Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Kορονοπάσχα» σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου…

- Advertisement -

Διαβάστε την καταγγελία του αναγνώστη μας, που αφορά πασχαλινό γλέντι, το οποίο έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λουτρακίου, παρά τις απαγορεύσεις..

Χριστός Ανέστη και χρονια πολλά! Εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας! Σας γράφω γιατί καλό θα ήταν να αναφέρεται στο ιστολόγιο σας ένα άσχημο και προσβλητικό περιστατικό που σήμερα στην περιοχή του Λουτρακιου και έγινε καταγγελία στο Α.Τ λουτρακιου.

Είναι ντροπή για την ξενοδοχειακή μονάδα @@@@@@@@@@@@@@@, να υπάρχει γλέντι 40 – 50 ατόμων σήμερα την ημέρα του Πάσχα στην ταβέρνα του ξενοδοχείου που υπάρχει μπροστά στην θάλασσα.

Είχαν τοποθετήσει περίπου 6 σούβλες εκμεταλευόμενοι το «κρυφό» της τοποθεσίας παρανομώντας αγνοώντας όλα τα μέτρα και τις απογορευσεις που ισχύουν λόγω της πανδημίας. Ίσως να ήταν και ανοιχτή η επιχείρηση και να λειτούργησε παράνομα (Αυτό με επιφύλαξη).

Είναι ντροπή για μια Α.Ε αυτού του μεγέθους να μην τηρεί και να μην εφαρμόζει τα μέτρα λόγω της πανδημίας λειτουργώντας στα κρυφά, εν αντιθέση με όλες τις άλλες επιχειρήσεις είναι κριμα και άδικο διοτι τήρησαν τα μέτρα, δεν λειτούργησαν και περιμένουν υπομονετικά την άρση των περιορισμών παρόλο που όλοι γνωρίζουμε πως η ημέρα του Πάσχα για τις ταβέρνες, τις καφετέριες και την εστίαση γενικότερα αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο στα έσοδα τους.

Στο σύνολο των επιχειρήσεων του Λουτρακιου ΟΛΕΣ οι επιχειρήσεις τήρησαν τα μέτρα και ήταν σωστές και τίμιες σε όλο αυτό που περνάμε.

Πραγματικα είναι ΝΤΡΟΠΗ για την συγκεκριμένη επιχείρηση!

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν λέτε ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό. Ετσι η κατηγορία κρέμεται για όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής και αυτό δεν είναι σωστό.

  2. Γελαω με τα σχόλια κατω απο το post του αρθρου στην σελιδα του fb..Πολλοι θυχτηκαν,οι περισσοτεροι μιλησαν για ρουφιανιες και τα λοιπα..Κανεναν δεν ενοιαξε η παρανομια..και οχι μια απλη παρανομια ,οχι για την “αρπαχτη” που εκανε η επιχειρηση..Αλλα ουτε καν για το οτι εγινε σε περιοδο πανδημιας..που μπορει να ξεκινησει μια διασπορα μετα μεσα στην πολη..Αλλα ξεχασα οι κακοι οι Αθηναιοι θα φταινε παλι για ολα..Οσο για τα υπολοιπα οτι δηλαδη καποιοι ειναι τα κοροιδα που ακολουθουν τα μετρα της κυβερνησης,προσπαθοντας με το ζορι να τα βγαλουν περα,και καποιοι “μαγκες” τα βγαλαν μαυρα”,μην χασουν και τα λεφτα τις αναστολης δεν νομιζω οτι χρειαζεται ιδιαιτερος σχολιασμος…

  3. Χριστος Ανεστη και Χρόνια Πολλά σε ολες και ολους. Στην καταγγελία του ο αξιότιμος συναναγνωστης, αν κατάλαβα καλά, κανει λογο για κρυφή και παράνομη λειτουργία του πιο πανω ξενοδοχειου. Εξ οσων γνωριζω ολο το διαστημα του δεύτερου αυτού, οσο και παρατεταμενου lockdown, τα τουριστικά καταλυματα σε ολοκληρη σχεδον την χώρα διατηρουσανε καθ’όλα επιτρεπτό και ΝΟΜΙΜΟ δικαιωμα λειτουργιας, αλλο τωρα εαν λόγω και της διαπεριφερειακης αυτης απαγορεύσεως των μετακινησεων, φανταζανε και δειχνανε ως “ανοικτα-κλειστα” και εντελως ερημα απο πελατεια τα περισσότερα εξ αυτων. Τ.Ζ.

  4. Λοιπον ακολουθει κουιζ,: Στο τραπεζι ήταν αρχηγός δημοτικής παράταξης ο οποίος είναι και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας έχει τζιπ μερσεντες και είναι και λίγο φαγανός!! Άντε και για να βοηθήσουμε λίγο παραπάνω υπηρετεί και την επιστήμη της ιατρικής έχοντας μια λαμπρή σταδιοδρομία !! Δεν θα δοθούν άλλες βοήθειες….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog