Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Ονειρα ή εφιάλτες βλέπει η ΑΕΔΙΚ;;

- Advertisement -

Ή όνειρα ή εφιάλτες βλέπει η Διοίκηση της Διώρυγας Κορίνθου… Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση μετά την  ανακοίνωσή της..

Διαβάστε αναλυτικά

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα η ΑΕΔΙΚ διαψεύδει ότι σημειώθηκε νέα κατάπτωση στην θέση του Βιολογικού Καθαρισμού. Το φωτογραφικό υλικό και τα τηλεοπτικά πλάνα που παρουσιάστηκαν αφορούν στην τελευταία σημειωθείσα κατάπτωση της 3ης Φεβρουαρίου 2021.

Επιπρόσθετα, με την ευκαιρία αυτή η ΑΕΔΙΚ ενημερώνει ότι η διαδικασία για την αποκατασταση των πρανών βρίσκεται στο στάδιο οριστικοποίησης της σύμβασης με την ανάδοχο μελετική εταιρεία, η οποία και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών.

Η εταιρεία αναφέρεται σε Video που έπαιξε σε δημοσιογραφικά site τοπικά, περιφερειακά και πανελλαδικά, το οποίο φυσικά είναι από την κατάπτωση του περασμένου Φλεβάρη.. Βιάστηκε η Διοίκηση να δώσει στη δημοσιότητα ενα Δελτίο Τύπου και εκτίθεται για μια ακόμα φορά… Μάλλον η εταιρεία ενοχλήθηκε από τον τίτλο των δημοσιευμάτων «κατάπτωση λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου». Το πρόβλημα της κατάπτωσης υφίσταται χρόνια αλλά η ΑΕΔΙΚ περί άλλων τυρβάζει…. ενοχλήθηκε όμως απο τα δημοσιεύματα!

 

Βέβαια η ΑΕΔΙΚ, δεν μας εξήγησε ποτέ, πως κάποια  site έπαιξαν τα βίντεο της κατάπτωσης Live, πως βρέθηκαν όλως τυχαίως δύο φορές στο σημείο και πως όλως τυχαίως ξαναβρέθηκαν εκεί όταν πλοία προσέκρουσαν σε χωμάτινους όγκους…

Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει ούτε το πως, ούτε το γιατί.

Απαντήσεις ζητάμε…σε ερωτήματα  όπως πότε και αν θα γίνει η περιβόητη περίφραξη που διατυμπανούσαν… ρωτήσαμε δημόσια, αλλά δεν είδαν, δεν άκουσαν…

Πότε επιτέλους θα αποκατασταθεί η γέφυρα της Ισθμίας; Είδατε εσείς ανακοίνωση της εταιρείας; εμείς όχι!

Γελάνε και οι βράχοι της κατάπτωσης !!!

διαβάστε άρθρα σχετικά 

περισσότερα άρθρα

ΤΩΡΑ- ‘Οχημα παρέσυρε πεζό στα Εξαμίλια Κορινθίας

28 τροχαία κάθε μέρα και 1 στους 10 ανασφάλιστοι

Λουτράκι:«’Εφυγε» ο Μάρκος Σέγκας

Αύριο η κηδεία του 26χρονου Βασίλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λουτράκι

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog