Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Ηλίας Μπόγδανος;

- Advertisement -

Μια νέα “βόμβα” έσκασε στο Survivor καθώς ο Ηλίας Μπόγδανος φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο μουσικός φαίνεται να ζορίζεται το τελευταίο διάστημα με την παραμονή του στο Survivor.

«Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού» ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

Παράταση των αιτήσεων έως τις 13 Μαΐου για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΟΑΕΔ

Ωράριο έως τις 12 το βράδυ για την εστίαση από τις 15 Μαΐου. Ξεκινάει η άρση των SMS

Οι επτά νέοι κλάδοι για τους οποίους θα επιτρέπεται πλέον νόμιμα η εργασία κατά την Κυριακή

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα και οι περιοχές που εντοπίστηκαν την Κυριακή 9 Μαΐου

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 534 ευρώ του Απριλίου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ερωτηση: Συγγνωμη αυτός ο κύριος Μπογδανος του Survivor αποτελει το ίδιο πρόσωπο με τον νυν βουλευτή της ΝΔ, αλλα και πρώην δημοσιογραφο του τηλεοπτικου skai του Αλαφουζου, δηλαδη του γνωστού, δημοφιλούς και άκρως επιτυχημένου “προεδρου” της ιστορικης ποδοσφαιρικής ομάδος που φερει την ονομασια Παναθηναικος Αθλητικος Ομιλος? Τ.Ζ.

  2. Φίλε μου ΤΖ αν και δεν ασχολουμε και με τους 2 Μπογδάνους είναι διαφορετικά άτομα !ο ένας Κώστας ο άλλος Ηλίας !Αυτα για αυτούς τους 2 !!Βρ εσυ φίλε μου καλε ΤΖ μιας και εισε Παναθηναικακιας που έλεγε και ο συχωρεμενος ο Σταυριδης να μου λύσεις μια απορία !Βριζουν οι Παναθες τον Αφραγκουζο ωραία και καλά και με το δίκιο τους !Η απορία μου είναι γιατί δεν βρίσκετε ένας Παναθηναϊκός να πει ότι «φταιμε» εμεις που έφτασε ο Παναθηναϊκός εκεί !Οποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα !!Ξερεις τι θέλω να πω να μην επαναλαμβάνω τα ίδια !!,Μεχρι και το χαρτί του Τσάκα με τον Πρίγκιπα κάψανε οι «ειδικοι «!!Αντρικος

  3. Σαν σήμερα έφυγαν δυο μεγάλοι της μουσικής !!Διαφορετικη μουσική και η απόσταση οσο Ελλάδα και Τζαμαϊκα στο είδος !ο λόγος για τον Μπόμπ Μάρλεϊ το 1981 και μετά από 9 χρόνια το 1990 ο μεγαλος Στρατός Διονύσιου !!Και οι δυο πρόσφεραν έκαστος στο είδος του στην μουσική της Ελλάδος και παγκόσμια και θα τους ακούν πολλες γενιές ακόμα στο μέλλον !Σαν σήμερα επειδη είμαι του αθλητικού φαν έχει και επέτειο η θρυλική Ριζούπολη που μας λένε η βαζελες τους κάναμε τρομοκρατία !Σε ποσες Ριζούπολης έχει παίξει ο θρύλος να ξέρατε !Αντρικος καλά να περνάνε εκεί ψηλά ο Μπόμπ με τον Στρατό !

  4. Καλημέρα Αντρέα μου. Καταρχας σε ευχαριστω για την πληροφορια. Ειχα την λαθος εντυπωση πως αυτος ο κυριος Μπογδανος αποτελει το ίδιο προσωπο και εις στην μια και εις στην άλλη περίπτωση με τον γνωστό δημοσιογραφο- πολιτικο και ότι εχει κάνει το “δρομολογιο” Skai-ΝΔ-Survivor! Τώρα σε αυτό που με ρωτάς θα σου απαντήσω και εγω με ένα ερώτημα! Αν και ζεις χρόνια στην αλλοδαπη, ξερεις κανεναν μας εδω στην Ελλαδιτσα που να έχει πει ποτέ για τον εαυτο του την… μαγική, οσο και… δυσεύρετη λεξη “Φταιω”!!? Πάντοτε και στο οτιδηποτε μας συμβει, “φταινε” μονίμως οι άλλοι!! ΥΓ. Ρώταγα πριν λίγες ημέρες τον 6χρονο γιο μου για το πως βλεπει εκεινος τον προεδρο του Ολυμπιακού, τον… Μαρινακη!! Ξερεις, φίλε μου, τι μου απάντησε προσφυεστατα, αλλα και με νοημα? “Ο Ολυμπιακός δεν έχει έναν, αλλά δύο ισαξιους προέδρους, τον κυριο Μαρινακη και τον κυριο Αλαφουζο!! Εδω απλως επιβαιβεωνεται για μιαν ακομη φορα πως από μικρό και από τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια, τελικα!! Τ.Ζ.

  5. Λοιπόν, για να το κλείσουμε το φλέγον θέμα “Μπογδανου”, θα πω οτι δέχτηκα πριν λιγο οργισμενη παρέμβαση από την εξαλλη πεθερά μου η οποία σημειωτεων κατέχει “απ’ έξω και ανακατωτα” τα θέματα της… “showbiz” και δείτε τι μου είπε οργισμενη, καθως βρισκοτανε σε… κατασταση εκτος εαυτου, μην πω και εκτος ελεγχου: “Βρε παιδάκι μου είσαι με τα καλα σου, συν τις άλλοις εκτος απο ανεγκεφαλος έχεις και μεγαλη στραβομαρα!! Εχει καμια σχεση ο Μπογδανος του Survivor με τον Μπογδανο της ΝΔ? Δεν παρατηρείς οτι πρώτος έχει ένα κάρο μαλλια, σε αντίθεση με τον δεύτερο που είναι καραφλας και κουρουπας”…!! Ε, τωρα απο την μερια μου και εγω τι να πω, αδικο εχει!!?Τ.Ζ.

  6. Βρε ΤΖ το έχεις σκεφτεί να σπάσει ο διάολος το ποδαρι του και να δει η πεθερά σου το loutrakiblog 😂😂Black spaghetti σου 😂😂😂πάντως έχει δίκιο εδώ η πεθερά σου στο θέμα των μαλλιών 😂Καλησπέρα φίλε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog