Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στο Ράδιο Αρβύλα ο Γ.Πιέτρης με τα σώβρακα

- Advertisement -

Μέχρι το Ράδιο Αρβύλα έφτασε η χάρη του δημοτικού συμβούλου του δήμου Κορινθίων, Γιώργου Πιέτρη, ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου με τα σώβρακα!!!

Κάποια Κορινθιακά Μέσα μεταδώσαμε τις εικόνες στα πλαίσια της σάτιρας αλλά ο κ.Πιέτρης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μας κατηγόρησε ότι ενεργήσαμε επί σκοπώ!!

Περιμένουμε ανακοίνωση του κ.Πιέτρη κατά του Ράδιο Αρβύλα…

 

 

Με το σώβρακο ο Πιέτρης στο δημοτικό συμβούλιο!! Ζητάει και τα ρέστα από τα ΜΜΕ

Πανικός στην Κόρινθο: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη

 

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χα, χα, χα, χα, χα, χα, χα… Καλα μιλαμε για ξεκαρδιστικο γελιο μεχρι δακριων… Μια δικη μου εξηγηση, ειναι πως ο κυριος Πιετρης με αυτην του την… συμβολικη κινηση θελησε συνειδητα να δειξει, καθως και να πεισει οτι αυτος καλα κρατει και οτι δεν του…. “εχουνε παρει ακομη τα σωβρακα”!!! Τ.Ζ.

  2. Ο περίγελος του δήμου κατάντησε και ο πιέτρης, σαν τον περίγελο του blog εδώ. Εμφανώς θσ υποστηρίζουν και την ίδια ομάδα.🤣🤣😂😂

  3. Aλήθεια περιμένετε ο ρεζίλμπασης να κάνει δήλωση κατά του ράδιο αρβύλα? Αλλά δεν φταίει αυτός. Αυτοί που ψήφισαν τον σωβρακοφόρο φταίνε. Κσι αυτός ο σκελέας έχει δηλ στα χερια του τις τύχες της πόλης μας?

  4. Χαχαχα, κύριε Τ.Ζ. ήταν μοναδικού κάλλους και ευφυές το σχόλιό σας! Πόσες φορές το έχω αναφέρει, ότι πλην της ευγενείας σας, διαθέτετε και πολύ εκλεπτισμένο χιούμορ! Ιδού μία ακόμη επιβεβαίωση. Και για να μην κάνω και δεύτερη ανάρτηση, ας απαντήσω εδώ μιας και υπήρξε κάπου αλλού ατυχής αναφορά στο πρόσωπό μου. Είσαι σίγουρος κυρ Ανδρέα ότι ξέρεις τι σου γίνεται όπως ανέφερες; Ψάξε να βρεις μία ανάρτησή μου χωρίς τονισμό. Έστω, μία και μοναδική! Δεν παίζει και μεγάλο ρόλο αυτό, αλλά έτσι το αναφέρω, μήπως και καταφέρεις να βρεις τελικά τι σου γίνεται. Αλλά ας μην μιλήσω περισσότερο, χρονιάρες μέρες έρχονται. Δεκτή η συγγνώμη σου πάντως και καλό σου Πάσχα. Ελένη

  5. Θα τον ρωτήσω να μας πει τι ομάδα είναι !Αλλα για να έχει σώβρακο θα είναι γαβρος !οπως ξερεις από άλλους έχουμεπαρει και τα σώβρακα εμεις οι Ολυμπιακοί 😜😜Θα μας πεις περίγελε τι ομάδα εισε να δούμε αν φοράς και εσυ σωβρακακι !Ειδες ο φίλος ο ΤΖ το έπιασε το νόημα και είπε για τα σώβρακα !παθον και αυτός σαν Παναθας που είναι 😜Την Καλησπερα μου στον φίλο τον ΤΖ και στην κυρία Ελένη και τις ευχές μου αν και λίγο νωρίς !!Αντε επειδη όπως λέει η παροιμία φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά να ζητήσω συγνώμη από τον 954 μηπως δεν εννοούσε τον Αντρικό και του έβαλα χέρι τζαμπα αλλά don’t think so 😜Αντρικος και είδη προικός έχω εκτός από σώβρακα και φανέλες 😜😜😜

  6. Να ειστε καλα, αγαπητη κυρια Ελενη, και σας ευχαριστω θερμα για τον ομορφο και καλο σας λογο που απεθυνετε για μια ακομη φορα προς το προσωπο μου. Αναμφιβολα, ειναι πολυ κολακευτικος και τιμητικος για μενα αυτος. Κυριες αλλωστε σαν και εσας, με κεφαλαιο το γραμμα “Κ”, με προδιαθετετε παντοτε, οσο και με εμπνεετε στο να εκφραζω και να διατυπωνω με εναν οσο το δυνατον πιο ευφανταστο, ορθολογικο, καθως και με καλως εννοουμενο χιουμοριστικο τροπο, τα σχολια, τις σκεψεις, και τις αποψεις μου… Τ.Ζ.

  7. Τιμή μου που σας εμπνέω, αγαπητέ κύριε Τ.Ζ. Με χαρά διαβάζω πάντα τα σχόλιά σας. Δεν έπεται πως συμφωνώ με όλα, αλλά ο τρόπος που τα γράφετε, ακόμη και όπου διαφωνώ, αναδεικνύουν έναν καλοπροαίρετο άνθρωπο. Δεν αμφιβάλλω ότι και επαγγελματικά θα πρέπει να είσαστε πολύ επιτυχημένος, όσο και σχολιαστής στο blog. Ελένη

  8. Να καλησπερισω εδω και τον φιλο μας τον Αντρικο. Αντρικο μετα το Πασχα, που επιτελους επειτα απο τοσους μηνες ο Κυριακος εδεησε να αφησει και παλι ελευθερες τις διαπεριφερειακες μετακινησεις, σκεφτομαι να ερθω λιγακι στο Λουτρακι και να μεινω, εφοσον βεβαια ειναι ανοικτο στο 5αστερο ξενοδοχειο του Καζινου. Απ’ την αλλη, εχω ομως βλεπεις και την συζυγο μου η οποια επειδη ειναι απο την… φυση της ολιγον τι καχυποπτη και προκατειλημμενη(με εμενα τον… πιστοτερο συζυγο που εχει ποτε υπαρξει μεχρις στιγμης!!!)εχει ως προς αυτο τις ενστασεις της, καθως και “τσιναει” με την συγκεκριμενη ιδεα, νομιζοντας και πιστευοντας οτι εγω επιδιω κω σωνει και καλα να διαμεινω στο προαναφερθεν ξενοδοχειο με την κρυφη ελπιδα πως θα πεσω πχ σε καμια διοργανωση καλλιστειων, οπως ας πουμε της “Μις Πελοποννησος”, κατι το οποιο ειχε… τυχει να συμβει και παλαιοτερα, και συνεπως γι’ αυτον τον λογο εκφραζει φοβους εκεινη μηπως απο τον πολυ ενθουσιασμο μου και θαυμασμο μου για τις υποψηφιες καλλονες, χαζεψω, ξελογιαστω, τρελαθω, λαλισω και εν τελει χωρισω!! Τ.Ζ.

  9. Καλησπέρα φίλε ΤΖ και να περάσεις καλά στην επίσκεψη σου στο ωραίο μας Λουτράκι και το Club Hotel. Να με συμπαθας δεν θα γράψω πολλά γιατί δεν περνούν σχόλια μου δεν ξέρω από τεχνικούς η κοπτικους λόγους μην γράφω κατεβατά τζαμπε 😜Αντρικος

  10. Ασε την μις Πελοπόννησος και πες μας πως είδες τον χορό οριεντάλ της πρώην μις Κρήτη, Ιωάννας Μαλέσκου. Και ρωτάω εσένα που είσαι μπερμπάντης και καλαίσθητος φίλε Τ.Ζ. Μίχος

  11. Αγαπητε μου Μιχο, καλαισθητος ναι, αλλα θα μου επιτρεψεις να σου πω πως ε, οχι δα και μπερμπαντης ο φιλος σου!!! Αποτελω εδω και μια δωδεκαετια περιπου τον… ορισμο του πιστοτερου και πιο… αφοσιωμενου συζυγου και ανδρος ολακερης της οικουμενης!! Ενας αληθινα, καθως και υποδειγματικα συζυγικος “στρατιωτης”!! Εγω να δω οριενταλ χορο? Θα αστειευεσαι! Διοτι οπως καταλαβαινεις και εξ οσων προειπα, δεν μπορει, δεν γινεται, δεν διανοουμαι, αλλα ουτε και μου το επιτρεπει η… πιστη αυτη και καθαρη συνειδησης μου, να παρακολουθησω εναν τετοιον χορο, εκλεκτε και αγαπητε μου φιλε Μιχο! ΥΓ. Η “καυτη” κυρια αυτη ειναι το ιδιο προσωπο με την αξιοτιμη παρουσιαστρια κυρια Μαλεσκου του πρωιναδικου του τηλεοπτικου Alpha? Τ.Ζ.

  12. Αγαπητέ και καλέ φίλε Τ.Ζ., τότε επέτρεψέ μου να πάρω πίσω την ερώτηση για να μην σε φέρνω σε δύσκολη θέση, και να σου ευχηθώ ΄χαρούμενη Ανάσταση και καλό Πάσχα. Απλώς να σου πω πως έγώ προσωπικά τον βρήκα σαγηνευτικό τον χωρό της. Καλλιτεχνικώς αναφέρομαι πάντα. Μίχος.

  13. Και σε εσενα και στην οικογενεια σου αγαπητε μου Μιχο σας ευχομαι να εχετε καλο Πασχα, καλη Ανασταση με δυναμη, υγεια, αγαπη και ευτυχια. Τ.Ζ.

  14. Αγαπητε μου Μιχο, σε καμια δυσκολη θεση δεν με φερνεις, διοτι οπως εχω ξαναπει και παλαιοτερα, εχω φροντισει… καταλληλως ετσι ωστε της γυναικος μου να μην της ειναι ακομη γνωστο το Loutrakiblog!!! Οντως απιστευτο αυτο, αλλα αληθινο!! Και σε εσενα φιλε μου, αλλα και στην οικογενεια σου σας ευχομαι να εχετε ενα καλο Πασχα και καλη Ανασταση με υγεια, δυναμη, χαρα και ευτυχια! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog