Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Νανόπουλου, Πέτσα και Δήμα με θέμα τα έργα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

- Advertisement -

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση Στέλιο Πέτσα είχε το απόγευμα της Πέμπτης στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος παρουσία και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα.

Ο Δήμαρχος έχοντας στην ατζέντα του τις προτάσεις που ήδη ο δήμος Κορινθίων έχει καταθέσει ύψους 17 εκ ευρώ αλλά και εκείνες που θα κατατεθούν μέχρι και την λήξη του προγράμματος στις 31 Μαΐου του 2021 και αντιστοιχούν σε έργα και προμήθειες 10 εκ Ευρώ, ζήτησε από τον κ Πέτσα την στήριξη και υπογραφή του προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων να υλοποιήσει έργα σε όφελος των πολιτών, έργα που θα δημιουργήσουν φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις, έργα που θα προστατεύσουν το περιβάλλον, έργα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο υπουργός όντας ενήμερος για τις προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος και ακούγοντας με ενδιαφέρον εκείνες που προτίθεται να καταθέσει, έκανε λόγο για αρτιότητα και στοχευμένες παρεμβάσεις που εκφράζουν την φιλοσοφία του «Αντώνης Τρίτσης» και μετουσιώνουν το όραμα που είχε η κυβέρνηση σχεδιάζοντας το!
Επανέλαβε την αρωγή και διαρκή υποστήριξη του Υπουργείου και του ιδίου στους Δήμους και στους Δημάρχους και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ με το πέρας της συνάντησης

«Όλους αυτούς τους μήνες έχει γίνει από την πλευρά του δήμου σημαντική δουλειά. Επιλέξαμε έργα ζωτικής σημασίας και καταθέσαμε άρτιες προτάσεις περίπου 17 εκ ευρώ έως σήμερα. Θα κατατεθούν και άλλες προτάσεις ύψους 10 εκ Ευρώ ακόμα έως το τέλος Μαΐου. Διεκδικούμε από το «Αντώνης Τρίτσης σημαντικά κονδύλια και είμαι βέβαιος μετά την σημερινή μου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα πως θα τα πάρουμε. Ο Υπουργός είχε γνώση των φακέλων μας , εξήρε την πληρότητα τους και με διαβεβαίωσε πως ο δήμος Κορινθίων θα είναι ένας από τους δήμους που θα εξασφαλίσουν γενναίες χρηματοδοτήσεις. Τα χρήματα αυτά θα γίνουν έργα για τους πολίτες, έργα για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog