Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της Καρολάιν

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά
Ηπεριγραφή του 32χρονου πιλότου, που είδε μπροστά στα μάτια του, να δολοφονούν την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν είναι αυτή που οδηγεί τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση των δολοφόνων στα Γλυκά Νερά με σκοπό να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη σύλληψή τους. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι αποτελεί θέμα χρόνου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών του εγκλήματος καθώς η περιγραφή για έναν εκ των τριών είναι αυτή που οδηγεί τις έρευνες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν έχει περιγράψει στις αρχές τα χαρακτηριστικά του ενός εκ των τριών δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, ενώ παράλληλα «σκανάρει» τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για συμμορίες που δρουν τόσο στην περιοχή, όσο και σε γειτονικές. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς εκτιμούν ότι ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα και στα ρούχα όταν την έπνιγε και έδενε πάνω στο κρεβάτι.

Έχει ξεκινήσει νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, όπως αναφέρθηκε στο OPEN. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν οτι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους.

Ο διδάκτωρ ψυχιατρικής Θάνος Ασκητής σκιαγραφεί το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της Καρολάιν στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά. «Βλέπουμε σίγουρα χρήση τοξικών ουσιών, χωρίς κανένα αίσθημα ηθικής. Στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης οι άνθρωποι έχουν απομονωθεί μέσα στην ατομικότητά τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μια ψυχολογία στα όρια διαταραχής προσωπικότητας, για αυτό και η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους. Η κοπέλα φώναξε και τους προκάλεσε υστερία. Οι γείτονες όμως πώς δεν τους άκουσαν; Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από το κοινωνικό περιβάλλον; Aυτό είναι το πιο ανησυχητικό φαινόμενο», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλά για το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Ισόβια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πολίτης να ενημερώνει τις Αρχές αν δει κάτι ύποπτο και οι Αρχές να το ερευνούν. Κακοποιοί βγαίνουν με άδειες και δεν επιστρέφουν ποτέ. Είχαν σίγουρα επιτηρήσει τις προηγούμενες μέρες οι δολοφόνοι το σημείο. Θα υπάρχουν σχετικά βίντεο χωρίς καλυμμένο πρόσωπό τους. Οι κάμερες θα τους έχουν πιάσει. Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες, έχουν κάνει πολλά λάθη. Η κοπέλα αντέδρασε με το ένστικτο της μάνας. Δεν ήθελαν να την σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

O Βαγγέλης Παπατζητζές, οικογενειακός φίλος των θυμάτων της οικογενείας του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μιλά για το γεγονός που συγκλόνισε ολόκληρη την χώρα. «Είναι γροθιά στο στομάχι, είναι κάτι απίστευτο», αναφέρει. «Ήρθαμε όλοι στη θέση τους. Επειδή κι εγώ πρόσφατα έγινα πατέρας, είναι συγκλονιστικό. Η κόρη του με την κόρη μου γεννήθηκαν με 5-6 μέρες διαφορά»

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Σύμμαχος των Αρχών για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Ίχνη DNA των δραστών εντόπισαν οι Αρχές
Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πεδίο των ερευνών βρίσκεται και η Τράπεζα Δεδομένων, καθώς αναζητούνται στοιχεία από παλαιότερες ληστείες, ενώ υπάρχουν αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Περιγραφή του δολοφόνου
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

 

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7: Πιστώθηκαν χρήματα για δικαιούχους και ιδιοκτήτες ακινήτων

Μια ημερήσια απόδραση αλλιώτικη από τις άλλες: Από την Αττική στο Λουτράκι παραλιακά

Μαζική έξοδος από Αθήνα: Πάνω από 38.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια

Εκδίδεται το Σάββατο στην Ελλάδα ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός

Τι χρειάζεται για να ταξιδέψετε στα νησιά – Οδηγίες για τους επιβάτες πτήσεων

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μακαρι επιτελους να το δουμε να εξιχνιαζεται και μαλιστα το συντομοτερο δυνατον αυτο το φρικαλεο, ειδεχθες και αποτροπαιο εγκλημα, ουτως ωστε να συλληφθουν και να οδηγηθουν στην δικαιοσυνη προκειμενου να λογοδοτησουν για την πραξη τους αυτα τα θρασυδειλα και ανθρωπομορφα τερατα, αποβρασματα και κτηνη, για να αναπαυθει ετσι και η ψυχη αυτης της αμοιρης κοπελας που σιγουρα δεν τους εφταιξε σε τιποτα. Δυστυχως ομως εχω την αισθηση, καθως και πολυ το φοβαμαι οτι ουτε και σε τουτη την περιπτωση αυτη η τοσο στυγνη, απανθρωπη και βαναυση ανθρωποκτονια θα γινει κατορθωτο στο να διαλευκανθει… Οψομεθα, λοιπον και εξυπακουεται πως ευχομαι οσο τιποτε αλλο, απλως σε αυτο που λεω να διαψευσθω… Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog