Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι- ΤΩΡΑ: Μήπως είδατε μια απατεώνισσα; KOINOΠΟΙΗΣΤΕ

- Advertisement -

Σύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών μας, μετά από καταγγελίες τους στην Αστυνομία, ότι σπείρα απατεώνων προσπαθεί να αποσπάσει χρηματικά ποσά από τους ηλικιωμένους γονείς τους, λέγοντάς τους ότι τα παιδιά τους, ή είχαν κάποιο τροχαίο και νοσηλεύονται στο νοσκομείο, ή άλλα τρομακτικά και ευφάνταστα όπως ότι σκοτώθηκαν (!!!)… η Αστυνομία αναζητά γυναίκα, σκουρόχρωμου δέρματος, με ξανθά βαμμένα μαλλιά πιασμένα κότσο και φορά τζιν βερμούδα.

Οποιος αυτή την ώρα αντιληφθεί τη γυναίκα να επικοινωνήσει με το ΑΤ Λουτρακίου, στο τηλ 27440 63000, ωστε να βοηθήσει στην έρευνα των αστυνομικών και τη σύλληψή της, που λίγο πριν προσπάθησε να αποσπάσει 10.000 !!!! ευρώ απο ηλικιωμένη…

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με πήραν κι εμένα τηλ.οτι και καλά η κόρη μου χτύπησε και πρέπει άμεσα να κάνει χειρουργείο μου ζήτησαν 30.000€!!!

  2. Εμένα πάλι μου τηλεφωνησανε και μου ζήτησανε περιπου 20.000 ευρωπουλα, επιχειρώντας να με δελεασουνε με το ανταλλαγμα της εκδόσεως ενος… αναιμακτου, οσο και εξπρες-διαζυγιου απο την γυναίκα μου!!! Τ.Ζ.

  3. Μην το σκέφτεστε καθόλου αδερφε ΤΖ 😜😜😜Εξπρές αναίμακτο αν είναι να γίνει έγινε 😂Για αλλά σε θέλω να σε ρωτήσω εσυ που τα παρακολουθείς αυτά !Για την» Φάρμα « ο λόγος !Εγω ξερεις τέτοια κόλπα δεν βλέπω αλλά επεσα κατα τύχη πάνω στο «κολάν» κάποιας Παναγιώταρου αν δεν κάνω λάθος το όνομα !!Τι πεζει εκεί αν ξερεις η το παρακολουθείς να με κατατοπίσεις 😜😜!survivor Φάρμα και τέτοια lifestyle δεν βλέπω αλλά αν έχει και αλλά τέτοια ωραία κολάν στην φάρμα να το έχω στα υπόψη μου !Καλημερα φίλε ΤΖ Αντρικος

  4. Καλησπέρα φίλε μου Αντρεα! Εδω τωρα με πιανεις εντελώς “αδιαβαστο”, έτσι λοιπον θα αρκεστω να σου απαντησω, ως προς αυτο που με ρωτας, με 3 μοναχα λεξουλες: Δεν έχω ιδέα!! ΥΓ. Κανω… εμπαργκο και δεν παρακολουθω καθολου τον skai του “προεδρου” μας του Αλαφουζου, για 2 κυριως λογους: Πρώτον διότι ο ίδιος αποτελεί την μεγαλύτερη ντροπη, ξεφτιλα και καταστροφη εις στην μακραιωνη ιστορια του ένδοξου και περηφανου Παναθηναικου και δεύτερον διότι ο εν λογω κυριος στηριζει προκλητικα και με πολυ φανατισμο, ζέση και πάθος(προφανώς και με το αζημειωτο για τον ιδιο)και την παρούσα κυβερνηση των “αριστων”!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog