Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ηράκλειo: 13χρονος φέρεται να βίασε και να βιντεοσκόπησε ανήλικη μπροστά σε άλλους

- Advertisement -

Κατηγορίες βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλους συνομηλίκους καθώς φέρεται να βρίσκονταν στο χώρο, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν στις ασελγείς πράξεις

Σοκάρει το περιστατικό που φέρεται να εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο στις 2 Μαΐου και ταυτόχρονα «αγγίζει» πολύ λεπτές πτυχές καθώς εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να είναι ανήλικοι. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, 13χρονος κατηγορείται για βιασμό καθώς φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συνομήλικής του.

Ταυτόχρονα κατηγορίες βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλους συνομηλίκους καθώς φέρεται να βρίσκονταν στο χώρο, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν στις ασελγείς πράξεις. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς υπάρχει και η κατηγορία της πορνογραφίας, οπότε πιθανόν να εντοπίστηκε ύποπτο υλικό.

Συγγενικό πρόσωπο κατήγγειλε το περιστατικό το οποίο παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης και η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερη λεπτή με βάση το γεγονός ότι όλοι οι «πρωταγωνιστές» είναι ανήλικοι. Τώρα πλέον οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη τη συγκεκριμένα μέρα.

ethnos.gr

 

«Kορονοπάσχα» σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου…

Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κιάτο.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog