ντροπή μας? Ντροπή η καταγγελία της μητέρας? ντροπή το δάγκωμα του σκυλιού στη φωτογραφία?
      Χαιρόμαστε πολύ ! Την επόμενη φορά να κάνετε εσείς το ρεπορτάζ !

  4. Περαστικά στο Κορίτσι να είναι καλάΑλλά δυστυχώς η Δημοτική αρχή αυτήΜε την παρέα δεν τους νοιάζει δεν έχουνΕυαισθησία σε τίποτα μόνο η τσέπη τους

  5. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν χρόνια είχε δαγκώσει αδέσποτο σκυλί και την δική μου κόρη, πάνω στο μηχανάκι… Ακόμα έχει τα σημάδια στη γάμπα της… Λίγο αργότερα ένα άλλο σκυλί δάγκωσε και τη δεύτερη κόρη μου καθώς περπατούσε στο δρόμο.. Ο Δήμος σφυρίζει αδιάφορα καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τις φιλοζωικες οργανώσεις.. Κι εμείς φιλόζωοι είμαστε, δύο σκυλιά έχω αλλά τα έχω στο σπίτι μου, δεν θέτω ανθρώπους σε κίνδυνο.. Επιτέλους

  6. Αυτοί που έχουν σκυλιά να,τα μαντρώσει μεσα.Που το παίζουν όλοι φιλόζωοι και τα αμολάνε και δεν τους νοιάζει αν περπατάνε παιδιά η ηλικιωμένοι. Μπράβο στην μητέρα κάποιος πρέπει να κάνει καταγγελία και μήνυση για να μαζευτούν τα κοπροσκυλα.

  7. Η κατάσταση έχει ξεφύγει… παντού κυκλοφορούν σκυλιά που αφοδεύουν , ουρούν και μας κυνηγούν…. Στην περιοχή του Καζίνο υπάρχει ολόκληρη αγέλη… όσες φορές και να έχουμε απευθυνθεί στο Δήμο για να πάρουν μέτρα δυστυχώς υπάρχει μόνο αδιαφορία και αγνόηση της κατάστασης αυτής….Έχουν λάβει πολλές καταγγελίες κατά το παρελθόν δεν απάλλαξε τίποτε….

  8. Πρόβλημα είναι τα αδέσποτα,.που όλο γίνονται και περισσότερα ! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει το άρθρο 9 του Ν.4039/2012 όσον αφορά τις ευθύνες των δήμων, και θα συζητήσουμε κάποια πραγματάκια…

  9. ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΧΕΙΛΟΣ.

  10. Στον 22:11 λυπάμαι πραγματικά για την συμπεριφορά του.αν αγαπάει τα,σκυλιά ας τα μαζέψει σπίτι του.Καλη ανάρρωση στο κοριτσάκι πραγματικά αν ήμουν εγώ η μάνα όχι καταγγελία αλλα και μηνύσεις προς την δημοτική αρχή θα,έκανα.

  11. Με το άρθρο 9 του Ν.4039/2012 ,ο δήμος έχει κάποιες υποχρεώσεις με την βοήθεια της κυβέρνησης. Και επειδή η “βοηθεια” είναι έμπρακτη και χρηματική,καλό θα είναι να τα ανακατέψουμε λίγο τα νερά να δούμε τι γίνεται .Θα ξεκινήσουμε πρώτα με μια αυτοψία πίσω από το συνεδριακό και δίπλα από το Γυμνάσιο ,και θα φτάσουμε και στην Ιάσωνος,γιατί 60000 ευρώ δεν τα λες και λίγα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog