Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη στην Κορινθία, την Παρασκευή 14 Μαΐου

- Advertisement -

Η μάχη για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση σε όλα τα μέτωπα, με διαδικτυακές εκδηλώσεις αλλά και επισκέψεις – συζητήσεις στους χώρους εργασίας, στην αγορά και στα εργατικά κέντρα.

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης διαδικτυακής εκδήλωσης που οργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κορινθίας το Σάββατο 8 Μαΐου με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και τον Κώστα Αρβανίτη, όπου υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στα ευρωπαϊκά θέματα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη στο νομό μας την Παρασκευή 14 Μαΐου.
Ο ευρωβουλευτής αρχικά θα μεταβεί στο Λουτράκι, όπου στις 11:00 το πρωί θα έχει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Στη συνέχεια, στις 3:00 μετά το μεσημέρι θα βρεθεί στην Κόρινθο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Εκεί θα συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τις διοικήσεις σωματείων της περιοχής.

Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής θα περιοδεύσει στην αγορά συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής Οργάνωσης Μελών.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας

 

Η λύση στα επίγεια και δορυφορικά συστήματα είναι μία: Κοροβέσης!

Στη Βουλή οι καταγγελίες για υπέρογκες χρεώσεις προς τον ΔΕΔΔΗΕ Κορινθίας

Αργολίδα: Οδηγός κόντεψε να σκοτωθεί στην προσπάθειά του να αποφύγει σκύλο

Ξεκίνησε η καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάπτυξη του Αλιευτικού Τουρισμού

Κανένα θετικό κρούσμα στο Λουτράκι κατά τη διενέργεια των rapid tests

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γουστάρωωωω, έρχεται ο προϊστάμενος και θα περάσει πάλι μια βόλτα με τον ψυχογιό στη δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών. Ετοιμάσου σύντροφε, θα έρθει ο ευρωβουλευτής να σε παραλάβει με το πολυτελές audi που εμείς οι φορολογούμενοι του πληρώνουμε.

  2. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ-ΠΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  3. Με το καλο να ερθει ο Ευρωβουλευτης, να μας πει παλι ποσο στεναχωριεται που εμποδιζει η Ελλαδα τους λαθρομεταναστες να ερθουν στην Ευρωπη και να μοιρασει σπιτια και επιδοματα στους αλλοδαπους.

  4. Μην ανησυχείς για καμιά δολοφονία Καρονάϊν πια, σύντροφε ευρωβουλευτά. Ασήμαντον! Το σημαντικό είναι πως ο Λαγός πάει φυλακή. Στο κέντρο μεταναστών πήγες ή δεν καταδεχόσουν λόγω κορονοϊού;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog