Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Μια συγκινητική πρωτοβουλία δύο εθελοντών

- Advertisement -

Αδεια, έρημα, μοναχικά. Κι όμως η μορφή τους, ο σταυρός στο πάνω μέρος, ο ίδιος ο τόπος στον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν χάνουν ποτέ τον συμβολισμό τους. Την ιερότητά τους. Σηματοδοτούν οτι κάπου κοντά, υπάρχει και μια εκκλησούλα !

Ομορφα εικονοστάσια στο δρόμο προς Στραβά Περαχώρας που ανέλαβαν δύο συμπολίτες μας εθελοντές, επιθυμώντας να μην δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, να  καθαρίσουν και να ασπρίσουν με τα ελληνικά χρώματα.

Βάφτηκαν ΟΛΑ τα  εικονοστάσια που βρίσκονται στο δρόμο προς Στραβά Περαχώρας, λόγω των Αγιων Ημερών του Πάσχα, που όλοι προσμένουμε.

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ !!

 

 

 

Νοσοκομείο Κορίνθου: 44 άτομα με κορονοϊό στην κλινική και 6 στη ΜΕΘ

Κλειστό το ΕΠΑΛ Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

Στόλισαν για το Πάσχα τον Άγιο Χαράλαμπο Καλαμακίου (φωτο)

Λουτράκι: Δωρεά δικτυακού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνήθως τα έφτιαχναν όσοι είχαν χάσει κάποιον δικό τους σε αυτά τα σημεία.Μόλις έφευγαν και αυτοί από την ζωή τότε έμεναν παρατημένα και σιγά σιγά καταστρέφονταν , Μπράβο, αξιέπαινη η πράξη σας.

  2. ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ

  3. Και εγω με τη σειρα μου θελω να δωσω ενα πολυ μεγαλο μπραβο στους δυο αυτους υπεροχους ανθρωπους γι’ αυτο που κανουν και να τους εχει ο Θεος παντοτε καλα. Ακολουθουν πιστα και το δογμα του Χριστου που μας διδασκει “οτι δεν πρεπει ποτε η δεξια μας να γνωριζει το τι ποιει η αριστερα μας”. Τ.Ζ.

  4. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η πόλη μας και κατ’επέκταση η κοινωνία μας. Τα συγχαρητήριά μου για την πράξη τους. Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog