Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor – Νίκος Μπάρτζης: Του ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα στο Ζευγολατιό

- Advertisement -

Τι ετοιμάζουν οι κάτοικοι στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4”. Στα 1500 ευρώ τα πυροτεχνήματα που αγόρασαν.

Αποχώρησε οικειοθελώς από το “Survivor 4” ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την επίσης οικειοθελή αποχώρηση του φίλου του, Τζέιμς Καφετζή, από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Μπάρτζης, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, αποφάσισε να φύγει από το “Survivor 4”, καθώς δεν δέχτηκε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ χωρίς να αγωνίζεται.

Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, πάντως, από όπου κατάγεται ο Νίκος, φαίνεται πως ζήλεψαν την εντυπωσιακή υποδοχή που ετοίμασαν οι Ροδίτες στον Τζέιμς Καφετζή στο Φαληράκι και ετοιμάζονται να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, οι κάτοικοι αγόρασαν πυροτεχνήματα αξίας 1500 ευρώ, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο από την στροφή της Εθνικής Οδού προς το Ζευγολατιό.

Μάλιστα, θα γίνει ειδική κατασκευή, ούτως ώστε τα πυροτεχνήματα να είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του δρόμου και να σκάνε, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης θα βρίσκεται στο αυτοκίνητο και θα πλησιάζει στο χωριό.

Έπειτα, οι κάτοικοι θα μαζευτούν στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτυ – έκπληξη, στο οποίοι οι οικείοι του Νίκου Μπάρτζη έχουν προσκαλέσει και τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε δουλειά θα βρίσκετε ο Vas VAL πάλι να τραβήξει η καλύτερα να απόθανατησει με τον φακό του το πάρτυ (πανηγύρι ) του πρωταγωνιστή του survivor !Ελπιζω το loutrakiblog να μας βάλει τίποτα φωτογραφίες αν πάρετε να δούμε 😜Αντρικος survivor for ever !!

  2. Γεια σου Ελληνάρα. Ασχολείσαι με κάποιον τυχάρπαστο. Τα κατάφερε η τηλεόραση. Λοβοτομή με απόλυτη επιτυχία.

  3. Ο Δήμος βελου βοχας στο τρίτο κύμα της πανδημίας έχει μετρήσει παραα πολλά κρούσματα ειδικά στο ζευγολατιο που μέχρι και καταστήματα κλείσανε άνθρωποι πεθαναν και τωρα κάποιοι “έξυπνοι” πάνε να κάνουν τι;Η αστυνομία ακούει;Ο Δήμος ακούει;Ενας άγνωστος

    • Είναι παιδί του τόπου μας, φίλος μας, και θέλουμε να τον καλωσορίσουμε. Εσείς τί πρόβλημα έχετε; Δεν ξοδεύουμε τον δήμο σας, μη φοβάστε. Εμείς θα τον τιμήσουμε περισσότερο από ότι οι Ροδίτες τον Τζέϊμς τον Καφετζή, γιατί τον αγαπάμε.

  4. Το κακό είναι ότι όλοι αυτοι που θα πάνε στην υποδοχή του ήρωα ψηφίζουν και από πάνω !!Θετικο από τα σχόλια ότι υπάρχουν και σοβαροι και λένε τα πράγματα όπως είναι !!Να πω εδώ και μην γνωρίζωντας τον συγκεκριμένο παιδί τον Νίκο Μπαρτζη να πω ότι δεν φταει ουτε αυτός ουτε και οι άλλοι που λαμβάνουν μέρος σε τέτοιου είδος θεάματα αλλά όπως είναι ένας φίλος παραπάνω οι Ελληναρες φταίνε που ανοίγουν το στόμα σαν το χάνο σε τέτοια !!Αλλο ένα ξενόφερτω φρούτο και αυτο αλλά τουλαχιστον στο εξωτερικό που υπάρχουν τα παρόμοια σόου δεν τυχαίνουν και της αποδοχής που έχουν από τα δικά μας τα κανάλια η χάλια αν προτιμάτε !!Αντρικος

  5. Σεβαστή η γνώμη και το σχόλιο του 0901και δεν χρειαζετε να δώσουμε συνέχεια !!Καλα να περάσετε αγαπητή αγαπητέ φίλε 0901 στην υποδοχή !Πριν λίγο ακούγοντας το ράδιο και λόγο όλο αυτο που γίνετε με τα ρηαλιτι και γενικά τηλεόραση και κυρίως πως διαμορφώνουν τους ακροατές αλλά κυρίως τους νέους ακροατές μικρά παιδιά αν προτιμάτε !!Ενας σοβαρός ακροατής έθεσε το ερώτημα στους δημοσιογράφους αν ρωτησεις ένα παιδί σε ηλικία 6-7 χρόνων αν θέλει ο πατέρας του να είναι τίμιος φτωχός εργαζόμενος η πλούσιος με όχι και πολύ τίμιο τρόπο θα σου πει τίμιος και φτωχός !Αν του κανείς την ίδια ερώτηση σε ηλικία 12-13 θα απαντήσει αλλιώς !Μεχρι τα 6-7 μπορείς να διαπαιδαγωγείς το παιδί όπως ο γονιός θέλει !Απο τα 7-12 αν το αφήσεις να το διαπαιδαγωγεί η τηλεόραση και η τεχνολογια το έχασες με την καλή έννοια !!Πιστευω να μην μακρηγορώ να καταλάβατε το νόημα που έχουν αυτά που έγραψα !Ετσι για την ιστορία αυτο ήταν από αθλητική εκπομπή που μιλούν και για αλλά θέματα !Αντρικος

  6. Θα περάσουμε καλά ή όχι είναι δικός μας λογαριασμός, του δήμου μας. Όχι δεν κατάλαβα το νόημα γιατί δεν διάβασα τα ενδιάμεσα ούτε ξέρω τι αφορούν. Η ζωή είναι σύντομη. Δεν θα την κάνω συντομότερη διαβάζοντας ανούσια κατεβατά. Άντε γειά!!!!

  7. Συμφωνώ ότι η ζωή είναι σύντομη φιλαρακο !σιγουρα μην την σπαταλάς διαβάζοντας να την σπαταλάς σε υποδοχές και πάρτακια !!!2021 και δεν βλεπουμε τι γίνετε γύρω μας που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και τρέχουν να υποδεχτούν ως ήρωες διαγωνιζόμενους σε ριάλιτι και μας λέει η ζωή είναι σύντομη !!Καλησπερα φίλη φίλε 0040 αλλά αν διάβαζες τα ενδιάμεσα στα κατεβατά που έγραψα θα σε αφορούσαν γιατί από ότι φαινεσε εισε νεαρός και μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία που έγραψα !Τα Αντε γεια τα λένε συνηθως Ολυμπιακοί 😜Αντρικος Ηρεμα να μην αρχίσουμε και διπλωματικά επεισόδια με το ωραίο Ζευγολατιό !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog