Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Προχωρά η διαδικασία για το Open Mall Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης απάντησε στη Μαρία Πρωτοπαππά, αναφορικά με το Open Mall Λουτρακίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη.

Ο δήμαρχος ανέφερε:

“Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα περάσει το θέμα για τον Τεχνικό Σύμβουλο.  Το έργο προχωράει, μέσα στις νόμιμες προθεσμίες.  Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε μας.  Υπήρξε σε όλα τα Open Mall, σε όλη την Ελλάδα.  Οφείλεται σε διαδικαστικά θέματα των εμπλεκόμενων υπουργείων.”

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πει εδώ ο Αντρικος κάτι σχετικο με τα open Mall και τα shopping γενικά !Καταρχας είναι δυο διαφορετικά πράγματα και μην τα μπερδεύετε !!Το mall είναι σαν αυτο στην Αθήνα και το McArthurGlen !Στο Λουτρακι θα γίνει αν δεν κάνω λάθος εμπορικό κέντρο !Στα mall είναι μαγαζιά με φίρμες designer’s κλπ !Αν γίνει τέτοιο κάτι σαν το McArthur είναι πολύ καλό γιατί ο άλλος από της γύρω περιοχές και νόμους δεν θα υποχρεώνετε να τρέχει στην Αθήνα !Κατι που γίνετε στο εξωτερικό και ειδικα στην Αγγλία !Υπαρχουν πολλά σαν το McArthur στην Αγγλία στην ουαλια η τέτοιου είδος mall για να μην χρειαζετε ο Αντρικος να πηγαίνει στην Οξφορτ Στρίτ να ψωνίζει τα Polo αλλά πηγαίνω στο outlet Στην Οξφόρδη που είναι μια ώρα μακρυά !Αντρικος θα έχω και συνέχεια αναλύσεις αν χρειαστεί

  2. Ο θαννατος του εμπορακου θυμαστε οταν ηρθε το J στον Ισθμο ποσες οικογενειακες επιχειρησεις εκλεισαν που ηταν χρονια στον τοπο παρα πολλες και τωρα με αυτο το ιδιο θα γινει αυτες που εμειναν θα κλεισουν απορω ποιος ειχε αυτη την παρα πολλη κακη ιδεα του open malll βεβαια ξερω πολλη καλ οτι αυτο το εοχυνε δει στο εξωτερικο και τα κανουν και εδω κατι το οποιο δεν πρεπει οτι στραβο και χαλια του εξωτερικου το φερνετε εδω απο αλλα εχει τοπς ανανγκη οχι απο τετοια

  3. Μάλιστα ότι λέει ο Δήμαρχος θα το κάνειΌπως και αλλα έχει οδηγήσει τον τόπο αυτόΣτην εξαθλιωση οπότε χειροκροτειστε τον.

  4. Της ασχετοσύνης το κάγκελο στα σχόλια… Open Mall δεν είναι κάποιο νέο εμπορικό κέντρο στο Λουτρακι αλλά η διαμόρφωση της Ελ.Βενιζέλου και κάποιων κάθετων δρόμων ώστε να μοιάζουν με ανοιχτό εμπορικό κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog