Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της 20χρονης μητέρας

- Advertisement -

Με ΚΥΑ των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολίνας επικηρύχθηκαν έναντι 300.000 ευρώ.

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα έκλεινε τα 20 της χρόνια έφυγε άδικα από τη ζωή από τους τρεις εγκληματίες οι οποίοι πρώτα την βασάνισαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρύψει χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα γεννηθείσα το 2001 βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν αποτυπώματα από το σημείο στο οποίο εισήλθαν οι δράστες, ενώ θα ψάξουν για δείγμα γενετικού υλικού και θα κοιτάξουν για κάμερες ασφαλείας.

Ενδεχομένως θα ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Υπάρχει και εκτίμηση ότι πήγαν «στοχευμένα» στο συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας ότι θα βρουν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και για αυτό απαιτούσαν από τη γυναίκα να τους αποκαλύψει το σημείο που τα κρύβει.

Γλυκά Νερά: Ληστές δολοφόνησαν 20χρονη και κρέμασαν τον σκύλο της

Γλυκά Νερά: Κάμερα κατέγραψε ύποπτο άτομο την ώρα της δολοφονίας

ΟΑΕΔ: Χρηματοδότηση ανέργων με 14800 ευρώ για δημιουργία επιχείρησης

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκλεκτή και αγαπητη μου Χαρα, καλησπέρα! Προχθές και συγκεκριμένα στις 12/05/21 το βραδυ, έστειλα ένα αρκετά μεγάλο είναι η αληθεια σχολιο και εξυπακουεται οπως παντοτε γραμμένο με ευπρεπη και κοσμιο τρόπο που βεβαιως αφορουσε στο 100% του περιεχομενου της παρούσης αναρτησεως και εμπεριειχε απλως μια καυστική και με ενα κατα καποιο τροπο οργιλο υφος, αναφορα, για την κατά την γνώμη μου ανεπαρκεστατη και αναποτελεσματικοτατη, ως προς τις επίδοσεις της, Ελληνική… Αστειανομια, η οποία αποδεδειγμενα και διαπιστωμενα πλεον δεν μπορεί και δεν ειναι εις θεσην να “σταυρωσει” στην κυριολεξια ΜΙΑ εστω εξιχνίαση ανθρωποκτονιας απο τις τοσες πολλές δεκάδες που διαπραττωνται καθε χρονο με θυματα απροστατευτους και αθωους πολιτες εδώ στην πατριδα μας την Ελλαδιτσα! Επίσης εκανά λόγο και για τον καθ’ολοκληριαν αποτυχημεία Υπουργό… Απροστατευτου Πολιτη, τον κυριο Χρυσοχο’ι’δη και αλλοτε πρωτοκλασσατο στέλεχος στις κυβερνησεις του ΠΑΣΟΚ και του Κωστα Σημιτη. Αγαπητη μου Χαρα θα είμουν ΜΕΓΑΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ εάν ισχυριζομουν πως έχω παράπονο τόσο από εσένα την ιδια, οσο και από τον επισης αγαπητό φίλο, τον Μιχάλη! Υπολογιζω οτι μου περνατε κατά μέσο ορο ένα 85 με 90% περίπου των σχολιων!! Όμως βρε αγαπητη μου Χαρουλα, δεν μπορεί και το θεωρώ αδύνατον το εν λόγω, οσο και μέχρις στιγμής αδημοσιευτο σχολιο, να μην σας εχει αποσταλει εκεί στο blog! Χαρα, φαντάζομαι πως εισε σε θέση να ξερεις πως με πόση μεγαλη δυσκολία προσπαθώ να γραφω κάθε φορα και να διατυπωνω τις απόψεις και τα σχόλια μου, αφενός διότι όπως είναι λογικό, και ειδικα μαλιστα όσα είναι και πολυ μεγαλα δεν “χωρουν” τα… ατιμα και κατα συνεπεια δεν μπορούν αυτά να αναπτυχθουν και τοσο ευκολα και σωστα σε ένα αρκετά στενό πλαίσιο εγγραφής τους και αφετερου διότι έχω, ως γνωστων, και 2 μικρούς “τυρρανους”, οι οποίοι τις περισσότερες φορές βρισκονται “γαντζωμενοι”, ζωη να ‘χουνε, πάνω από το κεφάλι μου, και κάνοντας μου έτσι την δική μου ζωή… “μαρτύριο” και “ποδηλατο”!! Με εκτίμηση, Τ.Ζ.

  2. Τον Αλβανό που “έφαγε” τους ανθρώπους στο Λουτράκι , τον φαρμακοποιό και την Ουκρανία τον πιάσανε; Έχουμε κανένα νέο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog