Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Survivor Spoiler: Έσκασε η «βόμβα» – Τέλος ο Κορίνθιος Νίκος Μπάρτζης

- Advertisement -

Μετά και τον Τζέιμς Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

Τις τελευταίες μέρες οι fans του Survivor περίμεναν με ανυπομονησία να δουν τι θα αποφασίσει τελικά ο Νίκος Μπάρτζης. Η απόφαση του φίλου του Τζέιμς να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό του, έκανε τον αγρότη να θέλει να βγει εκτός του ριάλιτι επιβίωσης, με τους ανθρώπους της παραγωγής να «πέφτουν» πάνω του για να τον μεταπείσουν.

Τελικά αυτό δεν έγινε και ο παίκτης της μπλε ομάδας αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Βέβαια τεράστιο ρόλο έπαιξε και η γνωμάτευση των γιατρών οι οποίοι έκριναν πως θα έπρεπε να μείνει εκτός αγωνισμάτων για τουλάχιστον 15 μέρες, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά «σφράγισε» την απόφασή του, καθώς δεν ήθελε να μείνει στο Survivor χωρίς να αγωνίζεται. Η παραγωγή προκειμένου να τον κρατήσει στο παιχνίδι, τον διαβεβαίωσε πως δεν θα προέκυπτε θέμα παραβίασης κανονισμών σε περίπτωση που έμενε για 15 μέρες μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και χωρίς να παίζει στους αγώνες. Εκείνος όμως δεν το δέχτηκε και έτσι όπως αναφέρει και το Dokari.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Πλέον στη μπλε ομάδα μένουν τρεις παίκτες και μπορεί την Τετάρτη (12/5) να κέρδισαν, ακόμα και έτσι, το έπαθλο επικοινωνίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί για πολύ.

Έτσι όλα δείχνουν πως από τη Δευτέρα (17/5) το παιχνίδι θα γίνει ατομικό, νωρίτερα από ότι το περιμέναμε, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποχωρήσεις δύο από των δημοφιλέστερων παικτών του Survivor, θα κάνει τους τηλεθεατές να δουν το ριάλιτι με εντελώς διαφορετικό μάτι…

 

Ο Σπύρος Καραβούλης και ο Γιάννης Κόντης στον Alpha, διαφημίζουν το Λουτράκι (video)

ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για προμήθεια Α΄ Υλών»

Kατατέθηκε ο φάκελος αδειοδότησης του υδατοδρομίου Κυλλήνης!

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Μάνδρα Αττικής

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2021

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εβδομάδα Ευροβιζιον 2021 και ασχολούμαστε με το survivor. Αγαπητό loutrakiblog με απιγοητευασατε 😜😜Don’t worry ο Αντρικος είναι εδώ και θα σας ενημερώσω. Αδερφέ μου ΤΖ σημείωνε το όνομα Άντζελα ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ η Αγγελική. Μην σε γελάει το όνομα είναι εκπροσώπους της Αλβανίας στη Ευροβιζιον. Αλβανιδα και έχει μεγαλώσει εδώ έχει συμμετοχές στο Χ Factor έχει δουλέψει και με Ρέμο και Φουρειρα ⭐⭐⭐you understand 😜Δεν γνωρίζω τις φωνητικές ικανότητες της Αντζελας αλλά στα υπόλοιπα την βλέπω από τα φαβορί να σηκώσει την κούπα της Ευροβιζιον. Ωχ τι είπα τώρα. ΣΟΡΡΥ δεν δίνουν κούπα στη Ευροβιζιον μπερδεύτηκα με τον θρύλο. Αντρικος ο Ευροβιζιον 🇪🇺🇬🇷🇪🇺

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog