Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σκούπα» της Αστυνομίας Κορίνθου. «Καθάρισαν» 4 σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά

- Advertisement -

Χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για τα ναρκωτικά όπως «κότα» και «άσπρες μπλουζες» για την κοκαΐνη και «χώμα» με «κόκκινες μπλούζες» για την ηρωίνη

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Απριλίου έφερε στο φως τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες πουλούσαν ναρκωτικά διοχετεύοντας τα στην «αγορά» της Κορίνθου.

Η οργανωμένη και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση ευρείας κλίμακας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και παραβατικών συμπεριφορών καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν μέσα και έξω από τον καταυλισμό των Ρομα όπου οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές και συλλήψεις.

Συγκεκριμένα οι άντρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα μεγάλο εγκληματικό δικτύο διακίνησης ναρκωτικών στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις 33 ατόμων, 21 αντρες, ηλικίας από 22-55 ετών και 12 γυναίκες, ηλικίας από 19-44 ετών.

Οι έρευνες της αστυνομίας βασίστηκε κυρίως στην αξιοποίηση στοιχείων από παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδέσεων για τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας όπου διακινούσαν τις ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης, κοκαίνης και ναρκωτικών δισκίων.

Μάλιστα οι δράστες στο τηλέφωνο χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για τα ναρκωτικά όπως «κότα» και «άσπρες μπλουζες» για την κοκαΐνη και «χώμα» με «κόκκινες μπλούζες» για την ηρωίνη.

Οι έλεγχοι σε σπίτια, αποθηκές και αυτοκίνητα, στον καταυλισμό των Εξαμιλίων της Κορίνθου έφεραν στο φως ποσότητες ναρκωτικών, όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά συγκεκριμένα βρέθηκαν 749 γραμμάρια ηρωίνη, 121 γραμμάρια κάνναβη, 61 γραμμάρια κοκαίνη, δυο ζυγαριές ακριβείας ένα περίστροφο δυο κυνηγετικά όπλα, και 36 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog