Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η Ιατροδικαστική έκθεση για την 20χρονη

- Advertisement -

Όπως ανέφερε απόλυτα αξιόπιστη πηγή στο newsit.gr o θάνατος της άτυχης μητέρας οφείλεται σε «Απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ο δολοφόνος της νεαρής μητέρας της έκλεισε την αναπνοή με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας όμως αφόρητα την κοπέλα και σφίγγοντάς της το στόμα με την παλάμη των χεριών του. Μάλιστα όπως διαπιστώνεται η δολοφονική του μανία ήταν τέτοια που ταυτόχρονα με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής της έφραξε και την μύτη της.

Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από πουθενά, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος. Μ’ αυτά τα αδιαμφισβήτητα δεδομένα πάντως αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού.

Στόχος του να την κάνει να σωπάσει με κάθε κόστος.

Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχουν αμυδρά σημάδια αντίστασης που κάμφθηκαν όμως αμέσως απ’ την δύναμη του ληστή-δολοφόνου της. Η μητέρα -όπως μας ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής- στη θέα των τριών αδίστακτων δραστών και βλέποντας να έχουν καθηλώσει ήδη τον πιλότο σύζυγό της που κοιμόταν δίπλα της στη σοφίτα, τινάχτηκε απ’ την κρεβατοκάμαρα με κραυγές και πήρε στην αγκαλιά της το 11 μηνών κοριτσάκι της.

Τότε ο υποψήφιος δολοφόνος της εξοργίστηκε, χύμηξε πάνω της, της άρπαξε το παιδάκι και σχεδόν το πέταξε στην κούνια. Η μητέρα που γνώριζε πολεμικές τέχνες, προσπάθησε να τον απωθήσει για να μην κάνει ο δράστης κακό στο κοριτσάκι αλλά τότε εκείνος την άρπαξε απ’ το λαιμό και μ’ ένα κομμάτι ύφασμα της έφραξε το στόμα για να μην ακούγονται οι φωνές της.

 

Η τελευταία [μάταιη] ελπίδα

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν μετά από το τηλέφωνο του 32χρονου συζύγου ο οποίος με δυσκολία κατάφερε να λυθεί, αφαίρεσαν απ’ το στόμα της κοπέλας το ύφασμα, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να σώσουν την μητέρα αφού πίστεψαν ότι θα μπορούσε και να έχει λιποθυμήσει. Το ίδιο ήλπιζε έως αυτήν την ώρα και ο σύζυγός της. Όταν πάντως ο ιατροδικαστής κλήθηκε στα Γλυκά Νερά, στο στόμα της κοπέλας δεν υπήρχαν εμπόδια γι’ αυτό και δεν μπορεί να διαπιστωθεί με ακρίβεια, αν η απόφραξη έγινε «αποκλειστικά» απ’ το ύφασμα ή μόνο απ’ την παλάμη του δολοφόνου ή και σε συνδυασμό και των δυο.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χήτος

 

Δωρεά υπολογιστών και εκτυπωτών στα σχολεία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου στα Ίσθμια

Ανοιξε το Εργάνη για αποζημιώσεις της Τέχνης και του Πολιτισμού

Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε. προς το ΕΚΑΒ

Λουτράκι: Θέσεις εργασίας στο Know How

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον Αλβανό που “έφαγε” τους ανθρώπους στο Λουτράκι , τον φαρμακοποιό και την Ουκρανία τους πιάσανε; Έχουμε κανένα νέο;

  2. 12:52 Ο Αλβανός είχαν πει ότι πέρασε κάποια στιγμή από τά Γιάννενα νομίζω, οπότε κατάλαβες ότι πήγε Αλβανία

  3. 12:52. Αγαπητε μου κυριε, αναρωτιεμαι αραγαγε το κατα ποσον εσεις πιστευετε, οπως επισης και οι υπολοιποι εκλεκτοι και αγαπητοι φιλοι συναναγνωστες-σχολιαστες, το εαν εγω προσωπικα γινομαι… κακος, αδικος, εμπαθης, καθως και πικροχολος οταν στους τελευταιους σχολιασμους μου κανω λογο για μια Ελληνικη…. Αστειανομια και ενα Υπουργειο… Απροστατευτου Πολιτη!!? Οι λογοι που με κανουνε να μιλαω και να εκφραζομαι ετσι ειναι, θεωρω, πολλοι, μα πααρα πολλοι και ενας απο αυτους που θυμηθηκα τωρα ειναι πως και περυσι και συγκεκριμενα τον περασμενο Οκτωβριο, η Ελληνικη αυτη… Αστειανομια, μας διαβεβαιωνε ξανα και ξανα πως ειναι θεμα χρονου και πως οτι και καλα, βρισκεται… πολυ κοντα και στην κυριολεξια “μιαν ανασα” απο την εξιχνιαση εκεινης της τοτε φρικτης διπλης δολοφονιας που συνταραξε εκτος απο το Λουτρακι και ολοκληρη την Ελληνικη κοινωνια!! Φυσικα απο τοτε, αν δεν κανω λαθος, εχουνε παρελθει σχεδον 8 ολοκληροι μηνες και ουτε “φωνη ουτε ακροαση”, επι του θεματος!! Ο στυγερος αυτος Αλβανος δολοφονος παραμενει ακομη αφαντος, ελευθερος, καθως βεβαιως και ατιμωρητος και προφανως θα γελαει και στην… “υγεια των κορο’ι’δων, πολυ, πολυ δυστυχως”!! Γι’ αυτο λοιπον καθομαι και περιμενω, οπως φυσικα και ολοκληρη η κοινη γνωμη, να διαπιστωσω, καθως και να διαπιστωσουμε, το κατα ποσον ειναι ικανη και εις θεσην η Ελληνικη Αστειανομια να διαψευσει τα παραπανω που λεω και να βρει και να συλλαβει επιτελους και κανεναν εγκληματια και δολοφονο, απο τους εκατονταδες που κυκλοφορουν ακομα ελευθεροι, ατιμωρητοι και σαν κυριοι εξω και τοτε, επειδη ακριβως δεν ειμαι ουτε προκατειλημμενος, ουτε και εμπαθης θα εχω καθε λογο, υποχρεωση, αλλα και δικαιωμα να αρχισω να μιλαω για μια αποτελεσματικη, καθως και αξιοπιστη Ελληνικη Αστυνομια η οποια θα προσφερει στον κοσμο το προφανες και αυτονοητο: Την εμπεδωση δηλαδη, ενος αισθηματος εμπιστοσυνης, προστασιας και ασφαλειας στην Ελληνικη κοινωνια και στους Ελληνες πολιτες!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog