Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στο Λουτράκι….Νεκρός ο νεαρός οδηγός του τροχαίου (φωτο)

- Advertisement -

Για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, δύο οχήματα συγκρούσθηκαν μετωπικά στο Λουτράκι και συγκεκριμένα επί της οδού Δημοσίων Υπαλλήλων, λίγα μέτρα από την Pepsico HBH.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ..

Στο βυσσινί ΙΧ επέβαινε νεαρός οδηγός, 26 χρόνων, που εγκλωβίστηκε και παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών να τον απεγκλωβίσουν γρήγορα, το παιδί είχε δυστυχώς καταλήξει αφού έφερε βαριά τραύματα απο τη σφοδρή σύγκρουση..

Στο άσπρο ΙΧ επέβαινε ζευγάρι.. Ελαφρά τραυματισμένοι διακομίσθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ..

Σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα για το νέο παιδί, είναι περίεργο να γίνει μετωπική σε αυτό το σημείο, είχε κανείς πληροφορίες για το πως έγινε το ατύχημα?

    • Καλό παράδεισο Βασίλη έφυγες πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Ήσουν πολύ καλό παιδί χαιρόσουν με την χαρά των άλλων και στεναχωριόσουν με την στεναχώρια τους πολύ σπάνιο σε άνθρωπο. Κρίμα έφυγες πολύ άδικα ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Συλλυπητήρια σε συγγενείς και φίλους! Ο θεός να τους δώσει δύναμη να το αντέξουν

  2. Περίεργο να γίνει μετωπική σε αυτό το σημείο, που διπλοπαρκάρουν διαρκώς, κάποιοι τρέχουν σαν τρελοί και από τις διασταυρώσεις υπάρχει ελάχιστη ορατότητα… Tην επόμενη φορά που κάποιος θα παρκάρει ΠΑΝΩ στον δρόμο, “για ενα λεπτάκι να πάρει κάτι από το μαγαζάκι” ή θα περάσει με > 60 km/h γιατί βιάζεται και “τον ξέρει καλά τον δρόμο”, να ξέρουμε πως δημιουργεί μια επικίνδυνη κατάσταση. Κρίμα για το παιδί.

  3. Τι κακο ελατωμα ειναι αυτο να μην γραφεται ποτε ανοματεπωνυμο να ξερουμε ποιοι ανθρωποι ειναι εμεις που ειμαστε απο την πολη αλλα δεν μενουμε σε αυτη παρα πολλη κακο ελατωμα

    • Καλό παράδεισο μπαλάκο 😭😭🙏 έφυγες πολύ νωρίς βιάστηκε να πας στλ σπίτι τών αγγέλων ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου💔😭 δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το μόνιμο χαμόγελο σου

    • Αυτό ακριβώς. Είπε ο ανώνυμος! Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ξέρεις. Η αστυνομική προανάκριση είναι μυστική. Ας ήσουν εισαγγελέας να σε ενημέρωναν.

  4. Ελλαδα 2021.Οποιος εχει λεφτα ζει, οποιος δεν εχει…..Ο άνθρωπος με το σύγχρονο VW λογικα δεν επαθε τιποτα. Το παλικάρι με το 20ετιας τενεκε σκοτώθηκε άδικα. Πολιτικοί να τα βλέπεται αυτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog