Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βαρκελώνη: Η δημοτική αστυνομία διέκοψε όργιο με 61 άτομα σε sex shop

- Advertisement -

Η δημοτική αστυνομία της Βαρκελώνης εισέβαλε την περασμένη Κυριακή στο sex shop Snow Dreams στην περιοχή Eixample της Καταλονίας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη όργιο με τη συμμετοχή άνω των 60 ατόμων.

Όπως αναφέρθηκε από την Guardia Urbana την Τρίτη (27/4), 61 από τους συμμετέχοντες καταγγέλθηκαν για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία ήταν οι ιδιοκτήτες της παρακείμενης επιχείρησης. Το sex shop ήταν πλήρως εξοπλισμένο με δωμάτια και χώρους για ομαδικό σεξ και πορνογραφικές συνεδρίες.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο, βρήκαν μπροστά τους 65 άτομα, αν και δεν συμμετείχαν όλα στο όργιο.

Οι αξιωματικοί συνέλαβαν τους 61 από τους συμμετέχοντες για μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της μη χρήσης μάσκας, και κατέθεσαν εννέα διοικητικά έγγραφα εναντίον της εταιρείας, που επέτρεψε το όργιο μέσα στην εγκατάσταση.

Επιπλέον, ένας από τους συμμετέχοντες βρέθηκε να κατέχει μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Στην ιστοσελίδα του sex shop, εξακολουθούν να διαφημίζονται ορισμένες δραστηριότητες ομαδικού σεξ ή όργια με αγνώστους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τις επόμενες μέρες.

policenet.gr

 

Ραντεβού από σήμερα και για τους 45 έως 49 ετών – Ποιο εμβόλιο θα κάνουν

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στη λαϊκή και σε σφαγεία

Στη Σπάρτη για την ακολουθία του Επιταφίου ο Περιφερειάρχης

Ευχές για το Πάσχα από τον Ιωάννη Καραπανάγο

Κορινθία: Εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα από τον εντοπισμό του πλοίου με τα 46 κιλά κοκαΐνης

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιασαρικο άρθρο αυτο !Κανα τέτοιο «μαγαζί « πρέπει να ανοίξουν εκεί στα μέρη μας αλλά ποιος να το σκεφτεί 😜😜Εδώ φυσικα θα περιμενω σχόλιο του φίλου του ΤΖ !!Αντρικος 😜😜

  2. Περιμενεις το σχολιο του φιλου σου του Τ.Ζ. αγαπητε μου Αντρικο, αλλα αυτο φυσικα προ’υ’ποθετει και η καλη μας φιλη η Χαρα, να μου περναει(οχι πως γενικα εχω και κανενα παραπονο απο εκεινη- θα ειμουνα εντελως αχαριστος εαν ισχυριζομουνα το αντιθετο!) και καμια αναρτηση, διοτι να οπως και να το κανουμε το τελευταιο 48ωρο εχω στειλει αν δεν κανω λαθος εξι με επτα κοσμια, πολιτισμενα και ευπρεπη σχολιακια, οπως εξαλλου συνηθιζω να κανω παντα, και απο τα οποια παραδοξως δεν εχει δημοσιευθει κανενα και ορισμενα απο αυτα αφορουσανε και απανταγανε και σε εσενα. Τ.Ζ.

  3. Υποτίθεται πως οι άνθρωποι που ξενιτεύτηκαν, νοσταλγούν τον τόπο τους και επιθυμούν το καλύτερο για αυτόν. Αποδεικνύομαι για μίαν ακόμη φορά σωστός, αφού ο εν λόγω “κύριος”, με την πρότασή του περί ανοίγματος τέτοιου “μαγαζιού” επιθυμεί την υποβάθμιση του τόπου μας. Αλλά ο τόπος μας, Νιούπορτ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και καλύτερα να σκεφτεί να ανοίξει τέτοιο μαγαζί στην γειτονιά του στην Ουαλία. Για τους συμπολίτες μου που ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση του τόπου μας, εύχομαι καλό Πάσχα! Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  4. Ρε εσεις καθομαστε και τρωμε τα μουστάκια μας εδώ μέσα με μερικούς και δεν βλεπουμε γύρω μας τι ωραία περνάνε οι πονηροί τα γατονια και οι έξυπνοι !Πολλα τα παραδείγματα και μαγκιά τους θα πω εγώ γιατί βρίσκουν και τα κάνουν αλλά κυρίως τα γράφουν όλα εκεί που εμεις δεν μπορούμε !!Δεν λέω για το θέμα του άρθρου !γενικα ομιλω !Διαβασα προχτες για το Πάσχα που έκαναν στο Ντουμπάϊ οι Έλληνες !!Για τους μόνιμους και τους «τουρίστες»Έλληνες που πήγαν για Πάσχα στο θρυλικό Ντουμπάϊ !!Απο όλα είχε το μενού και τιμή 104 €το άτομο χωρίς ποτό !Θα μύρισε ολο το Ντουμπάϊ από την τσίκνα 😜😜Και εμεις καθομαστε και ασχολούμαστε με το survivor και ποτε θα φύγει ο Μπόλονι και τι ώρα θα κλείσουν τα μαγαζιά !Αντρικος

  5. Αυτός εδώ μπέρδεψε Καταλονία με Ντουμπάι. Ναι, η πρωτεύουσα της Καταλονίας είναι το Ντουμπάι. Και η πρωτεύουσα της Αλάσκας είναι το Νέο Δελχί…

  6. Να το ξαναγραψω μηπως δεν το έστειλα πάλι 😉😉😉Να πληροφορήσω τον αγαπητό Αθανάσιο ότι στο θρυλικό Νιουπορτ δεν έχουμε τέτοιο «μαγαζί «οσο γνωρίζω βεβαίως βεβαίως 😜υπάρχει και η σατυρικη πλευρά στο σχόλιο μου αγαπητέ !Στον άλλον τον φίλο που μας λέει για τα μπερδέματα 😜😜Για ξαναδιάβασε βρε αδερφε τη γράφω στο σχόλιο !(δεν λέω για το θέμα του άρθρο γενικά μιλάω ) ποιος μπέρδεψε την Αλασκα και την Μαδαγασκάρη ρε παληκαρι Αντε γεια μας Αντρικος αν περάσει βεβαίως βεβαίως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog