Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζ.Μακρή: Μείωση μισθού στους εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

- Advertisement -

“Μείωση μισθού για όποιον αρνείται να κάνει το τεστ και άρα δεν μπορεί να πάει στην εργασία. Όμως δεν έφθασε καταγγελία εκπαιδευτικού που να αρνείται να κάνει self test. Αντιθέτως οι εκπαιδευτικοί βοήθησαν στο μέτρο αυτό” σημείωσε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή μιλώντας στο MEGA.

Σύμφωνα με την κ. Μακρή δε θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών, καθώς όπως είπε προσέρχονται μόνοι τους στην διαδικασία. «Προσωπική γνώμη είναι ότι δεν θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα, γιατί οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί προσέρχονται κανονικά και εμβολιάζονται. Και συνδικαλιστικά ζητούσαν να προταχθούν στους εμβολιασμούς».

Επίσης η κ. Μακρή σημείωσε ότι από αύριο, οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα δύο self – test από το φαρμακείο την ίδια μέρα, ώστε μεταξύ άλλων, να αποφεύγονται και οι συγχρωτισμοί.

Μιλώντας για τον προγραμματισμό της σχολικής χρονιάς η κ. Μακρή σημείωσε ότι το υπουργείο Παιδείας «εξετάζει σοβαρά την έναρξη των μαθημάτων νωρίτερα τον Σεπτέμβριο. Όμως δεν θα θιγεί καθόλου ο μήνας Αύγουστος».

Τέλος, τόνισε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές θα ξέρουν έγκαιρα πότε θα προσληφθούν. «Θα είναι πολλές και ικανοποιητικές οι προσλήψεις. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την αποχώρηση, με τις 6000 θα συνταξιοδοτήσεις εκπαιδευτικών».

 

Ανοιγμα σχολείων: Υποχρεωτικά τα self test και στα νηπιαγωγεία

Ωράριο έως τις 12 το βράδυ για την εστίαση από τις 15 Μαΐου. Ξεκινάει η άρση των SMS

Οι επτά νέοι κλάδοι για τους οποίους θα επιτρέπεται πλέον νόμιμα η εργασία κατά την Κυριακή

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα και οι περιοχές που εντοπίστηκαν την Κυριακή 9 Μαΐου

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 534 ευρώ του Απριλίου

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Ολοκληρώθηκε το GDPR

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aκριβώς το αντίθετο. Από τους μεγαλύτερους καλοβολεμένους οι εκπαιδευτικοί. Κάθε χρόνο γίνονται πολύμηνες καταλύψεις, αυτοί κααααάθονται σπίτι τους και πληρώνονται, όπως και τώρα με τον κορονοϊό. Βαρεθήκαμε να τους ταΐζουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες για νσ κάθονται. Άδικο η Μακρή: όχι μειώσεις μισθού στους απείθαρχους, αλλά πολύ γενναίες μειώσεις!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog