Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για επικίνδυνη λακούβα στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Μπότσαρη στο Λουτράκι, υπάρχει μια λακούβα στο οδόστρωμα που μπορεί να γίνει αιτία ατυχήματος γράφει ο αναγνώστης μας.

 

Επικίνδυνη λακούβα και καθίζηση του εδάφους Ανδρούτσου και Μπότσαρη γωνία μπορεί να γίνει ατύχημα αν πέσει κάποιο όχημα μέσα η μηχανάκι.

Παρακαλούμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παντελέου να επιληφθεί άμεσα του θέματος

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, αλλά έχουν ασφαλτοστρώσει όλες τις ραχούλες (και καλά έκαναν, δεν διαφωνώ) και αφήνουν περιοχές σαν και αυτές…Και ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ ΤΕΡΜΑ μετά τη Μάτση, 30 μέτρα άσφαλτος το πολύ χρειάζεται βρε παιδιά ως το ρέμα!!!

  2. Λακούβες πολλες.Πολλα φρεάτια έχουν γίνει και αυτά λακούβες.Οι υπεύθυνοι δεν κυκλοφορούν ?Τους πληρώνω χρόνια χωρίς καμμία ανταποδοτικοτητα.Ενα Λουτράκι της παραλίας,με τις φαβελες του .

  3. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΕΟΦΩΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ VS ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΕΡΝΑΣΝικητής ο δρόμος της Στέρνας!!!!!!!!Απαράδεκτη εικόνα πόλης με την ποιότητα του δρόμου απο λακκούβες και σαμαράκια. Εχθές έπρεπε να είχαν γίνει οι παρεμβάσεις και οι διορθώσεις αλλά είπαμε. Αυτό θέλει οργάνωση. Και απο αυτό ο Δήμος μας, είναι κάτω του ΜΗΔΕΝΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog